עור בעייתי מאד מאד
יש לי עור מורכב ומנוגד.
מצד אחד סבוראי (דורש מוצרים עדינים) מצד שני עם פצעים (דורש משהו מאסיבי לייבוש הפצעונים והחררות האדומות).
מצד אחד אדמומי ולא אחיד-טיפה רוזיציאה (ואז חשוב לי לשים מייק אפ למראה אחיד ויפה) מצד שני שמן מאד ומבריק בטירוף (ואז המייק אפ נראה נורא)
מצד אחד דורש טיפול מאסיבי, מצד שני יכול להגיע ליובש וגירוי עם מוצרים לא נכונים.
אני ממש סובלת מהעור הזה וחסרת ביטחון לגביו ואין לי נחת ממנו-לא משנה מה אני לא עושה.
במשך השנים עד עכשיו, השקעתי מלא כסף במוצרים, גם בסיסיים, גם יוקרתיים, גם סבוקאלם, גם הלכתי לטיפולים קוסמטיים אבל לא נמצאה הישועה.מיותר לציין שאני משקיעה מלא במייק אפים ומוצרי איפור שדוחפים לי בפארמים אבל לא מונעים את השומן והברק.
קשה בתחום הזה להאמין באמת למישהו, כי כולם דוחפים ומשווקים מוצרים.
סבוקאלם לא מגרה לי את העור- אבל משמר את המצב הקיים ולא מקדם בשית.
לה רוש פוזה-אפקלאר שנלחם בפצעים-ייבש לי את העור בטירוף
ומצד שני לה רוש פוזה לעור עדין הוריד אדמומיות אבל גרם לברק אינסופי.
רואקוטן פחדתי לקחת ואף אחד לא מבטיח שזה מה שיעזור.
שבעתי מקוסמטיקאיות שהבטיחו נפלאות ולא יצא כלום מהטיפול שלהן ורק דחפו לי זשמנים ומוצרים שלא שינו במאום.
רופאת העור אומרת-חמודה, זה לא כזה נורא, יש אנשים עם עור אקנתי ממש, זה העור שלך, אל תתפתי לטיפולים ושום קוסמטיקאית לא תעזור
הקוסמטיקאית ההגונה שהייתי אצלה-אמרה שזה פנימי ולא חיצוני ולכן שום דבר שהיא לא תעשה לא באמת ישפר
אנשים אומרים- כשאני שמה איפור שהפנים ממש מבריקות-אשכרה אפשר לטגן חביתה.
עכשיו, מצד אחד אולי זה העור שלי וצריך להפנים שזה מה יש.
מצד שני-יש היום כ"כ הרבה חידושים ודברים ובטוח עם טיפולים קוסמטיים נכונים אצל קוסמטיקאיות טובות, משהו יכול לעבוד? לפחות הפחתת אודם? או פחות בלוטות שומן?
אני גם חוששת כי השוק מוצף במליון טיפולים-גלי רדיו- מכשירים-קוסמטיקאיות ומכונים, ואני הכי חוששת משרלטנים כי מדובר בעור הפנים.
ולא דומה התמודדות עם אקנה שאפשר לטפל בו ולהעלים אותו- להתמודדות עם עור פנים בעייתי, שמן, סבוראי, אדום, ורגיש שאולי, אני צריכה להפנים, אין בו ניסים.
מישהי יודעת ויכולה לעזור בנושא עם עצות מניסיון אישי או להמליץ באמת על משהו אפקטיבי והגון וטוב באמת? ואיך לא להתבאס על העור הזה?
תודה רבה!