עושים סדר

עושים סדר ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

היום ב-16:00 פורום אנגלית מארח את אליסה קרייסברגר ומרים מונדריי, מורות לאנגלית בבית הספר "וולסטריט", שיענו לשאלותיכם בפורום.
מבצע לגולשי תפוז אנשים: 50 ₪ במקום 65 ₪ על כרטיס כניסה ל"פסטיבל שלנו" בהצגת הדפסה של עמוד הבית של האתר.
היום בשידורי הנסיון של בלוג TV : 19:30-20:00 - "שיחות בניוטראל" עם סם. 20:00-20:30 - "DJ Toon" שיציג את פרודיית הבלוגTV, יתארחו אצלו טיפטיפונת, אפי ואורח מסתורי 21:00-21:30 – "המטרטלים ", טל עם מופע הסאטירה שכבש בסערה את הבלוג TV
"סדר עולמי" בתפוז אנשים: פרוייקט מיוחד חוצה גבולות של אתר תפוז אנשים בערב הסדר. אנחנו מזמינים את הגולשים בכל העולם לשדר את ערב הסדר מביתם LIVE בבלוג TV, לאיחוד מרגש של יהודי הארץ והתפוצות.

yaarangel

New member
מנצל"ש-מנצלת שילשול תפוזי..../images/Emo3.gif

הווממממ... אם מישו כן לא שם
חזררתתתייי להציקק!!! <לא לברוח אנשים...
אל תשכחו אני יושבת מאחורי המסך> מה עשיתם בחופש?? מה אתם עוד מתכננים??...שפכו הכלל...<כן משעמם לי> אני מתחילה.. הייתי בטיול של הצופים הייצורים..אהמ..ישנתי הרבה..ושוב ישנתי הרבה...
אני מתכננת לישון הרבה
... ושוב לישון הרבה...
ואולי לינסוע לכינרת או משו...

סרינה99

New member
גם לי אין חופש...../images/Emo7.gif

המלצה...אם אתם חושבים שכדאי לכם אח קטן...אז אל תזכירו את זה ליד ההורים שלכם! שכחתי כבר מה זה חופש

Orbital Shadow

New member
נצל"ש....../images/Emo60.gif

היי כולם חזרתי.. לא יודעת אם שמתם לב אבל לא הייתי פה מיום שני.. היה לי טיול הבטחה בצופים.. אבל עכשיו אני פה נכון שהתגעגעתם אלי
בוטן!!!!!

אני מאוד התגעגעתי...

אני לא ראיתי\דיברתי\התכתבתי עם אפחד מפה שלושה ימים, והתגעגעתי לכווווולם!!! חוץ מפייטון

python 4

New member
../images/Emo12.gifלא התגעגעת אלי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

לא יכול להיות! אני מה זה התגעגעתי אליך! נקרעעעעתי מגעגועים. אגב, תזכיר לי מי אתה לפני ששנית את הניק?

midnight dragon

New member
פיזבן האחד והיחיד.. איך יכולת לשכוח

אותו? אני נעלבתי באופן אישי מזה... חחח סתם

python 4

New member
ידעתי שזה פיצבן..../images/Emo10.gif

אבל הוא לא התגעגע אלי..
אחרי כל מה שעברנו יחד.. המשברים, רגעים של צחוק ושל דמעות, אחרי כל זה...
די, אני עם קוסמים ג-מ-ר-ת-י. הנה הלב שלי נשבר -

הכל בצחוק../images/Emo8.gif

הכל בסבבה ^_^ התגעגעתי אליך מאוד-מאוד-מאוד-מאוד!!!
אני פיזבן האחד והיחיד לשעבר... אני מקווה שגם אתה באמת התגעגעת וזה לא היה בציניות...

python 4

New member
אני../images/Emo35.gif ציני../images/Emo35.gif

בחיים לא יצא דבר ציני מפי. באמת התגעגעתי. אגב איזה כיף לי - יש לי חופש עד יום חמישי!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!

yaarangel

New member
התגעגענו..!!..../images/Emo24.gif

בטח שהתגעגענו...איך היה הטיול?...איפה הייתם?..

Uzumaki Naruto

New member
נצלוש

חזרתי ^^ אני חושב.... בכל מקרה, טוב לראות אותכם אנשים, לא תצליחו להפטר מחבר פורום וותיק וקשיש כמוני כלכך בקלות.

למעלה