עושים משהו בשבילם

מי שמדבר על "דמגוגיה עלובה" ../images/Emo26.gif

אגב, אם ביטוי זה אינו נחשב לגידוף, אינך מתנגד שישתמשו בו כלפיך? נשמח אם תספר לנו, מאיזה חג לקוחה התמונה שהיצגת לנו כאן בשרשור הזה? האם זו תמונה אופרטיבית של תינוקת מחבלת לפני צאתה למשימת התאבדות? במה התמונה שונה מזו השניה? בזו שהתמונה שלך מציגה את הנכבשים, וזו את הכובשים?

Deathatred

New member
מה שהוא עשה זו אכן דמגוגיה

זו קביעת עובדה. >> האם זו תמונה אופרטיבית של תינוקת מחבלת לפני צאתה למשימת התאבדות? << זו תמונה שממחישה את ההסתה של הילדים הפלשתינים לבצע פיגועי התאבדות, התמונה עצמה לקוחה מהפגנה פרו-פלשתינית בגרמניה. אבל אם אתה מתעקש, יש לי גם תמונות של ילדים שיצא לבצע פיגוע התאבדות.

Deathatred

New member
נכון

כי הוא נתפס לפני שהצליח לפוצץ את עצמו. אתה רואה גם בתמונה רובוט ס"פ. אותו רובוט הסיר את החגורה מהילד, חוסאם עבדו. אבל אם אתה רוצה דוגמה לילד שכן הצליח לפוצץ את עצמו - אז קח את המחבל שביצע את הפיגוע בשוק הכרמל בו נרצחו 3 אנשים.

התמונה שלו קלעה בול ../images/Emo26.gif

היא פשוט ממחישה את ה"הסתה לשלום" שלך. כל פעם שמציגים לך את האמת, אתה מאבד את עשתונותיך ומתחיל לגדף. כמו הדוקטור המפורסם מילקוט הכזבים: "כאן הנימוקים אינם משכנעים, להרים את הקול!".

Deathatred

New member
קלעה בול במה?

אני פשוט לא מבין אתכם: ילד בפורים שמסתובב עם רובה צעצוע חלל שעושה רעשים שנועד לפורים -לעומת- ילדה שצועקת "לרצוח את כל היהודים" -לעומת- ילד שלבוש בחגורת נפץ (אמיתית) ואילולא גדלות הרוח של צה"ל היה מת מזמן. ולמה אתם נטפלים? ליהודים כמובן, ולא משנה כמה חמורים הדברים שיעשו הפלשתינים. יש כאן שילוב של גזענות ותפישה מוסרית לקויה.

קלע בול בדמגוגיה העלובה שלך

אינני יודע מה צעקה התינוקת בתמונה הראשונה שהיצגת ל..."הצדקת" המשך הכיבוש (תוך הבעת הסכמה נדיבה להעביר את הפלסטינים למדבר סיני), אבל אתה מוזמן לאיצטדיון טדי בירושלים לשמוע את הקריאות שוחרות השלום של האוהדים. אפשר לראות את החינוך של ילדינו לשלום ולסובלות גם ב"מעשה הקונדס" של הילדים מבית חגי, בנערים ונערות שעודדו את הלינץ' ברצועת עזה, בילדים הבועטים והיורקים בשוק חברון. למה לכל אלה להתאבד, כאשר הם יכולים להתעלל חופשי ולהישאר בחיים? הם הרי לא נמצאים בצד הכבוש והמדוכא, אלא בצד הכובש והמדכא. מי "נטפל"? נדמה לי שזה אתה שנטפלת להצעה לעשות שלום עם הפלסטינים בתירוץ הדמגוגי העלוב (ביטוי שלך) ש...לשלום צריכים שניים - כאשר "הצעת השלום" שלך היא לטרנספר את הפלסטינים מהשטחים הכבושים ל...מדבר סיני. טוב שלא לירח.

Deathatred

New member
אני מציע שתתחיל לספור

כמה יהודים היו מעורבים בטרור כנגד ערבים, וכמה ערבים היו מעורבים בטרור נגד יהודים. ושאני אומר מעשי טרור - אני מתכוון למעשים הכוללים ניסיונות רצח. כשתסיים לספור, תחזור אליי. רק אז תבין כמה שגויה ונואלת היא ההשוואה שלך.

shay or eli

New member
ומשתתפי הלינץ' במה שהיה "מעוז ים"

היו בני 90. ילדים יהודים מחבלים? רחמנא ליצלן! התאפקתי לא להזכיר כמה אלפי ילדים בני 18-19 שלוקחים חלק באירגון טרור ישראלי מסויים שאחראי לכיבוש השטחים ולהריגת מספר לא מבוטל של ילדים פלסטינים... אופס! הרגע עשיתי את זה...

Deathatred

New member
לא היה לינץ' ב"מעוז ים"

כפי שהתברר בדיעבד, התקשורת הגזימה את הדיווחים. אותו נער יידה אבנים לפני שחטף אבנים בעצמו, ופונה במצב קל (הדיווחים שמצבו קשה היו הגזמה וזה כבר הוכח) על ידי רכז הבטחון של גוש קטיף (כן, כן, מתנחל). >> התאפקתי לא להזכיר כמה אלפי ילדים בני 18-19 שלוקחים חלק באירגון טרור ישראלי מסויים שאחראי לכיבוש השטחים ולהריגת מספר לא מבוטל של ילדים פלסטינים... אופס! הרגע עשיתי את זה... << דמגוגיה עלובה ביותר וכמובן שמדובר בהשמצה שקרית. יש לך טיעונים רצינים שלא תורגמו מהאתר של החמאס?

