עזבו אותכם שטויות....

Ori Y17

New member
עזבו אותכם שטויות....

למה לקנות אותה כשאפשר להוריד אותה מהאינטרנט עם כל האופציות והחידושים כבר בפנים ועם כל הקראקים והכל..??? לא חבל על הכסף?? או שיותר פשוט לצרוב מחבר שכבר צרב מחבר שקנה מחבר שצרב לחבר שלו שהביא לחבר שלו שנתן למי שקנה באמת את התוכנה???

HeavenlyB

New member
שמע

בדיוק חשבתי לקחת לך את האוטו שלך, כי זה יותר זול מלקנות :) הגישה שלך היא גישה של גנב - "אם זה קל לגנוב, ולא יתפסו אותך - אז למה לא?" 1. כי זה לא חוקי 2. כי אתה גורם להעלאת המחירים של התוכנות. 3. כי החברה יכולה להחליט לא לייצר ולשדרג יותר את התוכנה, כי היא לא מרוויחה כסף בגלל שאף אחד לא משלם. 4. כי אתה לא תקבל תמיכה טכנית ואחריות. 5. כי זה הוגן לשלם כסף על הכלים שמאפשרים לך להרויח כסף מהעבודות שעשית עליהם. 6. כי כמו שאתה גונב את התוכנה, אחרים יגנבו ממך יצירות שלך. ומה תעשה אז? תגיד להם שזה לא בסדר? אבל אתה בעצמך עושה את זה!

elper11

New member
חיסוללל אהבתי...

ישר כוח..עכשיו הבנת למה לא להוריד ? כי זה לכלוך

krypto

New member
חחחחחח! הלכתי לכרטיס שלך נכנסתי ל

'הודעות שלי' וראיתי שבהפרש של שתי דקות בול על השעון בין ההודעה שהשארת פה, השארת עוד הודעה בפורום מוסיקה עברית ישנה וחדשה. כדי לחסוך לחברי הפורום טרחה - אני מעתיק אותה לפה, הנה: "אני כותב כבר כמה שנים ויש לי משהו כמו 15 או 16 שירים מולחנים... אני יכול קבל פה חוות דעת..??? האמת היא שאני מפחד על זכויות היוצרים שלי... כי אין לי אותם עוד באקו"ם... אז תגידו לי ואני אתן פרומויים..." סוף הודעה. תסתכלו על השעה, בדיוק שתי דקות אחי, אתה מבין איך יצאת? לא נראה לי שתתאים לצוות בניית תדמית במשרד פרסום.

למעלה