עור מזדקן

עור מזדקן

אני בת 49 ובגיל המעבר. איני נוטלת הורמונים כלשהם.ואיני מעשנת. לאחרונה הבחנתי כי עורי נעשה מקומט בעיקר בפנים, בצואר ובזרועות למרות שאני מקפידה למרוח מידי יום, כמעשה שיגרה, קרם הגנה עם מקדם גבוה ביותר,ואיני שוהה בשמש זמן ממושך. בנוסף אני שותה כ10 כוסות מים ביום. קראתי שיש בשוק תוספים שעשויים לעזור במקרים כאלה,אבל יש כל כך הרבה סוגים וכל אחד מהם מבטיח שיפור ממשי. אודה לכם אם תאשרו שאכן כך הדבר ובמה כדאי להשתמש.תודה.

רון ו

New member
האם ערכת דיאטת רזון לאחרונה?

הזדקנות העור עלולה להיות מושפעת מחוסרים תזונתיים וכמובן שירידה דרסטית במשקל עלולה להתבטא בעודפי עור, במיוחד באזורים שציינת - גם בשל אובדן שרירים בנוסף לשומן. כרגע רצוי שתקפידי על תזונה מאוזנת ( לכן שאלת במקום הנכון) שכוללת מקורות מגוונים לחלבון וגם שומנים בלתי רווים במידה. להקפיד על שינה רצופה ואולי גם שנת צהריים. ספורט אירובי וחיזוק שרירי הידיים והצואר יתרום למיצוק אך עודפי עור גדולים ניתן להסיר רק אצל פלסטיקאי. טיפ נוסף לנסות להשמין טיפה, לרוב מראה הפנים "יבריא" - מומלץ לפני ארועים שחשוב להראות בהם במיטבך.

מאיהלה3

New member
העור שלנו מזדקן באופן טבעי,במשך הזמ

במשך הזמן*, להילחם בתהליכי ההזדקנות ברמה משמעותית אפשרי תחת סכין המנתחים, לעניין הקרמים -עוד לא ידוע על קרם קסם שהתוצאות שלו הן משמעותיות. במידה ומדובר בירידה ניכרת מאוד במשקל, הירידה,יכולה לגרום למראה "מרוקן" של הפנים,והגוף גם יחד. זה קורה משום,שכשהגוף במשקל עודף,ישנו צורך "בעוד" עור כדי לכסות את רקמת השומן. תאי העור הם רקמת חיבור שאחד המאפיינים שלה הם מיטוזה (חלוקת תאים) בעת הצורך. המיטוזה עובדת רק בכיוון אחד וזו הבעיה... כי עתה, כשאין צורך בכל העור הזה, אין דרך "טבעית" להעלים אותו. אלא רק באמצעות התערבות של ניתוח פלסטי.

תודה ותגובה

לא רזיתי, להפך, הוספתי שנים וחצי ק"ג [שאינם מפריעים לי כלל]. שאלתי היתה לגבי התוספים כמו אומגה 3 ,שמן זיפן, ויטמינים ומינראלים וכו, האם הם באמת מסייעים? ואם כן,אשמח לדעת מה התוספים היעילים ביותר לבעייתי. תודה

עור מזדקן

ע"י תוספי מזון אין יכולת לשפר בצורה משמעותית עבורך את מראה העור. ללא ספק טיפול כירורגי יעשה את העבודה הכי טוב.

למעלה