עושים סדר

עושים סדר ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

היום ב-16:00 פורום אנגלית מארח את אליסה קרייסברגר ומרים מונדריי, מורות לאנגלית בבית הספר "וולסטריט", שיענו לשאלותיכם בפורום.
מבצע לגולשי תפוז אנשים: 50 ₪ במקום 65 ₪ על כרטיס כניסה ל"פסטיבל שלנו" בהצגת הדפסה של עמוד הבית של האתר.
היום בשידורי הנסיון של בלוג TV : 19:30-20:00 - "שיחות בניוטראל" עם סם. 20:00-20:30 - "DJ Toon" שיציג את פרודיית הבלוגTV, יתארחו אצלו טיפטיפונת, אפי ואורח מסתורי 21:00-21:30 – "המטרטלים ", טל עם מופע הסאטירה שכבש בסערה את הבלוג TV
"סדר עולמי" בתפוז אנשים: פרוייקט מיוחד חוצה גבולות של אתר תפוז אנשים בערב הסדר. אנחנו מזמינים את הגולשים בכל העולם לשדר את ערב הסדר מביתם LIVE בבלוג TV, לאיחוד מרגש של יהודי הארץ והתפוצות.

שינוי נטייה

הדמות שלי היא טוב-תוהו אבל בעקבות הארועים האחרונים הגעתי למסקנה שהוא צריך להיות נייטרלי-תוהו. איך אני יוכל לשנות את הנטיה שלה?

snift

New member
אתה לוקח מוחק ועיפרון..

בעזרת המוחק, אתה מוחק את מה שכתוב בדף הדמות תחת הרובריקה של "נטיה" ובעזרת העפרון אתה כותב שם, אחר כך, "נייטרלי-תוהו". נטיה אינה משהו מוחלט. לאורך הזמן ולפי הנסיבות הנטייה יכולה בהחלט להשתנות. מה שאסור לעשות זה לשנות את המציאות כדי שתתאים לנטיה, אך לשנות את הנטיה כדי שתשקף את המציאות, זה אפשרי ואפילו רצוי.

DDN

New member
תראה,

אני מוצא את הנטייה משהו די שולי. כלומר, שתי מילים שאמורות להגדיר את כל הדמות שלך? במקום זה, אני דוגל בכך שתמלא את שאלון ה21 וכך תקבל מושג טוב יותר על הדמות שלך ומה היא רוצה לעשות בחיים.

DDN

New member
שאלון ה21

יהיה שאלון ה21 גם כשהוא יגיע ל30 שאלות. למה? כי אני אמרתי, זה למה.

naring

New member
יש גם 70

וזה באמת. ממה ששמתי לב, יש כמה שאלות שחוזרות על עצמן ככה שזה בערך 65.

למעלה