קודם כל, אני רוצה לציין שהייתי מאוד עייף וזה מסביר את חוסר ההבנה... (אני מקווה). מה שניסיתי לרשום הוא שההודעה ההיא היא הייתה אמורה להיות תגובה לשרשור שעסק בשאלה שלי לT2 והפך להיות שרשור בפני עצמו. ורציתי שתחבר בין השניים. המשפט האחרון היה דיסלקטי לחלוטין, וניסה להגיד שT2 מסלק אותי בבושת פנים וללא הסבר ממשי. תודה, שמש
אתה מתחבר בטלנט, רושם newuser, מכניס תעודת זהות, סיסמה של הטכניון, שם משתמש וסיסמה רצוייה. בזה נגמר הסיפור! או לדיסלקטים במיוחד: Start > Run > "telnet t2.technion.ac.il" כשמבקשים ממך להקליד "login:" אתה רושם "newuser" אחר-כך, לאישור, אתה לוחץ אנטר. לאחר מכן, אתה צריך להסכים לתנאי שימוש. אז אתה מקיש "y" ומה נשאר ? רק להקליד את המידע האישי שלך... תבין כבר לבד, ההוראות ברורות ופשוטות... גם להטריד איזה אחראי מיחשוב יכול לפתור בעיה, אבל למה להציק להם ? תסתדר לבד.
עשיתי את כול מה שצויין לעיל, ואפילו בסבלנות ראוייה. הבעיה שלי היא שלאחר מכן, ואחרי שהT2 מודיע שנרשמתי, הוא לא מזהה את אותה סיסמא וuser שהקלדתי אך לפני כמה דקות... לא נורא, כאמור, נטריד מישהו.
תפעיל טלנט או TERA TERM שעדיף בהרבה. במקום להכניס שם תכניס psw ואז תגיע למסך שיבקש ממך ת.ז וס.א (סיסמת אולמן). לאחר מילוי שנתי פרטי זיהוי אלו תקבל את שם המשתמש שלך ותתבקש לבקליד סיסמא חדשה. סתם לידע הכללי (אולי לא שמת לב) S חייב להיות בתחילת הuser אורך ה user חייב להיות 3 אותיות ומעלה (אולי הגדילו כבר ל4) ותמיד אתה יכול לשנות את ה user ע"י פקודת rename-login כאשר אתה בתוך החשבון. לעוד פרטים בנוגע לT2, אני אשמח לעזור במייל [email protected]
למה TERA TERM ? אם כבר, עדיף PuTTy. אחלה תוכנה שתומכת גם ב-SSH. שאגב, עובד מצויין על השרת, אז כבר עדיף ללכת על זה. בעניין אורך שם המשתמש... זה עדיין 3 אותיות (כולל s) ו...זהו
על מנת להכנס לT2 ניתן להשתמש בTELNET (או כל תוכנת חיבור) שיושבת על כל מחשב וקלה להפעלה. (ניתן להתחבר בממשק רשת דרך webmail.technion.ac.il טלנט: Start -> Run -> telnet t2.technion.ac.il מכניסים שם משתמש וסיסמא ונכנסים (למי ששכח שם או סיסמא יש הסבר בסוף) על מנת להכנס למייל שלך (לקרוא ולכתוב) כותבים pine ומשם אתה קורא מכתבים וכותב. נסו לכתוב מכתב (אפילו לעצמכם) שהכותרת היא i love you ותראו כי תקבלו הודעת שגיאה (הטכניון חוסם אימיילים שבתוכנם מופיעים המילים האלו - ואף חוסם לעתים רחוקות את אלו שממש מתעקשים) החלפת סיסמא: נכנסים לT2 ובמקום להקיש pine מקישים passwd שינוי שם משתמש: נכנסים לT2 ובמקום להקיש pine מקישים rename-login שיחזור שם משתמש: מפעילים טלנט ומקלידים psw במקום שם המשתמש, ממלאים פרטים(ת.ז וס.א) ובוחרים סיסמא חדשה (ומקבלים את הuser האבוד) הגדרת הדואר כך שיעבור לאימייל אחר ישירות: נכנסים לT2, ומתחילים pico .forward {ייפתח חלון עריכה ובו מקלידים} ,suser\ {בהנחה שsuser זה שם המשתמש שלכם, וחשוב לכתוב פסיק בסוף השורה} ,[email protected] (כאן הכוונה לאימייל אליו מעבירים) ללחוץ אנטר פעם אחת ואז לשמור ע"י ctrl-x בהצלחה רועי. [email protected]
לא נראה לי שיש להם בעיה להכניס לרשימת תפוצה אימייל שהוא קצת יותר קתר (מבחינה הגיונית זה לא אמור ליצור בעיות). לי יש ID באורך שלוש אותיות, עובד כמו שצריך