עור פנים יבש נורא

עור פנים יבש נורא

העור פנים שלי יבש נוראאא ובנוסף לזאת אני גם אלרגית לקרם לחות ובנתיים אני לא מורחת שום קרם עד שאני אדע בידיוק לאיזה מרכיב אני אלרגית מה עושים בנתיים יש הצעות?

behappy

New member
יש קרמים היפואלרגניים.

הכי טוב להתייעץ עם רופא עור/קוסמטיקאית.. גם לי היתה אלרגיה לאיזשהו קרם לחות פעם,ואני אפילו לא יודעת לאיזה חומר.פשוט החלפתי לקרם היפואלרגני וזה נפתר. בבתי מרקחת יש כל מני קרמים כמו "סבוקלם" או "סבו-עור" וכד,שמתאימים למצבים שהעור רגיש ומגורה.

הם קרמי לחות או שהם קרם לטיפול בפרי

בפריחה? דר"כ הפריחה יצאה לי כבר מיכמה וכמה קרמי לחות שהם היפואלרגניים..

סביר שהיובש הוא מהחורף ומהחימום

האם *כרגע* יש לך פריחה או שאת רק פוחדת שתהיה לך מהקרם? האם ייתכן שהפריחה שכתבת עליה בהודעות קודמות קשורה לקרמים ולא ליוגורט הפרוביוטי? בכל אופן, "סבוקלם" הוא אכן קרם עדין מאוד, וקשה לי להאמין שיעשה לך פריחה. אני לא מעוניינת לעשות פרסומת בפורום, אבל מאחר שהוא כבר הוזכר אז... אציין גם שהוא לא יקר. לילה טוב, עפרה

כן בעיקרון הפריחה מהקרם כי זה מה שנ

שניראה לי הכי הגיוני כרגע כל פעם אני מנסה קרם לחות אחר וזה עושה לי פריחה... אבל בכל זאת חשבתי אולי ביגלל היוגורטים אבל האמתי לא ניראה לי הקרם לחות שהמלצת עליו אפשר להישתמשת בו יום יום כקרם לחות או רק כשיש יובש?

../images/Emo8.gif קרן, מה יש לך נגד הפרדה בין שא

לה לכותרת? נשמע לי הרבה יותר הגיוני שהפריחה היא בגלל הקרמים ולא בגלל היוגורט. בקרם שהמלצתי עליו אפשר להשתמש באופן יום-יומי, וזה גם הכי יעיל. לייעוץ אינדיבידואלי, ישמחו לך לעזור לך בסופרפארם (הוא נמצא במחלקת טבע או בבית המרקחת). אם הוא יעשה לך פריחה (מה שלא סביר), הם גם ייתנו לך להחזיר אותו. לילה טוב, עפרה

ומה לגבי???.

מנצלת את השירשור לשאול שאלה משלי מה לגבי עור גוף יבש במיוחד ( לוואי דווקא פנים) יש לי OCD שמתבטא בהסתבנויות רבות כול מקלחת שום קרם גוף שניסיתי לא פתר את בעיית היובש

טלטל

אם אני זוכרת נכון, את אחרי אנורקסיה? אם כן, אז ה- OCD קשור לאנורקסיה - שניהם צורה של התנהגות כפייתית. והפתרון לכך לא יבוא בצורת קרם גוף - שום קרם גוף לא מחזיק מעמד בסבון. אלא בצורת תרופות נגד כפייתיות. לילה טוב, עפרה

זהו ש....

בקטא התרופתי אני מטופלת גם בגלל האנורקסיה וגם בגלל הכפיתיות למרות שבכפיתיות זה לא ממש עוזר ואמורים עכשיו להחליף לי את הטיפול

לאט לאט

הגוף והנפש שלך עברו דברים מאוד קשים. אני רואה שאת כבר בכיוון של שיפור מהצד התזונתי והספורטיבי. לאט לאט תימצא לך תרופה מתאימה וישתפר גם הצד הכפייתי. אגב, העובדה שאת מצליחה להפחית בספורט האובססיבי גם היא מראה על ירידה מסויימת בכפייתיות, לא?

הי קרן

פרט לכל העצות הטובות שקיבלת, מציעה לך לנקות את עור הפנים רק עם חלב פנים שמתאים לחומציות העור (5.5) מפני שסבון מכל סוג לרוב מגבירים את היובש. (בחורף בנוסף מזג האויר מאוד יבש, כמו שציינה עופרה)

אני נורא מפחדת להישתמש במוצרי

טיפוח למיניהם, אמרתי כבר שהעור שלי רגיש ועדין לא בדקתי לאיזה מרכיב בידיוק הוא רגיש אין לי מושג איפה עושים בדיקות של רגישות... נוסף לכך המליצו לי על המוצרים של ג'רנטיק אם מישהו מכיר? איך הם? אמרו לי שהם עדינים מאוד...

