עז´יז´יטולה...

g a g a

New member
עז´יז´יטולה...

חחחחחח ראיתם אתמול ביצפאן? חולע היצפאן הזה.... המסטול הזה לא יודע מילה אחת באנגלית...

g a g a

New member
חחחחח גם אתה קורא לי געגע? שרונה

משפיעה פה על כולם הקיפודה הזאת. מה שהיה זה שבמונולוג שלו פתאום הלהקה שלו התחילה לנגן את בילי ג´ין בלי שום סיבה, ואז יצפאן יעני ניסה לשיר את בילי ג´ין וה"מילים" לשיר עפ"י יצפאן הן: עז´יז´י טולע... משהו כזה. וזה אמור להיות במקום המילים: she was more like.. והוא כאילו רקד כמו מייקל בנסיון אוטיסטי לבצע את המונווק...

HU Man

New member
יצפאן רשע

וגזען, ומתנשא, וטיפש. התוכנית שלו בלתי נסבלת, והוא מצחיק בערך כמו דודו טופז. I bet his mother never taught him right anyway..

Art Of Madness

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

~orit~

New member
אוח. שוב פעם כתבתי עם הכינוי של

אחותי... גררר.... היא משתלטת לי על המחשב!

HU Man

New member
הוא גזען כי ככה הוא נוצר

ואפשר לראות את זה בכל ההערות שלו על כל מה שלא הוא. והאיש גם לא מכחיש את זה בראיונות איתו. דוגמית: במקום להתנצל על ההערות הגזעניות שלו בקשר לצרפתים, הוא טען שהם צריכים להתנצל בפני העם היושב בציון. לא מצחיק. לא שנון. טפשי - וגזעני. וזו רק דוגמית..

~orit~

New member
לא צאיך לקחת אותו קשה מדי... הקטע

עם הצרפתים - זה סתם בצחוק. אמא שלי צרפתייה והיא צחקה מזה.. לא נעלבה.. דוד שלי לעומת זאת נעלב מהקטע הזה (אבל ניסינו להסביר לו - וזה גם מה שאני עכשיו אנסה להסביר לך) שיצפאן מתכוון לזה שהם חרא של עם רק מהבחינה של היחס שלהם כלפי ישראל. והם באמת חראים מהבחינה הזאת. יש לי עוד דוד שחי שם עם המשפחה שלו והוא בעצמו רואה את האנטישמיות שם, ואת השנאה לישראל. יצפאן לא המציא את זה. זה פשוט ככה! הם שונאים אותנו... (ובעיקר את ישראל, ומבחינה פוליטית הם לגמרי בעד הפלסטינאים ונגדנו). ככה שאני לא רואה במה שיצפאן אמר גזענות. כמובן שעכשיו תגיד למה לעשות הכללה - אבל ככה זה כשמספרים בדיחות. אתה לא תגיד - חלק מהצרפתים הם חרא של עם... בכל אופן - אותי המשפט הזה דווקא הצחיק. לא צריך לקחת כל דבר שקומיקאים אומרים קשה מדיי. וכן - הוא שרוט (כמוני, וכמו יעל, וכמו שרונה) והוא לא תמיד מצחיק, והרבה פעמים הוא חוזר על עצמו, אבל עדיין אני צוחקת מהמערכונים שלו ומהשריטות שלו כי זה פשוט כיף. כשחיים במדינה כמו שלנו - שכל כך הרבה חרא יש כאן - צריך איזו אתנחתא קומית לפעמים... וכן - מבחינתי יצפאן הוא אתנחתא קומית.

The MoonWalker

New member
לה לה לה

לאורית (ביג) - הלהקה ניגנה את בילי ג´ין, והוא עשה איזה צעד תימני או ריקוד מטומטם, והלך אחורה... לא הליכת ירח, אלא סתם הליכה אחורה... ולאורית (על הדבר שפה למעלה) - שמעתי שאף אחד מאנשי הצוות לא אוהבים אותו, ושהוא מתייחס אליהם חרא ומרגיש שצריך להתייחס אליו כמו אלוהים, ושאנשי הצוות מנסים בכל הכוח לא להפרץ עליו ולדפוק בו מכות. (שמעתי את זה מאחד הצלמים) והאמריקנים תמיד צוחקים על הצרפתים, אז נראה לי שהוא סתם מנסה לחכות קצת את ג´יי לנו (שלוקח אותו פי מיליון! יצפאן לא מצחיק אותי בגרוש)

bmjackson

New member
די די די דיייייייייייייי

יצפאן הוא הבן אדם הכי חמוד ותוק בארץ פגשתי אותו הוא הבן אדם הכי טוב איזה נחמד הוא חבל"ז........ יש כאלה שלא צוחקים מהבדיחות שלו כי זה הומור של עירקי..!!!! ולא כולם מבינים את ההומור הזה חוץ מזה שהוא נשמה והוא אחלה גבר הוא דיבר איתי וסיפרתי לו על זה אני מעריץ של מייקל והוא אמר לי יפה ושהוא גם אהב פעם את השירי שלו.... כל מה שהוא עושה זה בצחוק אתם כאלה רציניים בפורום פה!!!!!!!!!!!!! למות!!!!!!!! יצפאן הוא אחלה בן אדם ואני בכל אופן חולה עליו נ.ב- הוא בן אדם טוב ואני יתן לכם וד דוגמא טובה: היה לי חבר..(הוא נפתר) הוא חלה בסרטן הדם זה היה לו מכיתה א´ עד כיתה ו´ כיתב ו´ הוא הצליח להבריא ממהמחלה החראית הזאת.....והתגבר עליה ויצפאן היה בא פעם בחודש לבקר אותו בתקופה הזאת..... אחר כך בתחילת כיתה ח´ הוא שוב חלה במחלה... ובסוף בתחילת כיתב ט´ הוא נפתר ממהחלה הזאת כי לא היה לו כח יותר להלחם בה.......... ונחשו מי בא לשבעה????? מי עם לא יצפאן.... אז שקט בבקשה .... באהבה

The MoonWalker

New member
אני רק אמרתי מה שהצלם אמר...

וליתר דיוק: יצפאן נתן לו כאפה, לצלם, אחרי שהוא התעצבן עליו. אז הצלם כמעט ונתן לו מכות, אבל עצרו אותו... גם המפיק והעורך לא אוהבים אותו.

~orit~

New member
חחחחחח "זה הומור של עירקי"

הוא היה אז גם במפגש בשניידר של המעריצים, והוא בא כביכול לבקר ילדים חולים - אבל הממזר הזה לקח תממתקים שהמעריצים הביאו ונתן לילדים. קמצן! לא יכל להביא בעצמו? ואיך הוא היה לחוץ!!! הזיע כמו סוס.. ויש משהו שהבנאדם הזה לא מפחד ממנו? שמתם לב לזה? כל ראיון הוא שואל "זה לא מפחיד....?" כאילו הבנאדם פשוט פרנואיד! ודניאל - בקשר לקטע שסיפרת עם הצוות שלו - אפשר בהחלט להאמין לזה... וכן הוא הרבה פעמים יכול להיות מעצבן...אבל זה לא ממש מעניין אותי... העיקר שהוא מצחיק אותי לפעמים.

למעלה