../images/Emo6.gif "לא היה" זה מצויין../images/Emo70.gif

כתבי ידיעות המציאו הכל מהראש - לפי עדותו של... רכז הביטחון של גוש קטיף. ענק
מה שמדהים אותי, זה החבר'ה שעדין מעריכים אותך כבן-שיח רלוונטי

Deathatred

New member
כפי שאמרתי קודם

הדיווח על מה שאירע שם היו מוגזם ביותר. אם תחפש בגוגל או בארכיון של מעריב, תוכל למצוא טור של בן-דרור ימיני (עורך הדעות ב"מעריב") שבו הוא אכן מודה שהתקשורת הגזימה את הדיווחים למטרות דרמה ושאותו "פצוע קשה" לא היה פצוע קשה (יום אחרי האירוע הפצוע היה בריא כמעט לחלוטין ואף התראיין לטלוויזיה). את הנער הפלשתיני הפצוע אכן חילץ רכז הבטחון של גוש קטיף, עמי שקד. בניגוד לאינדוקטרינציה שעשו לך - גם המתנחלים הם בני אדם. בניגוד למה שמשדרת הטלוויזיה הפלשתינית והטל' הסורית הם לא אוכלים דם של תינוקות בבתי קברות.

תחזור על זה עוד כמה פעמים -

שמעריב קנה את הסיפור של המתנחלים, לפיו כתב ידיעות בדה את הסיפור מראשו. ואינני מדבר בכלל על תחילת "הסיפור" - נסיון ההשתלטות של המתנחלים על בית פלסטיני (זה סוג כזה של "חינוך לשלום").

Deathatred

New member
אני כמעט בטוח שהיה כתב אחר

מטעם מעריב ולא בן כספית. בכל מקרה, אני לא אומר שלא היה שם כלום, אחרי שהנער שכב פצוע, הקומץ של הבודדים לא היה צריך להמשיך לידות עליו אבנים ולקלל אותו. ואני מגנה אותה, ובכל זאת, התקיפה שהייתה לא הייתה לינץ', ושים לב - שהיא בוצעה על ידי קומץ שגונה אפילו על ידי המתנחלים עצמם (ושוב, עמי שקד - מתנחל מארץ המתנחלים - הוא זה שפינה את הנער אל עבר הכוחות הפלשתינים).

Deathatred

New member
אתה קורא מה שאני כותב?

אמרתי "בדה"? לא! אמרתי "דיווחים מוגזמים". מוזר שאתה פוטר את דבריו של בן-דרור ימיני עוד לפני שקראת אותם, ולא מדובר בכתב זוטר בעיתון שוליים. וטלמון, בתור מי שמדבר על לוגיקה כל הזמן - מוזר לי שאתה לוקח מיעוט שבמיעוט ומכליל אותם בתור הרוב. אני חוזר ואומר לך: תספור לפני שאתה מעלה טענות המבוססת על משאלת לבך בלבד.

כן, וזה בזבוז זמן מוחלט -

אין בדבריך שום אתגר לוגי, ובוודאי לא מוסרי. זה שאתה מהלל את הכתב, אומר דרשני. בעיתונות ה"מרכזית" מסתובבים לא מעט כתבים דמגוגים עלובים, נואלים ו...שאר הביטויים שלך. אחרי שהודית שאתה תומך בכיבוש, מה עוד אתה רוצה?

שגויים ונואלים נסיונותיך הריטוריים

להציג את עצמך כקוזק נגזל. בוא נספור, דבר ראשון, את אחוז מתנגדי השלום, חסידי הכיבוש - שהוא הטרור הגדול ביותר. ואל תשכח להתחיל מעצמך. שנינו יודעים מצויין שאתה טוחן בכוונה מים, וחוזר שוב ושוב על... שאלה טובה! על מה? על נסיונות לשכנע מישהו ש"אין כיבוש", שאתה "צודק, הוגן"? מה שווה כל הדמגוגיה העלובה שלך, כשאתה רוצה להמשיך בכיבוש ובדיכוי עם אחר? עובדה - דחית בפירוש את העסקה הברורה "לא כיבוש ולא טרור". אז מיהו הטרוריסט האמיתי? בקיצור, קודם תסכים לעשות שלום, אז נדבר.

Deathatred

New member
שרשור אחד לא הצלחת להתאפק?

>> דבר ראשון, את אחוז מתנגדי השלום, חסידי הכיבוש - שהוא הטרור הגדול ביותר. << רק בעיניך, ה"כיבוש" = טרור. חסוך מאיתנו את הדמגוגיה הזו שבה אתה מכליל בצורה חופשית ומטורפת את המושג "טרור" רק בשביל ליצור סימטריה איפה שאין. אז קדימה, תתחיל לספור (ניסיונות ל) מעשי רצח של חפים מפשע שנעשו על ידי האזרחים של כל צד כנגד הצד השני. והפעם בלי להתחמק או להעלות טענות בלתי מוסריות בעליל שמהן נובע שלגור מעבר לקו הירוק זה פשע חמור הרבה יותר מרצח של אם וארבעת בנותיה.

למעלה