עושים קסמים

DScoo

New member
עושים קסמים

עשיתי מין שיקוי כזה במכונה הגדולה בצבע שחור(שני ברשימה) והיתה לי בחירה של דקולה או זאב או משהו בסגנון איך יוצאים מהדמות?

ישששששש יש ליי את סימס עושים קסמים

היום חזרתי ואמא שליייייי קנתה ליייייי איזה כיףףףףףףףףףף

מוליפופ

New member
עוד יומים יש לי סימס קסמים ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif

יש לי עוד יומים סימס !!!! אבא שלי חוזר עוד ימיים (מחו"ל) ויביא לי סימס!!! איזה שמחה!!

MoR 23

New member
כיייף לך!

יווווו שיש לך את הסימס..תגידי לי אך הוא!!!!! אני גם רוצה לקנות תסימס קסמים...אבל הוא נראה לי קצת...טוב קצת הרבה אידיוטי!!!!!!!!!!!(ועוד הרבה אמרו לי את זה...) אז אני אל יודעת.... בנתיים אמא קנתה לי את הסימס סופר סטאר ואני וחברה שלי לא מצליחות להתקין אותו!!!!!! =( גם ידיד שלי ניסה אבל הוא לא הצליח!!!!!!!

הסימססססס עושים קסמים

נחמדדדדדד מאווודדדדד ואני בטוחהההה שהואאאאאאא הגיע לכול העריםםםםםםם כי אתמול אמא שלי קנתה לי ואנייייייי מקריתתתתתת גתתתתתתתתת

DScoo

New member
תודה

הגיע הזמן שמישהו יעזור לי כאן תודה תודה תודה וד"א למישהו יש קודים לעושים קסמים(לא הרגילים קודים כמו לכסף המכושף או למצרכים....) ומשישהו יודע איפה משיגים תרנגולת גומי?

double O S

New member
אני יודע../images/Emo70.gif

אין קודים אבל אני יודע איך מקבלים תרנגולת נכון יש מישו שם ליד עגלה גדולה שממנו קונים דברים
אז צריך להכין Eldenberry nectar ללכת אליו וללחוץ: Bartar ומחליפים איתו את זה בתרנגולת גומי

DScoo

New member
ועוד משהו(מצטער שאני מעצבן)

איפה משיגים שום תילתן ורעל נחשים?

double O S

New member
תילתן אתה משיג באותה דרך

רק צריך להחליף עם הפיה הזאת בדבש (היא רוצה את הדבש בשביל התלתן) שום משיגים מהערפדית, גם מחליפים איתה עם איזה משו רעל נחשים משיגים דרך החלפה עם האיש הזה שמנגן לנחשים, אתה צריך לתת לו חוט מוזהב והוא נותן לך את הרעל
וזה בסדר, שמח לעזור

DScoo

New member
טוב ויש עוד...

איפה משיגים את..: הנוצה של פגסוס משהו שנראה כמו קוביות קרח מין שקית שיש עליה ציור של פרצוף של ליצן ובפנים דברים צבעוניים ומשהו כמו אבקת יהלומים רק שזה לא אבקת יהלומים

Veiltail

New member
מה זה כסף מכושף??

תנו רשימה של כל הקודים שפועלים בסימס הזה!!!בבקשה!עמוס-לדעתי צריך להכניס לטאגליינס רשימה של קודים לכל הסימסים!!!צריך לתוח שרשור כזה וכל אחד ירשום את הקודים שלו!

למעלה