עור, פורום, עור! <שיימוס מנער אבק באיחור>
ב ביציות עין New member 9/7/07 #2 wake up ../images/Emo133.gif אח שלי, למה בלי אח שלו? ****ההופעה הכי טובה שאי פעם הגיעה לישאל אי שם בשנות השמונים. היה מדהים
wake up ../images/Emo133.gif אח שלי, למה בלי אח שלו? ****ההופעה הכי טובה שאי פעם הגיעה לישאל אי שם בשנות השמונים. היה מדהים
S shamus New member 9/7/07 #3 "אח שלי"? "אח שלי"?? "אח שלי"??? סליחה, דברים כאלה מכניסים את שיימוס ללופ
S shamus New member 10/7/07 #9 אז זו כן את עכשיו? אז איפה את באמת? פאטה זה קיצור של פאטימה? או של פאטה-פאטה? <מקבה>
S shamus New member 10/7/07 #11 עזבי אותך מגנה, כבר לא תורה. תורך אמרנו, לא? מור גנך. ולבונה וקינמון וקקי תעשייתי. <שיימוס בארגז החול - פעימה 2>
עזבי אותך מגנה, כבר לא תורה. תורך אמרנו, לא? מור גנך. ולבונה וקינמון וקקי תעשייתי. <שיימוס בארגז החול - פעימה 2>
ב ביציות עין New member 10/7/07 #14 ../images/Emo192.gif בוא, נתקע כף? איפה אתה מעדיף את הכף ? והדלי?
ב ביציות עין New member 10/7/07 #18 תאכל או שיבוא ../images/Emo150.gif אני מתארת לעצמי שאתה מעדיף , אבל היא תבוא רק אם תאכל
P Pigulim New member 10/7/07 #20 If you only pretend to it her up, she'll only be able to pretend she's coming...