עושים סדר

harmless

New member
../images/Emo58.gif

זה לא קשור לכסף- הוא רוצה לבלות יותר זמן עם הילדים שלו.

shipper heart

New member
לא לא לא לא לא לא לאאאאאאא ../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה....אני לא מאמינה...לא רוצה לא רוצה לא רוצה!!! אוףףףףףףףףףףףףף תריייייי קראת?! האתר של הספוילרים סופסוף עלה... אוףףףףףף אני לא מאמינה!! מה אני אעשה?! איך הם יכלו לעשות את זה?! זונות!!!! זונות חארות כלביםםם שונאת אותם שונאת אותם!! אוףףףףףף תריייייייי מה אני אעשה?! אני לא מאמינה שהם יכולים ככה להרוס לנו את הכל! אחרי הפרק ה200!!! אחרי שהם נתנו לנו תקווה הם פתאום מכניסים אותה להריון?! מSSSSSSSSW מווב?! מה החרא הכלב הספוק בוי הזה?!?! לא הם לויכולים לעשות את זה!! אוףףףף אני אתאבד!! אני נשבעת לכם אני לוידעת מה אני הולכת לעשות... אני לויכולה לחיות עם קליף רע!! חיכינו 5 שנים לעונה הזאת וככה זה יגמר?! לאאא אוףףףף אסור שזה יהיה נכון!! אבל מצד שני הם תמיד צדקו!! לאאאאאאאאאאאאאאא אוףףףף לא רוצה!! לא יכול להיות!!! אני מפסיקה לראות ג'אג...לויכולה יותר! איכסססס אוףףףףףףףףףף :&#39
:&#39
כל החלומות הכי גרועים שלי מתגשמים...אני צכה לשנות את הכינוי באיציק לאני שונאת אותך...אוףףף אני לא מאמינה שהוא מילא אותנו בתקווה...אוףףף אוףףףף תריייייייייייייייייייייייייייייי אני רוצה למות!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בדיוק הייתי באתר של jag and company וזה היה כתוב שם שחור על גבי לבן! מה לעזאזעל הם חושבים שהם עושים???????????????????? אז מהפעם הזאת שהיא שכבה איתו ב-take it like a man היא נכנסה להריון??????????????????? איכססססססססססססססססססס!!!!!!!!! ידעתי שהם יקחו את הדרך הקלה להתחמק מהבייבי דיל ידעתי!!!!! אני עדיין לא מאמינה שהם עושים לנו את זה. אם כבר למה הם לא עשו את זה בעונה שעברה כשקתרין באמת הייתה בהריון!!!!! איכס!!!!!!!!!!!! אני עוד שניה מאבדת את ארוחת הערב שלי. ולא מספיק מאטי חוזרת לאבא שלה הוא גם צריך להתמודד עם זה!!!!!!!!! אני שונאת את מאק שונאת את וואב ושונאת את דונלד!!!!!! אני אומרת לך = הם הרסו את הסידרה. את יודעת כמה הולכים לנטוש אותה עכשיו? כדאי להם מאוד לשנות את זה לפני שהם מצלמים את זה!

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת!! אוףףףףף אני לא מאמינה!! הארמיפו המסכן! מאטי עוזבת אותו! האדמירל עוזב! הולך לו הסיכוי עם מאק!! אני בדיכאון! תרי בואי ניפגש איפשו ונתאבד ביחד!! אוףףףףףףףףף לאאא רוצהההה איכס אני שונאת את ווב!! שונאת תסריטאים!! שונאת DPB שונאת מאק!!

הא? הא? הא?../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

מי אמר לכן כזה דבר??????????????????????????????????? מה זאת אומרת נכנסה להריון? ולא מהארם? מה? הא? אני מתההההההההההההההההההההההההההההההההההה לא יכול להיות? זהו אני לא רואה יותר ג'אג. תשכחו ממני. ביי ביי. לא הייתי קיימת. אני הולכת להתבוסס בדמעות של עצמי.

shipper heart

New member
סוזי תזהרי ממני! את צכה לעזור לי

ולתרי לצאת מזה!! ואם לא אז להיתאבד איתנו.... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא רוצה...אוףףף איכס אני לויכולה... אני אני אני שונאת את מאק!! איך אפשר לשנוא מישו ומצד שני לרצות שהוא יהיה עם הדמות האהובה עליך תהרגו אותי אבל זה מה שקורה! אני לא מאמינה שהם עשו את זה...

harmless

New member
ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הארם חמוד- אם אתה רוצה לעשות עם מישהו בייבי דיל- אני פנויה. אני מוכנה לתרום את גופי!!!! מה אתה צריך את הסתומה המגעילה הזאת!!!!! היא לא ראויה לך! שהכלבה תשאר עם וואב! אני אהיה איתך בונבוני

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

גמני פנויה!! נוכל לעשות החלפות או משו!! אתה יכול לבוא לארץ...אני ותרי וסוזי ננחם אותך... אוףףףףףףףףףףףףףף לא רוצה!! כמה שזה מפתה אני רוצה הארם ומאק! בלי ילד של ווב שנדחף באמצע *איכס מקיאה את הקוקומן שאכלתי*

Nushi G

New member
אני לא מאמינה לכם. אחרי מה שעשיתם

לי פעם קודמת..ועוד שהיום 1 באפריל... אני לא מאמינה לאף מילה על מאק ו-ווב. פשוט לא. נקודה. תודה, שלום.

Nushi G

New member
It's no good....

סוזי, בבקשה תעני לי. תגידי לי שאתן סתם משחקות בלב השיפרי שלי...

shipper heart

New member
אל תאמיני...גמני מעדיפה לא להאמין

באופן אישי... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שונאת את DPB אני שונאת תסריטאים אני שונאת את ווב אני שונאת את מאק אני אוהבת את הארם! come to me you don't need mac! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף איכס בלעעעע

Nushi G

New member
סוזי,רק בבקשה תגידי לי שאתן באמת

עובדות עליי...כי היום הזה פשוט לא יכול להיות יותר גרוע...

ביקשתם תמונה... :)) ../images/Emo9.gif

אני הבת.. מן הסתם הבן הוא חבר (אידיוט) שלי לשעבר מדנמרק... יש לי משהו נגד דנמרק ד"א.. אבל זה לא קשור אליו...:)) ח אולי בגלל זה החלטתי הוא אידיוט.. בכל אופן- תמונה. להנאתכם(חחח עאלק)

למעלה