עושים שלום

עושים שלום ../images/Emo43.gif

המפקד הלאומי הנו יוזמה אזרחית לקידום תהליך של השגת הסדר קבע בין ישראל לבין הפלסטינים. הערב ב-19:00 נארח ב-blogtv את אורני פטרושקה, מנכ"ל המפקד הלאומי.
ב-21:00 יתארח ב-blogtv נתי רביץ, שיענה על שאלותיכם. אפשר להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה.

כן ארנה ושבעת הכוכבים מפוצצים

חוץ מזה ארנה מקום נהדר זה ליד הים וזה במרינה וזה מקום משגע

star_female

New member
למה "בטח"?

ולעזריאלי מן הסתם הרבה יותר קל להגיע בגלל שיש בו תחנת רכבת. לארנה ולקניון שבעת הכוכבים ממש לא קל להגיע. (יש לשם אוטובוסים בכלל? שלא להזכיר רכבות...). המטרה בקביעת מיקום למפגשים זה שכמה שיותר יוכלו להגיע, לא שאדם אחד מסויים יוכל לבוא כי זה קרוב לו. זה כמו שאני אבקש מפגש בחיפה. ברור שזה יהיה לי נוח, אבל הרבה אנשים לא יוכלו להגיע (אפילו אם זה יהיה במקום שקרוב לרכבת, שיש בחיפה, בניגוד לשרון).

בטח שיש אוטבוסיםן

אפילו חינם יש אוטבוס ל7 הכוכבים חינם ולי ל7 הכוכבים זה שעה נסיעה ולאזריעלי במיקרה הטוב שעתיים

star_female

New member
לא ממש משנה לי אם זה חינם

כי אני במילא לא משלמת על אוטובוסים (כשאני על מדים, לפחות), אבל זה לא נשמע הגיוני בכלל שזה חינם. מאיפה האוטובוס הזה יוצא? וגם לי זה שעתיים נסיעה לעזריאלי, אז יוצאים יותר מוקדם בבוקר וחוזרים יותר מאוחר בערב, לפי דעתי זה עדיף מאשר להיות כמעט לבד במפגש. (הייתי במפגש שהיו בו 3 אנשים כולל אותי, זה היה נחמד כי הכרנו ככה אחד את השני אבל לא היה כל כך מה לעשות וזה היה הרבה פחות כיף ממפגשים עם הרבה אנשים). וגם תחשבי על זה שיש אנשים שלוקח להם להגיע לתל אביב שעה או שעתיים או יותר, ואז עוד נסיעה, ב*אוטובוס*, להרצלייה (או הוד השרון או איפה שזה לא יוצא)?

מדים

את חיילת!! *-* מיי הירו!!!!!!! מה מי מו!!! אפה את משרתת!!!! *-* אני גם רוצה להיות חיילת!!!! כמו אחי!! בצנחנים !!! *-* לרצוח!!

star_female

New member
אה... כן...

אני מניחה שאת תהיי חיילת מתישהו... :X אבל יש המון חיילים, את לא צריכה להעריץ אותי XD אני משרתת במרכז... (לא יכולה להגיד יותר מזה באינטרנט >.>)

star_female

New member
גם לי יש סיווג >.>

ואני באמת רוצה להפסיק את השיחה הזאת פה. ^^; ומה זאת אומרת "את מדברת"? למה שאני לא אדבר? o.o (אם אני לא אוכל להקליד זה יהיה חבל מאוד...)

^0^ אני מעריצה אותך

*-* אח שלי מסווג ויש לו מקצוע שאישה לא יכולה לעשותו בצבא >< איזה מגעילים !! אני גם רוצה

למעלה