עושה לי דווקא

lili1484

New member
אז מה לעשות?

שוב "להתחנף"אליו?להעמיד פנים שלא מפריע לי איך שהוא נראה,מתאים לו הכינוי שמישהו רשם פה:ממש"רובינזון קרוזו",שאני לא נאכלת מבפנים מעצם העובדה שהוא לא מוכן לעשות שינוי למעני? סליחה אם אולי הפכתי להיות ממש"עלוקה"אבל אני כבר ממש משתגעת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מצטער, אין לי עצה פשוטה

לא רק הוא במשבר, כנראה שגם את קצת בזה... נראה ממהלך העניינים כאן שאת אולי לא יכולה כרגע לעשות שינוי בעצמך. feralcat בעצם מציעה כאן לחשוב על טיםול תרופתי, אבל אני הייתי לוקח את זה דווקא לכיוון שלך. שאת תרגעי קצת, כי אולי את סובלת מחרדות, או קצת מחשבות כפייתיות. ואולי לא. כן הייתי מציע לך לבקר אצל איש מקצוע פעם אחת לפחות - זה יכול להיות פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי. מישהו שיראה אותך, לא דרך פורום אנונימי. העצה היחידה שאני יכול כאן לנסות לתת היא להסתכל עליו אחרת. להסתכל דרך הקליפה החיצונית - זקן, ציפורניים, לכלוך - אל תוך הנפש. ולנסות לזהות שם את האיש שאת אוהבת, או שאהבת פעם, ולהתיחס אליו ולא אל הקליפה החיצונית. אנשים יכתבו כאן, במידה רבה של צדק, שזאת עצה יותר מדי מופשטת ולא מעשית. אבל אני חושב שזאת הדרך, ואם את לא יכולה לעשות את זה לבד, השיגי לך עזרה כלשהי. בכל מקרה, תנמיכי כמה שיותר את גובה הלהבות אתו, ותפסיקי לשפוך עליו את רגשותייך השליליים - בלי קשר כמה הם קשים או מוצדקים כביכול. מריוס

גארוטה

New member
אני ואני, ועוד פעם אני

שימי לב כמה חוסר רגש והתחשבות יש במשפט שלך "גם אם הוא בדכאון וגם אם הוא מזניח את עצמו כדי לאותת משהו לא מזיז לו שאני יתחנן עד מחר" שוב פעם אני. את כנראה לא יודעת מה זה בנאדם בדכאון אם ככה את חושבת, או שאת יודעת וממש לא אכפת לך כי זה "פוגע" בך. כל כך לא אכפת לך שאפילו הכנסת את הילד לתוך העיניין, פגעת בכבודו של אביו לפניו "תראה את אבא, אני ממש מתביישת באיך שהוא נראה". מה המסר שהילד מקבל ממך? אבא לא נראה מספיק טוב כדי שנסתובב איתו בציבור... קיבלת עיצה חכמה ממריוס כיצד לנהוג אבל הצלחת להרוס הכל, למה? כי חשבת שבשיחת טלפון קרה ומנוכרת תצליחי לעשות שינוי מעכשיו לעכשיו, אני יגיד לו שאני מבינה אותו, הוא יאמין לי ובטח כשאחזור הביתה הוא כבר יהיה מסופר ומגולח למשעי, יריח טוב ויראה כמו אחד שאפשר לצאת איתו לציבור... לא פלא שהוא לא ממש "קנה" את הכביכול ההבנה שלך. עצוב.

למעלה