עזדרה בתכנון אירוע

KiMkiMoNeT

New member
עזדרה בתכנון אירוע

שלום אני מש"קית חינוך ועוזרת להרים ערב ענף לחיילים ביחידה שלי הערב יהיה בבריכה, יהיה טקס אוסקר, תהיה להקה צבאית, יהיו כוסות כאלה מצופות בסוכר סטייל "קוקטייל" ( כמובן שלא יהיה אלכוהול בתוכן
) אני צריכה לארגן להם הפעלה. חשבתי על חלוקה ל2 קבוצות (תחרות) וכל מיני משחקונים כאלו כמו " של מי השורה הזאת" ו" תופסים קו" אולי תחרות שבו המתמודד צריך להאכיל את חברו לקבוצה במעדן בעיניים עצומות וכל מיני דברים כאלה. הרעיון הוא גיבוש שהערב באמת יהיה מושקע ולחיילים תהיה תחושה שלא שוכחים אותם (נוטים לשכוח אותם לעיתים קרובות לצערי
) אני אשמח לעוד רעיונות למשחקים,אולי כמה קטגוריות לחלוקת פרסי האוסקר ובכלל לעוד רעיונות מגניבים. תודה רבה קים

דוריק30

New member
כמה רעיונות

את מציעה שתי אפשרויות לפעילויות: או חלוקה לשתי קבוצות והפעילות משותפת לקבוצה או משחקי חברה שיותר מתאימים לזוגות שבכל פעם מתחלפים. לקבוצות אפשר להחליט שהנושא של הערב יהיה קשור אליהם: באוסקר- החייל המצטיין, המצחיק, זה שעושה מה שהמפקדים אומרים וכו' וכו' במידה ויש לך זמן עד לפעילות- אפשר לתת מראש לכל החיילים והמפקדים שאלון עם הקטגוריות שהחלטתם עליהן, וכל אחד יכתוב מי לדעתו הוא החייל שצריך לקבל את האוסקר בקטגוריה. בערב עצמו תכריזו על הזוכים. זה יכול ליצור מתח וסקרנות לקראת הערב עצמו. טריוויה, פנטומימה, תופסים קו- שההגדרות יהיו קשורות לחיילים ולהוואי של מי השורה הזאת- כנ"ל בינגו- אני הייתי פעם בערב בינגו ייחודי, שבמקום מספרים היו הגדרות שקשורות להוואי החיים. אם תרצי אני אכתוב לך בפירוט. זה ארוך (אם כי לא מסובך במיוחד) חבילה עוברת- יכול להיות מאד מושקע, מעניין- תלוי בפתקים שתכתבי. יכול להיות נחמד וארוך. לגבי תחרויות בזוגות- יש הרבה אפשרויות, אני לא בטוחה האם זה מתאים לגיל. מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה

../images/Emo140.gifכמה רעיונות

אם זה בבריכה הייתי עושה תחרות שחיה. כמו כן לזרוק לבריכה איזה חפץ ומי שמוצא ראשון זוכה תחרות מי אוכל יותר נקניקיות או כל כיבוד שיש שם על אותו מישקל מי שותה יותר. תחרות הרקדן הכי טוב תחרות הראפ הכי טובה אמת או חובה נדוש אבל תמיד לוקח החיקוי הכי טוב

KiMkiMoNeT

New member
תודה רבה

אהבתי את הרעיון של הבינגו אני אשמח לעוד פרטים וגם את הרעיון של לזרוק חפץ לבריכה ולתת להם להתחרות תודה רבה אם יש למישהו עוד רעיונות אני אשמח

דוריק30

New member
בינגו היתולי

את מכינה שאלון עם הרבה שאלות על הוואי החיילים, הבסיס, המפקדים כל מה שקשור- סלנג, בדיחות, אנשים, מנהגים וכו' וכו'. רצוי שזה יהיה היתולי ומצחיק, אבל לא רק. כדאי שלשאלות תהיה תשובה אחת ואם לא- לא נורא, תקחי את התשובה שנרשמה הכי הרבה פעמים. החיילים רושמים את התשובות. התשובות יהיו אח"כ רשומות על הלוחות וההגדרות שבשאלון יהיו השאלות במשחק. כך שבעצם במשחק עצמו, במקום להקריא מספר וכל אחד מסמן בלוח את מקריאה הגדרה, נגיד: מי החייל שמסוגל לאכול כיכר לחם שלמה בלי שוקולד התשובה שנרשמה הכי הרבה פעמים בשאלונים, תהייה זו שתכתב בלוחות. ועוד דבר- כדאי שהם לא ידעו בשביל מה השאלון, לאיזה משחק זה יוצר הפתעה. אה, וגם תוכלי להגיד שהשאלון הוא סודי, שלא יתאמו בינהם את התשובות. אני זוכרת שמאד נהנינו מהמשחק, היה מצחיק, מפתיע ומרגש. ועוד דבר- אם תחליטי גם לחלק פרסי אוסקר לחיילים (כמו שהצעתי לך אתמול) תוכלי לשלב את זה בשאלון, ואז לא כל ההגדרות יהיו לבינגו. זהו, מקווה שהצלחתי להסביר את המשחק (אם לא- תכתבי לי ואני אנסה שוב) ושיהיה בהצלחה

KiMkiMoNeT

New member
ווואו!! הבינגו מקסים אבל יש

בעיה אחת. אני מש"קית חינוך שלהם בערך שבועיים אני עוד לא מכירה אותם ממש ורובם גם יושבים לא בבסיס שלי ככה שאני לא מכירה את כולם בשביל לכתוב דברים שקשורים אליהם... נשמע קצת מסובך אני לא יודעת אם אני אצליח לעשות דבר כזה ועוד משהו שלא הבנתי כולם רושמים בפתק ואז את אוספת את כל הפתקים ובוחרת להכל תשובות?

