עושים צחוק מהעניים!

עושים צחוק מהעניים!

כל הזמן אומרים לנו שאין כסף. אפי' בכדי למצוא 150 מיליון עבור תרופות, נדרש לחץ ציבורי ותקשורתי אדיר. אבל מה? לביצוע תכנית הגירוש יש 2 מלייארד וחצי שקלים. אני משאיר לכל הקוראים לתת דרור לדמיונם ולחשוב אלו דברים טובים היה ניתן לעשות עם הסכום האדיר הזה.

יוֹאב

New member
עם כל הכסף שייחסך

מההמנעות משהות בשטחים הכבושים ותחזוק ההתנחלויות והכיבוש, תוכל המדינה לממן לכולנו אפילו אקמול.

st dragon flame

New member
אתה ממש לא רוצה להכנס לשם...

כמה עלתה הבניה בשטחים? והתשתיות? והשרותים לאזרחים? ובניית המוצבים? והצבת עמדה על כל שני קרבנים באמצע שומקום? וימי המילואים? והתחמושת? והדלק לרכבים הצבאיים? וימי המילואים? והעובדה שכל תושב בשטחים קיבל מהמדינה פי כמה וכמה מכל תושב של עירות פיתוח? וכל הדברים האלו במשך עשרות שנים! אני לא מאמין שלימין יש את החוצפה (או את הטיפשות) להעלות את הנושא הזה בכלל לדיון.

וכמה עולה הבנייה בהרצליה פיתוח?

הטיעון שלך מגוכח ביותר! הרי אם פיתוח תשתיות הוא בזבוז כסף, מה אנחנו עושים עם פיתוח התשתיות בכל רחבי הארץ עד לחורים הכי נידחים בדרום ובצפון. ולכן, פיתוח יישובים הוא לא בזבוז כסף. הוא אסטרטגייה ארוכת טווח. מעבר לכך, תעשה חשבון כמה המדינה מרויחה מהתוצרת החקלאית המיוחדת של גוש קטיף שמייצאים אותה לכל העולם. הרי היום אין כמעט חנות ירקות שלא מוכרים בה את התוצרת של הגוש. לעומת זאת להחריב יישובים רק בשביל החורבן, מלבד הבושה שבגירוש יהודים והפקרת שטחי ארץ ישראל למחבלים, הוא סיכלות כלכלית וביטחונית נוראית.

st dragon flame

New member
יש כמה הבדלים

פיתוח התשתיות ביש"ע נעשה בשטח שהוא לא שטח ישראלי (גם לא לפי מדינת ישראל, אם הוא היה ישראלי היינו צריכים לתת אזרחות לכל התושבים הערבים שם) שכבר יותר מעשר שנים אנחנו דנים על לותר עליו.

כתבת רק הבדל אחד.

באמת זאת בושה וחרפה שישראל לא סיפחה את יש"ע כמו שהיא סיפחה את הגולן ומזרח ירושלים. אך זה לא סותר שהם חלקי ארץ ישראל ההסטורים.

st dragon flame

New member
אז אתה רוצה דו-לאומית?

סיפוח יש"ע משמעו רוב פלסטינאי בין הים לירדן די מהר. לפני שתגיד לגרש-לאן? לירדן? אני בטוח שהם ישמחו נורא לקבל אותם. ובאותו רגע גם יכריזו עלינו מלחמה, יחד עם כל מדינות ערב (ובצדק), וכנראה גם עם בערך חצי מחברות ברית נאט"ו ולא יהיה סיכוי לקבל עזרה משום מדינה בעולם, כולל ארה"ב. אז בקיצור אתה מוכן להסתכן בהרס כמעט בטוח של מדינת ישראל כדי לשמור על א"י, אתה אכן גאוות הציונות...

nimrat

New member
וולף

אני חושק שפתיי לא להגיב לשרשרת ההודעות הזאת אומר רק זאת, ואחרי שחשקתי שפתי עד זוב דם ממש: אתה אוויל

אולי פושעי אוסלו הם אוילים???

