עושר לא הופך לאושר.....

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
עושר לא הופך לאושר.....

פעמים רבות נראה שכסף יכול לקנות הכל.... אך למעשה הוא יכול לקנות רק את מה שבני אדם "בשר ודם" מסוגלים לתת. את כל מה שמגיע מאליו אי אפשר לקנות, ובדרך כלל מדובר בדברים החשובים באמת בחיים. כסף יכול לקנות בית אך לא משפחה. כסף יכול לקנות מיטה אך לא שינה. כסף יכול לקנות שעון אך לא זמן. כסף יכול לקנות ספר אך לא ידע. כסף יכול לקנות מעמד אך לא כבוד. כסף יכול לקנות מגע אך לא אהבה. מעוף

Kטלנית

New member
../images/Emo141.gifיפה לך

של מי דיברי החוכמה? מאיפה הבאת את זה? למה אני שואלת, פעם קראתי את זה והסיניליות השכיחה ממני מהיכן אני מכירה.

דמדומים

New member
פעם?

לא עוברים להם יומים בלי שזה יופיע פה...לפעמים אם הקדמה לפעמים לא.את הקרדיט איך שהוא כולם שוכחים. שזה די מובן בהתחשב בעובדה שהם העתיקו זאת מאחר שגם כן,לא טרח לאתר המחבר.

Kטלנית

New member
ולכן אני אחדד את זה

אני זוכרת את זה מאחד הספרים שקאתי זוכרים??? את התקופה שהיינו מעברים לילה עם נדודי שינה במיטה עם ספר, כן זה עם הדפים המחוברים והכריכה אני לא זוכרת מי כתב את זה ובאיימל?? מחכים לי איזה 57 הודעות שלא קראתי עם כל פליצה ששולחים אני שומרת את זה לימים ממש משעממים נראה אולי אחרי שהילדים יהיו במסגרות אני אהיה פנויה לעבור עלהם מעוףףףףףףףףף, נו יש לך את השם של מי שכתב את זה???

maof

New member
וואלה אתה צודק......

למדתי דבר נוסף שאין מה לומר אז תביא משפט סיני אז עבורך.....כי אין חכם כבעל ניסיון "במים רדודים הסרטנים לועגים לדרקונים" מעוף

דמדומים

New member
לא שמסכים אם המשפט...

הזה,או כל יתר החברים שהבאת לנו היום.אבל במידה ותחשוב על זה ברצינות, תבין לבד כמה מגוחך זה מוציא אותך...מה שלא ממש חושב,היתה הכוונה שלך.

maof

New member
יכולתי להמשיך לדסקס איתך שעות

כי הרי מי מכיר אותי יותר טוב ממך, אחרי הכרות כל כך עמוקה ויסודית. אבל לצערי אתה קצת משעמם וצעדיך שקופים, על מחיאות הכפים אני אוותר הפעם. דרך צלחה ידידי המציץ מעוף

דמדומים

New member
מציץ?

עכשיו צוחקים? בהתחשב במציאות,הערה כמעט חולנית...בעצם למה כמעט.

maof

New member
בוודאי ידידי......

הרי היד שמלטפת היא אותה היד שמנענעת את העריסה. מעוף

דמדומים

New member
אדוני

מצא לך עזרה,ועדיף מישהו עם יכולת לתת מרשם...כי זה מתחיל להיות ממש לא נעים.

maof

New member
לילה טוב נכבדי ../images/Emo29.gif

עויינות היא הוצאה של רגשי נחיתות והקיצוניות היא חולשה של חסרי האלטרנטיבה. מעוף

R a c h e li

New member
מעופי..............

בקצב הזה...... המנהלת תרשום
של maof לילה טוב....

crisRobin

New member
על עושר ואושר

"כסף יכול לקנות בית אך לא משפחה." אך מיכיוון שהמון צרות מתחילות במחסור בכסף, מעט קל יותר לשמור על חיי המשפחה ועל רוגע המאפשר זאת כאשר כסף אינו במשוואה. "כסף יכול לקנות מיטה אך לא שינה." אני לא יודע מה איתך, אך זכורים לי לא מעט לילות שהשינה לא ממש הגיעה כי המחשבות על איך משלמים מזונות/שכר דירה החודש "מעט" הפריעו. "כסף יכול לקנות שעון אך לא זמן." אמירה מעט מצחיקה כאשר מביטים ורואים את עידן "רדיפת הזהב" בו אנו חיים. אנשים משקיעים כמעט את כל זמנם על מנת להשיג עוד כסף. "כסף יכול לקנות ספר אך לא ידע." נכון, אך הגישה לידע הופכת זמינה יותר. מכיוון שיש ברשותך יותר זמן ומשאבים, הכל תלוי אם יש ברצונך לנסות לרכוש ידע. "כסף יכול לקנות מגע אך לא אהבה." עם המושג אהבה לא ממש בא לי להתפלסף, מנסה לא להכתים אותו במשפטים כגון "מה זאת בעצם אהבה". זה נראה מאד יפה על הנייר אך במחשבה מעט עמוקה יותר, ולא ממש חשוב מי כתב את זה כרגע, זה נראה לי מעט יבש מתוכן. כסף לא יכול לתת לך אושר, אך בהחלט יכול לעזור. השאר תלוי רק בנו. בוקר טוב לכולם

למעלה