עו"ד עובד כהן

עו"ד עובד כהן

האם יש לכם ההורים ניסיון עם עו"ד כהן בכל הקשור לוועדות רפואיות בבל"ל. תודה מראש

../images/Emo26.gif עו"ד עובד כהן ../images/Emo36.gif

אין אף אחד שמכיר אותו ויכול לעזור?

יש הרבה מידע עליו בפורום

שלום לך אמאשלבת3, בחלון הריק למעלה יש פונקציה של חיפוש מתקדם, שכדאי שתלמדי להשתמש בו. את יכולה להשתמש בתוכנת החיפוש, לתת תאריכים ולקבל הרבה מידע שהצטבר בפורום בנושא המעניין אותך. כדאי שתנסי. והנה אני עושה לך, קצת העתקות ממה שהחיפוש מצא בנושא- הודעות המתייחסות לעובד כהן: 1)תשובה לקטרין ולהוריםו חזי ב * / אוטיזם אספרגר ו-PDD ו 20:34 | 25/01/04 המוסד לבט"לא לא ממהר להעניק כספים, אלא אם ברשותך מסמך או יותר על בדיקה או טיפול שניתן בהקשר הנסיבתי, אזי לא תהיה למוסד ברירה ולהעניק לך זכוי רטרואק'. יחד עם זאת, יש כאלו שממליצים על עורכי דין כמו עו"ד עובד כהן. ראוי להדגיש שהוא גובה עמלה גבוהה בגין טיפול או ייעוץ (מנסיוני), למה לא לנצל את הזכאות שלפיה ניתן טיפול ללא תשלום כלל, ע"י עו"ד מהלשכה לסיוע משפטי, וגם באופן מקצועי ואמין לא פחות מעו"ד כזה או אחר. מקווה שהועלתי, בברכה. 2) עו"ד עובד כהן מתל אביב הוא עורך דין המומחה בנדון הוא נצח את ביטוח לאומי פעמיים והוא הוציא את הפס"ד התקדימי טלפון035605530 3)החוק היבש אומר מלידהו שושרוז / אוטיזם אספרגר ו-PDD ו 18:44 | 13/12/03 תחילת הזזכאות מגיל 90 יום 2 משפחות קבלו מלידה ונצחו באמצעות עו"ד עובד כהן מתל אביב ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • בזכות של האגודה לזכויות האזרחו שושרוז / אוטיזם אספרגר ו-PDD ו 21:15 | 20/11/03 לכל ההורים הנלחמים שלום בקשר לסרובה של קופח כללית לתת לנו קלינאית תקשורת יש לנו תכתובת ארוכה עם משרד הבריאות אבל בכללית, העניין כבר חודשיים בטיפול ולא ענו לנו תשובה עניינית טלפנתי אליהם והם ענו שהנושא סבוך בקיצור מריחת זמן פניתי לבזכות והם מאוד רציניים והם ישלחו בשמינו מכתב מעורך דין לקופה ומשרד הבריאות ויעזרו לנו עד סיום העניין אני מציע לעוד הורים לפנות אליהם מילכה טלפון 026521308 פאקס026521219 בקשר לביטוח לאומי פנינו לעו"ד עובד כהן מתל אביב שהוא ניצח כמה פעמים והוא נשמע בקי גדול בעניין לא רצינו להמר על מתלמדים בנושא נראה לי שהבנת את הרעיון. בהצלחה! כל מה שנדרש - אהבה, קבלה, ידע ונכונות לנתינה- כל יום מחדש!
תלמה.

שרקלה

New member
עובד כהן

יש לי אתו נסיון מצוין, אמנם הילד שלי בן 7.5, כך שהתיק שלו גדוש חומר ומסמכים והיה לו מאוד קל לבנות ולנצח . אבל אני קבלתי את כל ה4 שנים מלא בועדת ערער בצורה הכי נעימה ויעילה שיכולה להיות, כאמור אולי הייתי זוכה גם לבד, אך הייתי מוטשת מהמלחמות והתפנקתי בכך שנעזרתי בו כבר מהועדת ערער, הוא איש מקסים! לעוד פרטים 053-351729 שרון.

שרקלה

New member
עובד כהן

צר לי לאכזב אותך, אך אכן הועדה שלנו היתה ברמת גן, למרות שאני תושבת תל אביב. כנראה זה מזל. לגבי המחיר לדעתי את יכולה להתמקח.

אמא יעל

New member
סיוע משפטי חינם בבר אילן

זה עתה התפרסמה הודעה בנידון. עו"ד רוני רוטלר, קליניקה לזכויות אנשים עם מוגבלויות (כולל ביטוח לאומי) ע"י סטודנטים בתידרוך מורי הפקולטה למשפטים. טל: 035318373. ההודעה המלאה מתאריך 5 לחודש ע"י אורחים בפורום.

זכאות לקיצבה מגיל 90 יום

אמא שלום עו"ד עובד כהן סייע לי לזכות בפס"ד נגד הביטוח לאומי שבו נקבע כי זכאות לקיצבת ילד נכה הינה מגיל 90 יום עו"ד כהן הינו מקצועי בנושא ולמיטב ידיעתי (שוחחתי איתו לפני כחודש) 3-4 משפחות זכו עד היום בהכרה מ-90 יום דרך נוספת היא להסתייע בעו"ד ע"י פניה ללישכה לסיוע משפטי. בנוסף שלחתי לך מסר אישי

למעלה