עו"ד להגירה

nano4

Well-known member
עו"ד להגירה

דיברנו עם עו"ד שבוע שעבר שאמר ששכ"ט יעלה לנו 4000$ בנוסף לעלויות קבועות בסך של 12 א' ש"ח. האם מישהו מכיר עו"ד זול יותר, וגם חשוב שיהיה אמין

ofeil

New member
תנסו לבד

אלא אם אתם גבוליים ובעייתים בניקוד. גם ככה המחיר נשמע חסר כל פרופורציה!

uzipikar

New member
חבל על הכסף

בטפסים אין "מוקשים", אני מלאתי לחברים כמה פעמים בעבר ואין שום בעייה, תעשו לבד, לא רק שתחסכו, יהיה לכם גם סיפוק וגם חדוות היצירה....

TC1979

New member
בהחלט בזבוז כסף

תארגנו את כל הניירת שצריך, תמלאו את הטפסים ותגישו לשגירות, אם אין בעיות זה יילך חלק, אם אין מספיק נקודות גם ככה לא יפתחו מס' תיק ואז זה לא עלה לכם כלום. חשוב לזכור, עו"ד בענייני הגירה לא עושה ניסים ונפלאות - אם יש לכם מספיק נקודות - ייפתחו לכם תיק ותתחילו את התהליך, אם אין אז לא יילך, מבחינת השגרירות לא מעניין אותם אם אתם מגישים את התיק באופן אישי, או שעו"ד או כל מאעכר אחר מגיש עבורכם את התיק - אין שם שום פרוטקציות או קומבינות, זה אמנם ישראל אבל שייך לקנדה :). אל תשכחו שבנוסף לעלות העו"ד יש גם הוצאת של אגרה לפתיחת תיק (בזמני זה היה 1500 ש"ח לאדם, היום זה יותר, בדיקות רפואיות עוד איזה 800-1000 ש"ח לאדם תלוי בבדיקות, דמי הנפקת ויזה 2850 ש"ח בזמני) - ככה שסה"כ הכל יוצא די יקר. לסיכום: עו"ד, חבל על הכסף... בהצלחה.

TrigATUSA

New member
שני משרדים

ושניהם יותר זולים בהרבהלגבי השני יש לי חבר שהצליח איתם (אבל אני לא יודע כמה זו המלצה..)
David Cohen @ http://www.canadavisa.com/ Charges, I believe around $1500 US$ www.maple-immigration.com Big immigration firm, they will assign you with some clerk to do the work Their fee is $2000 US$, a friend of mine used them successfully​

למעלה