עושים שלום

Violettecat

New member
אולי ניפגש בקומיקאזה../images/Emo8.gif

סיבות למפגש שם 1.יש שם ספרי מנגה!!!!!! 2.זה מקום מרכזי יחסית (תל אביב). 3.אני יודעת שעבר רק שבוע אבל אני ממש מתגעגעת לכולכם ומאוד מאוד נהנתי פעם שעברה. 4.נוכל לקנות אולי ספר הסבר על עריכת קומיקס ויהיה לנו מספיק זמן לדבר על שונן היי.

star_female

New member
ואיפה כולם יכנסו?

לא הייתי שם (עדיין), אבל אני לא חושבת שיש להם מקום לכולם (גם אם אנחנו לא עד כדי כך הרבה, זאת עדיין רק חנות...) ואיך מגיעים לשם בכלל? איפה זה בתל אביב?

rocket

New member
זאת חנות ממש קטנה ^^

בקושי נכנסנו לשם ארבעתיינו ^^;;

h p g i r l

New member
למה לא-../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

1- הבנתי שזו חנות קטנה 2- יותר מידי כסף, התחרפנות כללית ואי יכולת לשלוט במה שאת קונה (מנסיון בדברים דומים) 3- להיות בחנות זה לא נוח, צפוף ויסלקו אותנו באיזשהו שלב. יש לי עוד כמה...

h p g i r l

New member
אממ../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אממ... צריך קניון או משהו (אבל לא שבעת הכוכבים, רק הייתי בו!) או שמישהו יתרום את ביתו, לא יודעת, בכל מקרה, אני מתגעגעת!!! מה דעתכם על קניון רחובות (סתם, מי יבוא לשם חוץ ממני גל ואתי?
) עזריאלי זה מקום אידיאלי, אבל מעצבן כי תמיד כל המפגשים בו
ולמרות שרק הייתי בשבעת הכוכבים, לחאר ממש איכפת לי להיות שם שוב... יש רכבת כמעט ישירה, וזה יותר קרוב לאלה שגרים יותר צפונה שזה הרוב, וטיפה יותר רחוק לאלה שגרים דרומה יותר (אני למשל, אבל טיפה) בכל מקרה נמממ אני לא יכולה בין ה- 30 (ביולי) עד ה4 (באוגוסט) (טיול נוע"ל) ואז אני מתכוונת להיות במשך כמה ימים בין ה5-11 (באוגוסט) בהוד השרון ונראה לי שזהו, מה דעתכם על ה18 באוגוסט (כדי שיהי בידיות חודשLOL) סתם מה דעתכם על ה15?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא יכולה מה-2

עד ה-17 באוגוסט. וגם מעדיפה לא בסופי שבוע
כל זמן אחר יהיה בסדר^^

אני לא מאמינה!!!

אני לא יכולה בדיוק באותם התאריכים!!!!! את טסה לאנשהוא???? אם כן אז לאן????? אולי אנחנו באותה הטיסה!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלדעתי המקריות שנהיה

באותה טיסה לאוו מקום די שואפת ל-0
אני טסה לדנמרק לשבועיים, ומתי שאני חוזרת, למחרת יש לי מפגש פורום אחר

אז זה לא אותו דבר...

אבל כן יש מקריות בעולם!!! אם את רוצה דוגמאות אז אני אגיד לך במשרים... לא צריך להיכנס לזה כאן...

מממ, יש לי מקום טוב ../images/Emo140.gif

כלומר אני לא אבוא אבל יש מקום די טוב - פארק הירקון (כתבתי נכון, התכוונתי לזה?! אררר *נותנת לעצמי מכות בראש* עד שזה הצליח לכתוב לי הודעה שחכתי איךקוראים לזה.. נראה לי שקוראים לזה פארק הירקון, כן..
96%) טוב הקיץ קץ אנשים מפורום 160 או יותר נכון מהצ'אט הלכו לשם ולא ביזבזו כסף והיה כייף ^^ אז.. מקום טוב אם אתם רוצים להיפגש

star_female

New member
גם מפורום 60 ../images/Emo3.gif

ובאמת היה שם כיף (בכל הפעמים שהיה שם מפגש ^^)... זה גם קרוב לרכבת (מרחק הליכה ברגל)... מה שכן, אין שם כל כך הרבה אפשרויות לקנות אוכל (צהוב, ואיזה כמה דוכני ארטיקים ממה שאני זוכרת...).

למעלה