עושים משהו בשבילם

mifkad leumi

New member
עושים משהו בשבילם

שלחנו את החיילים למשימה הקשה מכל- בואו נעשה משהו בשבילם! המפקד הלאומי קורא לציבור הרחב, שמאל וימין, דתיים וחילוניים לשלוח כבר היום חבילות שי לכוחות הביטחון אשר נשלחו למשימת פינוי ישובי עזה וצפון השומרון ועומדים תחת משימה פיזית ונפשית כבדה. צהל הוא צבא העם- אסור לשבור את רוח החיילים, זו לא הממשלה ואף לא הכנסת ששלחה אותם למשימת הפינוי אלא אנחנו, הרוב הגדול שרוצה לצאת מעזה ולחתור להשגת הסדר קבע עם הפלסטינים. בואו לא נשאיר אותם לבד המפקד הלאומי קורא לכם לשלוח את החבילות לאיש הקשר שלנו על גבול רצועת עזה, והוא ישלח את החבילות לחיילים. מה אפשר לעשות- שלחו חבילה והביעו תמיכה! עבור: תמיכה בחיילי צה"ל קיבוץ מפלסים (ליד ניר בראודה) ד.נ חוץ אשקלון מיקוד 79160 אפשר לשלוח ממתקים, מוצרי מזון יבשים, מכתבי תמיכה וכל צ`ופר נוסף שיכול לעורר את רוחם ולעשות להם קצת טוב בתקופה קשה זו. לפרטים ותרומות אפשר לפנות לטל 3373* או באתר www.mifkad.org.il זוהי ההזדמנות של כולנו לצאת מהאדישות כמו כן חשוב שתפיתו לכמה שיותר אנשים את פרטי הקמפיין ומטרותיו (לינק לפלייר), וכך יותר אנשים ידעו ויותר אנשים יפעלו.

איזה צבועים

איפה הייתם שהחיילים האמיצים לחמו כנגד הטרור, סיכנו את נפשם למעננו וחיסלו מחבלים?! תתביישו, צבועים. לא בני אדם אתם.

יוֹאב

New member
ענבל

אני לא מבין למה את אנטי-צה"ל... אנטי-המשטרה...אנטי הממשלה.... תגידי, את ציונית בכלל?

סלוניק

New member
אז הם היו עסוקים

בלדאוג שלמען עתידם של החיילים האמיצים הם לא יסכנו את נפשם בעזה.

gershon3

New member
איזו צביעות!!

כשהחיילים נלחמים הם " רוצחים " אך כאשר הם מגרשים יהודים הם צדיקים שצריכים תמיכה?!

יוֹאב

New member
איפה הפטריוטיות שלכם?

כאשר הם מפנים את גוש קטיף, הם "מגרשים" וכאשר הם לוקחים חלק בכיבוש, הם פתאום צדיקים?

gershon3

New member
מי כבש? הערבים פלשו כשהיינו בגולה

זה לא כיבוש, זוהי ארצינו וצה"ל ייגן על עם ישראל בכל מקום בארץ הזו, אנחנו לא בגלות, וזכותינו להפעיל כח היכן שנרצה.

st dragon flame

New member
לא, לא ממש

פלסטינים גרו בעזה וישראל כבשה את המקום. לאחר הכיבוש ישראל השליטה שלטון צבאי ולא נתנה לתושבים שם אזרחות-זה כיבוש. אין לנו זכות להפעיל כוח היכן שנרצה-אנחנו יכולים להגן על עצמנו, אבל לא הכל מותר. אני מסכים איתך בדבר אחד-אנחנו לא בגלות. יש לנו מדינה עצמאית, ומטרתנו היא לשמור עליה, ולא לכבוש עוד תלם ועוד רגב תוך סיכון הרוב היהודי. יש לנו מדינה עצמאית, שבה יש לנו זכות בחירה. החלטות הממשלה הן לא גזירותיו של הפריץ שנועדו לפגוע בנו-ולכן עלינו למלא אחריהן, כי הן שלנו, כי הן הכרעות של הממשלה הנבחרת של מדינת היהודים, כי אם תהיה אנרכיה אז אנחנו נסבול ולא הגויים!

gershon3

New member
עם ישראל ירד ל2000 שנות גלות

אך קודם לזה א"י הייתה מקום מושבם של עם ישראל , השם א"י נגזר מכך, עם ישראל ברדיפות ובשואה, חלם על ארץ אחת , א"י. וכל החיילים שמסרו נפשם מסרו על א"י ולא על ארץ שתחולק, מה קורה לכם , למה לדאוג לערבים היזו זיכה יש לכם יהודית או ערבית?!

st dragon flame

New member
מצד שני הרבה קוראים לא"י פלסטינה

החיילים שמתו, מתו על הקמת מדינה יהודית, הם מתו כדי שיהי לנו מדינה שבה אנו נהיה הרוב, ולא מיעוט (בין אם מיעוט נרדף, מיעוט שווה זכויות, או מיעוט השולט על הרוב). משום מה, לא רק שיש לך את החוצפה לסכן את המדינה הזאת על מזבח א"י השלמה (שלא תשיג גם כך-כי זה כולל גם חלקים שלא ממש בהשיג ידינו) אלא אתה גם מעז לנכס לעצמך את הציונות שאת מטרתה אתה מסכן! הצבע הכתום מתאים לכם-אתם, יחד עם בל"ד (שגם הצבע שלה הוא כתום) מוענינים במדינה אחת בין הירדן לים. רק שבבל"ד כנראה למדו חשבון והם יודעים מה המשמעות לכך-רמז:זאת ממש לא כינונה מחדש של מלכות בית דוד... אני "דואג לערבים", כהגדרתך, מכמה סיבות: 1.כמו שאמרתי-שליטה על עזה מסכנת את קיומה של ישראל כמדינה יהודית-דמוקרטית. 2.אי אפשר לשלוט על עם זר שמתנגד-זה לא עבד בשום מקום (אתה מוזמן להסתכל על ההסטוריה שלנו כדוגמא מצויינת). אני מנסה לחסוך לנו כסף, משאבים, והכי חשוב-חיי אדם. 3.כן, אני "שמאלני יפה נפש", ואכפת לי גם מאלה שלא שייכים לעם (הנבחר) שלי. העובדה שאני אוהב את העם שלי לא מחייבת אותי לשנוא את כל האחרים.

יוֹאב

New member
ודאי

שזו הסיבה שממשלת ישראל יוצאת משם. רק כי לא כבשנו את זה... רק כי זה שלנו...

למעלה