עושים שוק

פנומן 72

New member
עושים שוק

אתמול היה לי קצת זמן פנוי ורציתי להתקשר לאישה לפני שאני נוסע לשוק, לשאול אותה מה היא רוצה שאני אקנה. האישה לא דוברת עברית רהוטה ולא רציתי להטריח אותה ולבסוף להתבלבל. כן, זה יקרה בטוח. אז עשיתי רשימה ויזואלית של המוצרים בשוק ושלחתי לה את הקובץ. היא הסתכלה, צחקה, אבל הכינה לי רשימה מדויקת בתוך דקה. אולי נעשה מזה סטארט-אפ. מה דעתכם ? (הקובץ מצורף)

את יכולה להעזר ברשימה שלי

לקחתי אותה פעם מהאינטרנט, לא זוכרת אפילו איפה והיא מאוד נוחה ויעילה. כל אחד יכול כמובן להתאים אותה למה שטוב לו.

טליה80

New member
במבוק???!!!איפה ראית במבוק???גמני רוצה...

רעיון מדליק,איזה תמונות יפות,כל הכבוד על הסטארט של הסטארטאפ...

ZBISH007

New member
זה קיים כבר באייפון

יש מכל מיני סוגים של רשימות כאלו באייפון, ניתן להוריד ואז תמיד זוכרים מה צריך לקנות או מה לעשות בכללי חחחה

פנומן 72

New member
השתכנעתי. אני קונה אייפון

מלון מר??

סליחה על הבורות, אבל לא מכירה את הפרי הזה (או אולי ירק?!) - למה הוא משמש?

פנומן 72

New member
Bitter Melon

או גם בשמו האחר Balsam Pear הוא ירק שמקורו מהמזרח והוא ניחן בתכונות הרפואיות הנעלות ביותר מכל הגידולים הקיימים בעולם. הוא עתיר באנטיאוקסידנטים, דוחה אפשרויות לסרטן, מרפא סכרת ועוד. בשל תכונותיו המיוחדות, מי שאוכל את הירק הזה מתבקש לעשות הפסקה לשבוע אם אכל במשך שלושה שבועות (בדומה לגלולות למניעת הריון). כמו-כן אנשים המשתמשים בתרופות כרוניות מתבקשים להיזהר שכן הוא מעצים כל תרופה הנלקחת פי שניים. הוא מר באופן קיצוני ולא כל אחד יכול לאכול אותו. עוד על סגולותיו המדהימות ניתן למצוא בגוגל תחת השם העברי "מלון מר".

WOW בריבוע...

מדהים. ממש חידוש בשבילי. עלי להכנס לפורום לעיתים קרובות יותר, על-מנת להתעדכן בחדשות העולם. מעולם לא שמעתי על הירק הזה, אני מניחה שיש עוד כמה וכמה (!) שאינני מכירה. לדעתי, יש מקום שכל העולם ובעלה יידעו על כך. מכל מקום, מרתק. אחפש באמת בגוגל ואקרא עוד על סגולותיו. תודה ויקי

למעלה