דוריק30

New member
הסבר נוסף לבינגו

בעיקרון את מכינה שאלון עם הרבה שאלות בכל מיני נושאים שקשורים לחיילים ולהוואי מתוך השאלון את בוחרת כמות שאלות שאותן את מכניסה לבינגו. למה רק חלק ולא את הכל? כדי שהשאלון יהיה ארוך ויגרום להם להסתקרן, כדי שיחכו עד הסוף לכל מיני שאלות שהם זוכרים וגם אם את רוצה- תוכלי להשתמש בחלק מהשאלות לדברים אחרים (נגיד- אוסקר). ולגבי ההיכרות שלך איתם- את יכולה לפנות ולבקש עזרה מהמפקדים? גם מהבסיסים האחרים? אם לא- אפשר לעשות שאלות בנושאים אחרים שהם יותר רחבים, כמו: תוכניות טלוויזיה מצחיקות (שבוע סוף, צחוק מהעבודה, מועדון לילה וכו'), שאלות בנושא סלבס, סלנג ועוד... הרעיון של הבניגו, הוא שזה לא לסמן מספרים, אלא שיש פה קצת חשיבה, יכול להיות שתשאלי שאלה, ומישהו ייתן תשובה שהיא לא נכונה ואז זה מגניב ונחמד. אם את צריכה רעיונות למשחקים היתוליים וקבוצתיים,, תגידי ואני אנסה לתת לך רעיונות. שיהיה לך יום טוב

KiMkiMoNeT

New member
קצת קשה לי להבין..

מצטערת אני קצת לא מצליחה להבין אני מחלקת להם כמו רשימה של שאלות או תשובות? אני שואלת והם צריכים לענות תשובה מהראש? לא ממש הבנתי אני מצטערת שאת צריכה להסביר לי כלכך הרבה פעמים

דוריק30

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

הסתכלתי שוב במה שכתבת לי, שאת לא מכירה את החיילים ושהם מבסיסים שונים, אז הבינגו יכול להיות אחר ויותר פשוט. תכיני רשימה של שאלות בנושאים שמעניינים- טלוויזיה, סרטים, סלנג, חיות וצמחים. מה שבא לך. את התשובות לשאלות שתכיני תרשמי על הלוחות בינגו (יענו- במקום המספרים המפורסמים). החיילים יקבלו לוח ועליו יהיה כתוב, לדוגמה: צארלי וחצי. "גבר גבר". עידן רייכל. דוכיפת. וכו' וכו'. את תקריאי שאלה: מי הציפור הלאומית? תשובה- דוכיפת (התשובה מופיעה על הלוח). מי שמופיעה לו המילה "דוכיפת" על הלוח, מסמן אותה. החיילים רואים על הלוח מושגים, מילים, שמות של סרטים ובעצם לא יודעים מה יהיו השאלות וזה יוצר סקרנות ועניין. זה חוסך לך את השאלון ואת ההתעסקות איתו. זהו, מקווה שיותר ברור בהצלחה

The Razs

New member
רעיונות ...

היי עוד רעיונות למשחקי קבוצות (אפשר לחלק לכמה קבוצות שרוצים)- 1. פנטומימה
: בוחרים נציג מכל קבוצה, נותנים לו רשימה של מילים. הוא צריך להציג אותן, בפנטומימה כמובן, לקבוצה שלו ועליהם לנחש את המילה. מקציבים לכל קבוצה פרק זמן מסויים, נניח שלוש דקות, וסופרים את התשובות הנכונות הקבוצה הזוכה היא הקבוצה שהצליחה יותר מילים בפרק הזמן הנתון. 2. משפטים בשרשרת - בוחרים נציג מכל קבוצה. המטרה לספר סיפור. איך? הראשון אומר משפט, הבחור השני צריך להתחיל משפט חדש שהמילה הראשונה לו היא המילה האחרונה של הבחור הקודם לדוגמה הבחור הראשון אמר משפט שמסתיים במילה "בית" המשתתף הבא צריך להתחיל משפט חדש עם המילה "בית" המשתתף הראשון שנתקע ולא יודע מה לומר נפסל
3. סיפור בהפתעה - זה לא תחרות ... זה סתם משחק נחמד מכינים כרטיסיות עם מילים, לא קשורות, ואפילו מוזרות כמו קודם, בוחרים משתתף מכל קבוצה, ומבקשים ממנו לספר סיפור. תוך כדי הסיפור את מוסרת לו כרטיסייה והוא חייב לשלב את המילה בסיפור מהמשחק הזה יוצאים סיפורים מצחיקים והזויים, זה יעשה אחלה מצב רוח אפשר להפוך את זה לתחרות כי הראשון שלא יצליח לשלב את המילה ייפסל אם יש לך שאלות לגבי אחד מהרעיונות, בשמחה בכל מקרה - תנסי להנות גם את מערב כזה כייפי

למעלה