עושים סרט ל-Daredevil....

1apocalypse

New member
קומיקס ושאר ירקות(נושאים נוספים)

דרך אגב יש כבר הכנות לסרט HULK יש לי את הטרילר הוא צריך לצאת ב 2003 מישהו יודע פרטים על ההמשך של אקס מן על ספידרמן(כבר נגמר ורוצה עוד) ואולי על BATMAN BEYOND שמעתי שיוצא לזה סרט מי שמכיר אתרים אם פרקים להורדה של אקסמן הרגיל לא אבולושין ואתרים עם קומיקס סרוק שירשום לי בבקשה

עושים סרט ל-Daredevil....

עובדים עכשיו על סרט לסופר גיבור הנערץ Daredevil.... אני חושב שעכשיו מרוול יתחילו להוציא מלא סרטים של הגיבורים שלהם... יש רעיונות לעשות סרט לHulk אני מקווה שיוציאו סרט לDeadpool זה יהיה מעניין.......

The Flash

New member
בטמאן ביונד לא

וגם עדיף שכך מה שכן יוצא זה Batman:year one תבין לבד על מה זה לפי השם...

ThePope

New member
אוקי אז הנה...

קודם כל אין הכנות לסרט הענק הירוק הם כבר במהלך הצילומים ואם אתה מדבר על הטריילר הזה שרק מראים את ברוס באנר (אריק באנה) עומד מול המראה ונשען על הקיור ואז מתקרבים לעין והיא נהיית ירוקה ויש פיצוץ... אז לא הייתי קורה לזה טריילר אפילו, זה יותר כמו טיזר ובקשר לאקס-מן 2 וספידר-מן 2 מסיפים המון דמויות חדשות לפי מה שהבנתי (אם אתה רוצה פירוט אז תגיד כי לא רוצה להרוס לחלק ת´הפתעה...,ויש הפתעה לפחות לדעתי...) ובקשר לספידר-מן 2 הרע הולך להיות דוק אוק ויש שמועה שכנראה הולך לשחק אותו סם ניל (פארק היורה 1 ו-3)

ThePope

New member
שכחתי לציין...

הקטע של ההמון דמויות זה בקשר לאקס-מן 2 ולא ספידר-מן...

The Flash

New member
מי שישחק את דוק אוק יהיה....

*כנראה*(כאילו רוב הסיכויים)- רובין וויליאמס(שלפי דעתי ממש מתאים לתפקיד!)

giri

New member
ניסה את זה...

http://www.reading-room.net/ אתר סריקות של חוברות קומיקס ראשונות או היסטוריות. דברים כמו החוברת הראשונה של X-MEN. או של IRON MAN וגם ההופעה הראשונה של באטמן, ספיידי ואחרים...

1apocalypse

New member
קודם כל תודה על התגובות

לא לא צריך פירוט מה כן אני לא מבין אותם למה שלא יעשו סרט על הסימביוטים קארניג וונום זה יהיה כזה יפה אקסמן כמה שפחות פירוט יותר טוב אבל אף אחד לא אמר לי מתי זה יוצא בקשר לענק הירוק זה "טרילר" כמו שתארת/ה ובנוגע לבאטמן אני הבנתי מאיזה אתר שיצא batman beyond זאת אומרת שברוס זקן והמחליף שלו זה טרי מקגינס:)

ThePope

New member
כבר אמרתי מתי יוצא אקס-מן 2

עוד 302 ימים בקשר לספידר-מן לך תדע... אולי ספידר-מן 3 יהיה עם ונום כי לא נראה לי שישימו גם את ונום וגם את קרנייג´ באותו הסרט אבל יתכן...

The Flash

New member
הנה התכנון(לדעתי)....

ספיידרמן 3 - "סאגת החייזרים" - ונום, ובסוף הסרט ונום חובר לאדי ברוק ספיידרמן 4 - "ששת הרשעים"(the sinister six)- electro, venom, dock ock, sandman, mysterio, vulture ספיידרמן 5 - "חטאי האבות(sins of the fathers)" - בסוף ונום וספיידרמן חוברים כדי להשמיד את קארנג´ ושניהם נשאבים למימד אחר(ונום וקארנג´) כולם מכירים את הסיפור... וזהו לבנתיים, אני מקווה שספיידרמן ישרוד לסרט חמישי

ThePope

New member
מסכים איתך בקשר להכל... אבל...

לא נראה לי שהם ישימו כל כך הרבה דמויות רעות בסרט אחד (בינינו... זה קצת מוגזם לא?) נראה לי שבספידר-מן 3 יביאו את הארי בתור ה-הוב גובלין כי הוא הבטיח נקמה! וד"א חתמו עם טובי מגוויר 3 סרטים של ספידר-מן אולי אחרי שיגמר החוזה יתחילו לעשות סרטים על ספידר-מן המבוגר יותר עם שחקנים אחרים...

The Crusader

New member
פששש

אני כבר רואה כמה כסף אני הולך להוציא על הסרטים בקולנוע חחחח

The Flash

New member
נו גם טריילר לדרדוויל יצא

נחמד מאוד! יצאו סרטים למלא דמויות מרוול...דדפול לא אחד מהם לצערי.. גם אני ראיתי את הטריילר להאלק, הוא היה כזה בהתחלה של ספיידרמן

לא... עדיין לא. וחבל!

X-men 2. מישהו שמע, יודע, ראה, הפיק/ביים, את/על הסרט הזה? יש צפי מתי יוצא? כמו כן, מתי יוצאים שני הסרטים האלה (דרדוויל והאלק) ומתי יוצא הסרט על זה... נו!!! איך קוראים לו!?!? הגולגולת הבוערת על האופנוע!!! גוסט ריידר!!! זהו! נזכרתי!

ThePope

New member
אוקי אז תראה...

x-men 2 יוצא עוד 303 ימים daredevil יוצא עוד 226 ימים The-hulk יוצא עוד 352 ימים וד"א ספידר-מן 2 יוצא עוד 674 ימים... בקשר לגוסט ריידר עדין לא ידוע... אז פשוט תספרו את הימים... ובקשר לאקס-מן 2 מוסיפים מה זה המון דמויות חבל על הזמן!!!

ThePope

New member
ו...

למה התכוונת כשאמרת "לא... עדיין לא. וחבל!"???

למעלה