עזבו אני סתם....

De-Panther

New member
מה?? לא!! מה הקטע בזה?? אני מתחיל..

לשמוע אז את צריכה להפסיק?? לא ניראה לי!!

חן ה

New member
היי נופר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תיזהרי עם המילים האלה את בחיים לא עוזבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אסאל

New member
מניאק?לא.....מציאותי?......כן

ומה הקטע??? תאמין לי שמי שרוצה ללכת יכול ללכת בשקט........שששששששש

חן ה

New member
בסדר.......

אחי אבל אתה יכול לפחות להגיד לה להישאר , לדעתי נופר לא ניסתה למשוך צומי......., וחוץ מזה נופר פה גם הרבה זמן....., חבל שהיא תלך לנו!!

אסאל

New member
כן באמת הפורום בירידה...קבלי סליחה

יום כיפור ואני מרגיש כמו חוטא.......סליחה תשארי ותחיי את הפורום ואם לא אז אני לוקח את זה על עצמי אני יעשה פה משהו מגניב לאללה חכו תראו

Mohawk Tom

New member
טוב מה הקטע שלך?!?!??!

בא לה להגיד שהיא עוזבת! ובא לה לפתוח על זה שירשור! אם זה לא נראה לך אז סתום ת´פה ושמור את זה לעצמך! כל הקטע בפורום שאנחנו הופכים לקהילה לחברים ולא צריכים להיות כאלו מאניקים אחד לשני ממש כמו שאתה כרגע אז תתחיל להיות יותר נחמד לאנשים בקהילה הזאת חבוב!! ונופר תישארי איתנו!!!!

Hole In The Sky

New member
נופר חביבתי... שאלה לי אליך..

אם אתה לא אוהבת/לא שומעת נירוונה מה עשית כן מלכתחילה? ולהזכירך, זאת את היית שעשתה את מפגש הפורום הראשון. אז משהו לא ניראה לי. נשמח אם תישארי, אבל זאת כבר החלטה שלך. משי.

אסאל

New member
אין קטע....אל תכעס ידידי....../images/Emo7.gif

אני אפרוץ בבכי מר......

מממ שמיצית ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מילא עוזבת _(
) אלב לא אוהפת נירוונה
וואט דה פאק

../images/Emo2.gif שימו לב ש...

מאז שהיא כתבה את ההודעה שהיא עוזבת היא לא כתבה עוד הודעה.. סתם דרישת תשומת לב... אז הנה לך, אנחנו אוהבים אותך הכי בעולם, don´t go!! אל תלכי, הפורום ריק בלעדייך!!

Mekhasheife1.

New member
פאקין אנשים!

זה לא אני רשמתי את זה! זה אנשים שנכנסים בניק שלי! עשו לי את זה גם בפורום חולון אזור! פאקין! אני חולה על נירוונה!!!!!!!!!!!!!!! וחלקכם מכירים אותי ויודעים שאני לא אתפוס צומי! קביני פיני! אני ח-ו-ל-ה על נירוונה!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיגי אני לא כתבתי עוד הודעה כי רק עכשיו אני רואה אותה! ואני לא כתבתי את זה!!!!! פאקיןןןןןן!!!!!!!!

אה, סליחה... ../images/Emo4.gif

אני מקווה שתמצאי בכוחך לסלוח לי נופר... אי-הבנה עצומה מסתבר... בכל אופן, אני מאוד שמח שהדבר הסתבר בסוף להיות מעשייה מרשעת של אנשים מעצבנים... love u 4ever nirvana rules

Mekhasheife1.

New member
זה בסיידר מותק ...

ת´אמת לא כעסתי ... אני יותר הייתי עצבנית שמשהו נכנס בניק שלי ורשם ת´הודעה הזאת! אבל זה בסיידר מותק!!!
ואני חולהההההה על נירוונהה!!!!!! שלא תפקפקו בזה! אם לא הייתי אוהבת אותם לא הייתי נכנסת לפורום הזה! בכל מקרה : חג שמייח!!!!!!!!

זה אפשרי בכלל?? ../images/Emo2.gif

מה, אני אמור להתקין עכשיו איזו תוכנה שלא יוכלו להשתמש בניק שלי..?
i´m scared

למעלה