עושים מאיתנו צחוק

חנוך617

New member
עושים מאיתנו צחוק

מי שיש לו יתד השבוע יפתח ויראה כמה פרסומות יש. מתוך 96 עמודים יש 51 עמודי פרסומת. זו חוצפה. אנו קונים עיתון או פירסומון?

מה???

תפתחו המודיע ותגלו שמתוך 96 עמודים 51 הם פירסומות האם הם עובדים בשיתוף פעולה עם יתד?

Rצינית

New member
חחחח יופל'ה יופל'ה..

בס"ד הזכרת לי קטע מצחיק...<אגב,הפעם אתה יכול לצחוק..> אחד הדמויות המככבות שם דומה לבעלה של חברתי.. וכשבאתי אליה לספר שנראה לי שבעלה מככב שם מימין...היא נפגעה קשות מהאמירה..לא היה נעים איך אני אצא מהקטע הכ"כ לא נעים שגרמתי לה.כאלו חשבה שאני באה לרדת עליה-<ושתבינו הוא מאאאד דומה לו..-לא עבדתי עליה..>.. עניתי לה ..וכי מה את מתעצבנת בעלך סכ"ה דומה לדוגמן:) האישה נרגעה חבל"ז...-יש לה בעל דוגמן מהג'ורנלים:).. וסורי שסטתי..-

יש הסכם

שעדיין לא נכתב שהליטאים קונים בבר כל והחסידים בגור וביד עזרה

קראתי רק את המודיע...

ישראל קצובר לדעתי תותח והוא עושה להם את העיתון.

המדור הראשון...

שאני קורא זה "לסיכומו של שבוע", אגב, לפעמים הוא מרמז על חשיפות.

קודם תרגע

כל כך הרבה זמן לקח לך לספור את העמודים דרך אגב מענין לדעת אם ספרת את העמודים של הכתבות או של הפרסומת אבל בחשבון פשוט אם תעשה 96 פחות 51 יוצא 45 עמודים שהם בלי פרסומות אז מה הבעיה תחשוב שהעיתון יותר דק אתה הרי לא משלם בגניזה לפי משקל חוץ מזה אתה האחרון שיכול להתלונן רוב הפרסומות הם בצבע אדום אז מה סתם לפתוח שרשור באמצע הלילה

מני 23

New member
צודק. חנוך אתה עייף..

ביתד השבוע של שבוע רגיל גם יש לך לא יותר מ45 עמודים של כתבות, ולא היה חסר אף מדור אז מה הלחץ?

חנוך617

New member
הבעיה היא שזה

כבד מאד וכמעט שבר את תיבת הדואר. מלבד זאת, נסעתי לשבת והתיק היה כבד פחד בגלל העיתון.

למעלה