עושים דברים בגו?

imdark

New member
עושים דברים בגו?

היי חברס ,שמי מיכאל קריס ואני שחקן גו בן 19 מהרצליה. אני בערך 2 דאן ויש לי ניסיון רב בלימוד גו(כרגע יש לי כ 5 תלמידים). בחודשים הקרובים אני פנוי ברוב שעות היום(גם בבוקר). (בחודש מרץ אני מתגייס ועד אז אני רק עובד בעבודות מזדמנות) אם אתם מחפשים מישהו שילמד אותכם את העקרונות של המשחק או ירצה על המשחק והשפעתו על תרבויות המזרח (בבית ספר או מקום העבודה). תיצרו איתי קשר ואני ישמח לעזור, [email protected] 054-8836310. בנוסף יש לי גם ניסיון בהדרכת נוער (ד'-ט') ואשמח לארגן חוג או לעזור לכם לארגן מועדון בסביבת המגורים שלכם.

פנומן 72

New member
תפסיק לשחק ולך ללמוד

אולי אם תלך לבית ספר במקום לשחק, אז תדע לפנות גם לפורום הנכון...

imdark

New member
אני מאמין שפניתי לפורום הנכון

גו -בסינית 圍棋 weiqi הוא משחק הלוח העתיק ביותר בעולם ומקורו בסין. הוא מהווה חלק אינטגרלי מהתרבות הסינית ,מופיע בהרבה הקשרים תרבותיים ומוזכר אפילו בכתבי קונפיוציוס. בנוסף אני בן 19 אם בגרות מלאה אין לי מה ללמוד בבית ספר ואין לי זמן מספיק כדי ללמוד, אני מתגייס עוד זמן מה. "גו זה משחק הלוח העתיק והמורכב ביותר בעולם הוא בן כ 4000 שנה ומשוחק על לוח משבצות דומה בצורתו לשח בסין העתיקה גו נחשב למשחקם של האריסטוקרטים והיה על כל אציל ללמוד גו כחלק מחינוכו בארבעת האומנויות מסביבו נכתבו מיתוסים וטקסים רבים. המשחק כולל עקרונות אסטרטגיים רבים אשר לרובם יש גם השלכות על עולם העסקים וכן רעיונות רבים שנגזרו מגו באו לידי ביטוי במלחמות ברחבי ההיסטוריה הסינית ולשחקני הגו הטובים ביותר היה תפקיד של כבוד בארמון הקיסר. אחד מהשימושים של המשחק היה תיקשור אם עולם הרוחות לשם קריאת העתיד. , השילוב של חוקים ועקרונות ויזואלים פשוטים הופך את גו למשחק שמורכבותו עולה בהרבה על זו של שח , שח סיני ושוגי "A day to learn ,a lifetime to master"

bizhar

New member
הפורום מתאים בהחלט וברוך הבא

מקווה שתמצא תלמידים. לו היית דרומי\מערבי הייתי שוקל הצטרפות.

למעלה