עושים שלום

shellyland

New member
את אדם מת, דורין! ../images/Emo46.gif

נפטרת ואת עוד לא יודעת את זה!

עושים שלום ../images/Emo43.gif

המפקד הלאומי הנו יוזמה אזרחית לקידום תהליך של השגת הסדר קבע בין ישראל לבין הפלסטינים. הערב ב-19:00 נארח ב-blogtv את אורני פטרושקה, מנכ"ל המפקד הלאומי.
ב-21:00 יתארח ב-blogtv נתי רביץ, שיענה על שאלותיכם. אפשר להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה.

שאלה לגיא אקריש:

תגיד לי - אתה מפגר או מה?! איך לא שמת לב שפעמיים כבר החליפו לך את האישה? מילא בפעם הראשונה, כשהיא התעוררה מהקומה, אפשר להבין. שנתיים בקומה משנות בנאדם. מה גם שאז עוד היית עם נוגה הפוסטמה. אבל בפעם השנייה? כך, בין שנייה, מחליפים את אהבת-חייך, ואתה לא שם לב? אתה עד כדי כך דביל?

את חושבת שאם אני אשחיל לו את

מלייקה הוא ישים לב? כי אני צריך מישהו שישמור לי עליה עד שאני אחליט.

כבר לא יודע למי לפנות

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון - יש לי בעייה רצינית ואין לי למי לספר. טוב, אולי הכל ישמע לכם קצת מוזר, אבל זה אמת ואני כבר כמעט משתגע אני אדם נשוי, עד לא מזמן אפילו באושר. אשתי עברה תאונה קשה שבעקבותיה הייתה בתרדמת במשך כמעט שנתיים. לשמחתי היא התעוררה. לפני התאונה היו לנו כמה בעיות ביחסים... אבל כשהיא חזרה הכל הסתדר באורח פלא. פתאום היה בינינו קסם שאי אפשר להסביר, מן משיכה חזקה שלא הרגשתי אף פעם עם אף אישה אחרת, הייתי מאושר. לפני שבוע או שבועיים הכל נהרס. אני לא יודע להסביר איך זה קרה או מתי, זה היה מאוד פתאומי. אשתי נעשתה קרה ומרוחקת, התחילה להתלונן על הדירה שלי (הפעם האחרונה שהיא עשתה את זה הייתה לפני התאונה), היא מתנהגת מוזר, ואני מרגיש אבוד. אני מרגיש שהיא לא סומכת עליי, לא בוטחת בי... ולא יודע מה לעשות כדי להחזיר את הקסם שהיה בינינו

מה שלא תעשה -

אל תקרע את הסכם הממון עליו חתמתם! כל הכסף מהמכירה של דיגיפן תלוי בזה. אני מציעה לך לבדוק שאישתך היא באמת אישתך ושלא החליפו לך אותה, נניח, באחותה התאומה.

שופטת יקרה,

אני יודע שהסיפור שלי אולי נשמע קצת מוזר, אבל הוא אמיתי לגמרי, וזה נשמע כאילו את לא מתייחסת לזה ברצינות. אני מדבר בשיא הרצינות. לאשתי ולי באמת היה הסכם ממון, אבל זה דבר נורמלי בין זוגות. אני עומד לקסבל סכום מאוד גדול של כסף (לפחות הייתי אמור לקבל, צצו פתאום בעיות רציניות בעבודה, אבל אני לא רוצה להעמיס על הפורום. בעיות הזוגיות בראש סדר העדיפויות שלי), וזה היה טבעי לחתום על הסכם כזה. הסיבה שחתמנו היא שכנראה שידרתי לאשתי שאני לא לגמרי בוטח בה, והיא, הנשמה הטהורה הזאת, רצתה להוכיח לי שהיא אוהבת אותי באמת וממש הכריחה אותי לחתום על הסכם! אולי מאז התחילו היחסים שלנו להדרדר ככה באמת! שוחחתי איתה על מצב היחסים ביננו כמה פעמים, והרגשתי שמשהו באמון ביננו נפגע, ובשביל להוכיח לה שאני בוטח בה - קרעתי את ההסכם שחתמנו עליו, בצדק. אני לא צריך הסכמים, אני אוהב אותה! יפה שחשבת על הרעיון של הסכם ממון בתגובה שלך, לא ידעתי שזה עניין עד כדי כך נפוץ בין זוגות, אבל אני יכול להבין שאנחנו נורמלים, ובכל זאת... משהו גורם לי להרגיש שמערכת היחסים שלי ושל אשתי לא לגמרי נורמלית. גם אחרי שקרעתי את ההסכם המצב לא השתפר, ואני באמת חסר אונים. מצטער אם יצא קצת מבולבל, פשוט יש לי כל כך הרבה על הראש...

וואו, שופטת...

את מציצה לי על בליינד! איך את יודעת הכל על החיים שלי? מאיפה את מכירה את רענן? איזה עולם קטן... רק מה - את אומרת שטויות. רענן הוא אח של אשתי, מה קורה לך? מאיפה את מכירה אותי בכלל?

למעלה