עושים סדר
בלב

עושים סדר../images/Emo219.gif בלב

תמיד כשאני עושה סדר בחדר שלי <משהו שצריכה לעשות מאוד בקרוב, כנראה מתי שאצא לחופשת סוף סמסטר> אני עושה סדר בראש, סדר בלב, מנקה קצת את המחשבות ובגלל זה הרבה פעמים לא מחכה שיהיה בלאגן ומסדרת בצורה שונה דברים כי זה עושה טוב בלב. אם הייתם מקבלים ארגז והייתם צריכים להכניס בו חמישה דברים מהעבר, הווה או אפילו מהעתיד שלכם- מה הייתם מכניסים ומדוע

סדר נפשי

איזו שאלה יפה כי להכניס לארגז זה לא אומר לזרוק,זה אומר לסדר ולשים בצד. אז בעצם הרבה דברים מהעבר הייתי שמה שם - חברה שהקשר איתה התנתק קצת בגללי ונראה לי שפגעתי בה, וחברה שפגעה בי ולכן אני ניתקתי את הקשר, שקר שאמרתי כשהייתי בת 10 והצטערתי עליו זמן ארוך אחר כך, מריבה חסרת פשרות שלי עם חברה, כעסים על אמא

thankful

New member
אם זה לגיטימי להכניס לארגז תקופות

מהחיים , אז : הייתי מכניס לארגז את 5 הדברים הבאים : 1) התקופה הארוכה בה לא עבדתי . 2) התקופה הארוכה בה הייתי עם אבי בקשר (התחרטות על אי-אסרטיביותי לאחר שכתבתי לו מכתבים - שאינם מכתבי אהבה ... אם הבנתם למה אני מתכוון ...) 3) (אולי) התקופה בה הלכתי ללמוד הנדסאי תוכנה (במקום ישר ללמוד לתואר I , מייד עם השחרור מהצבא) . הייתי באמת צריך לנסות , לפחות , לעשות כסף מהידע שלי במחשבים דאז - אולי לא הייתי היום בארץ , מי יודע . 4) שלא ביקשתי , בזמן הטירונות , לשרת בממר"ם (ממש הייתי טירון אז...) . לו הייתי משרת בממר"ם , ייתכן שחיי היו נראים אחרת כיום . (לפחות מבחינת נסיון עבודה בתחום המחשבים). 5) ייתכן שלא הייתי צריך להתגייס . לכן , אני זורק לארגז (לפחות חלקית) את תקופת השירות הצבאי . (ואז הייתי הולך ישר ללמוד , כמו רבים וטובים אחרים ...)

למעלה