כתבתי דברים נכונים, אם כי כואבים המיוחד לאוזני מי שמתפתה להאמין לכל השטויות מבית מדרשו של השמאל הישראלי. אתה חושק את שפתיך? כבר מזמן טענתי שאנשים בשמאל לא יודעים להידבר. הם דורשים מקסימום פתיחות בעוד הם מבצעים מקסימום סגירות. הם טוענים לנאורות בעוד הם חשוכים עלי אדמות. אם יש לך טענות, אשמח לקרוא. אם לא, אנא אל תתריד אותנו בשטויות.

st dragon flame

New member
אתה מוכן גם לנמק את השטויות שלך?

דבריך מגוכחים, ורחוקים מלהיות נכונים. ממתי אנשי השמאל לא יודעים להדבר, ומה הכוונה של הדברים האלו בכלל? מדוע הם מבצעים "מקסימום סגירות"? מדוע אנשי השמאל הם חשוכים?

st dragon flame

New member
אתה מוכן גם לנמק את השטויות שלך?

דבריך מגוכחים, ורחוקים מלהיות נכונים. ממתי אנשי השמאל לא יודעים להדבר, ומה הכוונה של הדברים האלו בכלל? מדוע הם מבצעים "מקסימום סגירות"? מדוע אנשי השמאל הם חשוכים?

nimrat

New member
בוא הנה

אתה ומ"מקודשת" שלך "מקודשת" MY ASS אחשוק שפתי פן אסולק מהפורום הזה ע"י האחראי לנצח נצחים אתה מוזמן להמשיך ולהפציץ את השטויות שלך והריני, "שמאלני" "דמוקרט" ו"ליברלי" שרוט

אני חושב שהסיבה היא שאין לך מה לומר

הבחור פשוט צודק ! בזמן שהמדינה כולה רועשת וגועשת קם לו בחור מגודל ששמו שקרון ומחליט לתית פרס לטרור . אבל לא סתם פרס ,אלא פרס מכובד מאוד פרס שאפילו רבין ופרס לא העזו לתית לטרור. והפרס הוא גירש יהודי גוש קטיף ומסירת בתהם למחבלים.

nimrat

New member
ברור שאין לי מה לאמר

חפש כמה הודעות שלי בשבועיים האחרונים ואז תחליט אם יש לי או אין לי מה לאמר. העניין הוא שלעיתים חבל להשחית אנרגיות. אתה מבין ? אתה מאלה, שכל שניה שאני מקדיש להם הוא בזבוז זמן נוראי. אני מעדיף לעשות דברים אחרים. זהו, הבננו האחד את השני. אתה תכתוב שטויות, ואני אלעג לך ובא לציון גואל.

nimrat

New member
כמו כן

תעביר את ה"י" המיותרת במילה לתית (שלא ברור לי מהיכן הקרצת אותה), הישר למילה בתהם, שכן יש לכתוב בתיהם. ולך ? לך בא שיעור קטן בדקדוק עיברי. המדינה רושעת וגועשת, הא ? בחור שמן מחליט, הא ? פרס מכובד, הא ? אין ממשלה, ואין החלטת כנסת ? הא ? רצועת חול לוהט עם מיליון פלשתינאים רעבים ומובטלים, זה פרס מכובד. בכלל, כנראה שאדוני לא כל כך מעודכן. יואיל, יתעדכן בחדשות ה"אחרונות", ויחזור לכאן חכם יותר. נ.ב.: תוסיף במחילה גם "ו" למילה גירש ותקבל גירוש. ובא לציון גואל. שדון הגבעות, אתה לא בבית סוהר ? לא חסמת איזה כביש או משהו לאחרונה ? לא ניקרת צמיגי מח"ט ? לא ניאצת חייל במילה "נאצי" ? אתה חלש לאללה, חבריך אמיצים יותר מימך. אין דבר, כולנו מאחלים לך כי זה יגיע, תוכל להיצטרף לחבריך במעשיהו, ואו אז, תפסיק לייגע אותנו בהודעותיך הנילעגות. בררררררררררררררררררררר

למעלה