עושים סדר

עושים סדר ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

היום ב-16:00 פורום אנגלית מארח את אליסה קרייסברגר ומרים מונדריי, מורות לאנגלית בבית הספר "וולסטריט", שיענו לשאלותיכם בפורום.
מבצע לגולשי תפוז אנשים: 50 ₪ במקום 65 ₪ על כרטיס כניסה ל"פסטיבל שלנו" בהצגת הדפסה של עמוד הבית של האתר.
היום בשידורי הנסיון של בלוג TV : 19:30-20:00 - "שיחות בניוטראל" עם סם. 20:00-20:30 - "DJ Toon" שיציג את פרודיית הבלוגTV, יתארחו אצלו טיפטיפונת, אפי ואורח מסתורי 21:00-21:30 – "המטרטלים ", טל עם מופע הסאטירה שכבש בסערה את הבלוג TV
"סדר עולמי" בתפוז אנשים: פרוייקט מיוחד חוצה גבולות של אתר תפוז אנשים בערב הסדר. אנחנו מזמינים את הגולשים בכל העולם לשדר את ערב הסדר מביתם LIVE בבלוג TV, לאיחוד מרגש של יהודי הארץ והתפוצות.

ChipiM

New member
חייב ניצל"וש! קריקטורה, כנסו ../images/Emo140.gif

לא יודעת אם כבר ראיתם את ז פעם, אבל הנה קריקטורה של טרויה- בצד מופיע שון בין, ואורנלדו אני לא צריכה להגיד לכן איפה..

מיטץ

New member
חחח...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אורלנדו נראה כמו קופיפון קטן

פרפר15

New member
בנות זה לא פייר

למה מביאים את המורדים פעמים ואת מדונה ואת ווסטלייף ואת בראד פיט ואת ג'ניפר אניסטון ואת פייב ואת ריצ'ארד גיר ואת ויטני יוסטון ואת אורלנדו לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפגנה רוצים את אורלנדו אני רוצה ליפגוש אותו במציאות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שהמורדים ילכו ואורלנדו יבוא עם אלייז'ה דומיניק בילי ושון

הלוואי../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

אבל לא נראה לי שיש סיכוי..ואם יום אחד הוא כן יבוא...... מה הסיכוי שאנחנו נזכה לפגוש אותו...דבר כזה בחיים לא יקרה אם...,נחייה בלוס אנג'לס..ושם במקרה נפגוש אותו...יותר מציאותי נכון?...

ThisIsJustME

New member
מהההההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מתי בראד פיט וג'ניפר אניסטון היו פה
ופייב
ווסטלייף
ובאמת העם דורש אורלנדו

תשובות....

בראד פיט יהיה פה עם ג'ניפר אניסטון השנה-מתישהו(משהו בפוליטיקה נראה לי-סגנון ריצ'רד גיר..).. פייב ווסטלייף היו פה לפני 3 שנים נראה לי,והם הופיעו יחד בפארק הירקון-לא בטוחה!!

פרפר15

New member
מה???????????? בראד וג'ניפר

כבר היו????????????????? אמרו לי שהם באים בקיץ

TrinMyQueen

New member
בראד פיט וג'ניפר אניסטון?! ../images/Emo168.gif

הם יהיו פה?! אני חולה על ג'ניפר אניסטוןן.... והמורדים- אמממ טוב.. תסתכלי על ההיסטריה שהולכת סביבם! בראיון במסיבת עיתונאים פה בארץ הם נשאלו באיזה מדינה ההערצה סביבם היא הכי היסטרית- וכולם ענו פה אחד- ישראל-ולא ארגנטינה... הלוואי ומסביב לאורלנדו הייתה כזו היסטריה... אם זה היה תלוי בנו בנות הפורום- בטוח הייתה
אה והקרירטורה באמת מצחיקה!

...

המורדים זה משהו שונה... הם באים בשביל הכסף... הם באים(שלא נדבר על זה שמשלמים להם שיבואו) מרוויחים בוחטות והולכים... וגם אני מתה על ג'ניפר אניסטון! היא כזאת מתוקה!

karin byrne

New member
זה נכון...

ווסטלייף(המושלמים יש לציין) ןפייב הופיעו פה לפני 3 שנים בפארק הירקון...

למעלה