נראה לי שאני צריך לרענן את הזיקרון.
אתם יודעים איך זה - לומדים להפעיל מכונת כביסה על תכנית מספר ארבע - ולא משנה מה, הכל מתכבס, נסחט ונתלה על החבלים - כן, אני אפילו מגהץ בהנאה את החולצות והמכנסיים. אלא שהפעם המכונה סרבה בתוקף להפתח אחרי הכביסה ונשארתי חסר אונים כשאמרו לי שהשרות מגיע בין השעות 08:30 ל 15:30 ואני כמו שזה נשמע מטומטם, צריך להמתין בבית.... שוווההה!! היה שווה להמתין למרות התסכול ואבדן יום עבודה.... לצלצול האינטרקום הגבתי בנביחת קוצר רוח: "קומה ב'" - "אדוני כועס?" ענה לי קול נשי ורך... - "סילחי לי, אני מצטער אולי טעית בלחצן אני ממתין לשרות מכונות כביסה" - "לא טעיתי אדוני, אני עולה" <הלם!!!> את הדלת פתחתי מיד כשראיתיה יוצאת מפתח המעלית, כבר מבעד לעינית הדלת ראיתי בחורה צעירה, לובשת אוברול "טכנאים" כזה ארגז כלים בידה... נשימתי נעתקה כשראיתי איזו מלאכית שלח לי אלוהי מכונות הכביסה עיני טורקיז שלא ראיתי מעולם, מתניים צרות עטופות בגופיה צמודה שהותירה הרבה אוויר בינה לאוברול הרחב.... - "מה עשתה הגברת הפעם למכונת הכביסה? - שאלה. - "לא, אין פה אישה, אני גרוש וגר פה לבד אני מפעיל את המכונה הזו כבר שנים ומעולם לא קרה שהיא לא סיימה את תוכנית מספר 4 כמו שצריך..." - "אתה רוצה לומר לי שאתה מפעיל את המכונה רק על תכנית מספר ארבע?" נבחה בחן וגומותיה העמיקו בשני צידי שפתיה שלוחלחו בלשון וורודה דקה ומפתה... - כן... גמגמתי תוך שאני חש את נשימותי מעמיקות ובטני צונחת מטה מטה ואני כנראה מחוויר... - "אז זו הסיבה שחולצת ה T שירט שלך צבועה בכתמי הצבע הסגול החזק הזה... אתה לא מפריד בין כביסה צבעונית לאחרת... אתה רוצה לומר שאתה גם כך עושה עם הלבנים שלך?" - "כן", אמרתי שניה לפני שאיבדתי את ההכרה לשניונת... הספקתי לראותה רצה למקלחת ומביאה כוס מים אותם התיזה על פני... "רגע את מרטיבה לי את הבגדים ו..." כשהסרתי את החולצה היא פלטה: "רגע אחד... את זה לא אמרו לי..." והסירה באחת גם את תחתוני הבוקסר שלי תוך שהיא חושפת את שרביטי הזקור... תוך שניה צנחו כתפיות האוברול שלה, חשפו גוף מהמם עטוף בגופייה צמודה שהוסרה מיד בהותירה גוף מדהים של נערה מולי... אני רוטט מתשוקה והיא מושכת אותי אליה... הצמדת גופי החשוף לחזה כל כך יפה עטור פטמות ורודות קטנות זקורות מתוך שתי עטרות שד המקשטות צמד שדיים מדהימים - האיצו אצלי את קצב הלב ולתץ הדם הרקיע... נמוכה בדיוק לגובה של זרועותי התנשקנו ממושכות. גם התחתונים שלה עפו לכל עבר, אבל לא אחת כמותה תעבור על זוג תחתונים לפני כביסה... "אתה חייב ללמוד להפריד בין צבעוני ללבן!! אי אפשר ככה התחתונים שלך מגוונים בצבעים שונים, זה הכל מהכביסה".... שאר עלילות הזיון כמו בכל סיפור מדהים, הרי הם כתובים בספר התורה שלי לוחות הברית שלי חקוקים כעת בהוראות: "להפריד בין כביסה לבנה לצבעונית... להפריד בין כביסה לבנה לצבעונית"...