קרן, יש חברות שמוכרות מוצרים

היפואלרגנים (= מאוד רגישים ועדינים), ROC אחד מהרציניים נמכר בבתי מרקחת.

0 אור 0

New member
מכירה

ג'רנטיק - מוצרים טובים מאד שנמכרים דרך קוסמטיקאיות - אבל הם מיועדים לעור יותר מבוגר (האם אני זוכרת נכון שאת צעירה??). אני מאד ממליצה לך להתאים לעורך מוצרים דרך קוסמטיקאית. חלק מהמוצרים הטובים ביותר נמכרים רק בערוץ הזה (מוצרים של חברות כג'יג'י, ד"ר כדיר, אנה לוטן). מהנסיון שלי - ואני אלרגית למוצרים רבים שמתהדרים בתוית של היפו אלרגניים - לעתים דוקא מוצר עממי יכול להתאים לך ומוצר יקר לגרום לגירוי. כך שמה שחשוב זה לא לרכוש מוצרים בלי התנסות מוקדמת בדוגמיות, ולהיעזר בקוסמטיקאית לאתר מוצרים עדינים שלא יכבידו על עורך ולא יגרו אותו. לניקוי הפנים אני מאד ממליצה להחליף את חלב הפנים ומי הפנים בשמן הידרופילי - אשר מנקה את הפנים בצורה נעימה ועדינה ומונע יובש. ולנסות ללכת על קרמים מאד מאד עדינים - במרקם ג'ל-קרם, ג'ל או סרום.

תודה על התגובה וכן המליצו לי על שמן

הידרופילי ואני אכן ילך ואקנה אותו כי כרגע העור ממש יבש כי אני לא משתמשת בקרם לחות ועוד המזג אויר הקר מייבש עוד יותר את העור באיזה קרם לחות את מישתמשת?

0 אור 0

New member
אני

עכשיו מתשמשת בקרם לחות אוניברסלי של חברת פילאפיל (נמכרת רק דרך קוסמטיקאיות) - זה אמנם ג'ל-קרם אך הוא מעט עשיר בגלל החורף. י ש תקופות שגם זה כבד לי מדי ואני משתמשת בסרומים היותר עשירים במקום קרם (מקדם לחות, ויטמים C ועוד) אנא שימי לב שכל עור דורש התאמה אישית משלו - מעבר לנושא האלרגיה

למדתי משהו חדש

לא ידעת שקיים כזה דבר, שמן הידרופילי. למי שלא מכיר את המושגים, הידרופילי = "אוהב מים". כידוע, שמן לרוב לא מתערבב עם מים, ולכן הוא נקרא הידרופובי ("שונא מים"). אני מסכימה עם אור שיש צורך בהתאמה אישית של מוצרי הטיפוח. קרן, אם אני זוכרת נכון, אמרת שיש לך סבוריאה. אז נראה לי ששמן לא יתאים לך. עלייך להתייעץ עם קוסמטיקאית, או לכל הפחות עם היועצות בסופרפארם.

תיקון, וטיפ על דיילות יופי ../images/Emo68.gif

תיקון: התכוונתי לכתוב "לא ידעתי שקיים כזה דבר", כמובן. וטיפ: שמתי לב שבסופרפארם קיימים שני סוגי דיילות יופי: 1) דיילות מטעם חברה מסוימת. שם החברה מופיע להן על התג. הן מקבלות את הכשרתן בתוך החברה, וממליצות רק על מוצרים של חברה זו. תמיד ירצו להוכיח לכן שהמוצרים של החברה שלהן יותר טובים מאלו של חברות אחרות. 2) דיילת של הסופרפארם עצמו (נראה לי שיש אחת כזו על אולי 10 מהסוג הקודם). על התג שלה כתבו "סופרפארם". היא מכירה את המוצרים של כל החברות, וממליצה לך על מה שהכי יתאים לך *מכל* המבחר. אני מקפידה תמיד להתייעץ רק עם זאת. האם גם אתם שמתם לב לחלוקת התפקידים הזאת?

אבל בסופו של דבר 2 הסוגים של הדיילו

הדיילות דואגות לאחוזים שהם מקבלות מהקנייה שלך.. אז שימו לב שלא ידחפו לכם סתם מוצרים

למעלה