עורכי דיןו?

ינשוף23

New member
עורכי דיןו?

שלום רב ובוקר טוב לכולם. אני אגש ישר לעניין. א.האם מישהו שמע על המושג "עורכי דין מושתלים",והכוונה שעובדים בהסכם סמוי עם משהב"ט? ב.ובלי שום קשר ל-א´, האם מישהו יודע מה טיבם,ועוד פעם טיבם לא מבחינת אמינות,אלא באמת הישגיהם של עורכי הדין נפתלי גרניברג,אבינו ביבר,יואב צח?

DCS

New member
העו"ד שלי היה יואב צח-וכס

מחיפה אם אליו היתה הכוונה תסביר בדיוק לאן אתה חותר ואנסה ללענות בברכה DCS

ינשוף23

New member
אני שואל

החלק הראשון של השאלה שלי כמו שציינתי בשאלה עצמה,ועכשיו אציין שוב אין לו שום קשר לחלק השני של השאלה. החלק הראשון בדבר "עורכי דין משתפ"ים"-השאלה היא האם מישהו מכיר את התופעה? החלק השני בדבר עורכי הדין המצויינים לעיל,נועד לידע אישי בלבד לגבי שירותיהם נטו,מתוך נסיון אישי כמבון של אלו שיוצגו בעבר על ידם. ואני מוסיף בפעם השלישית שאין קשר ,לפחות לפי מיטב ידיעתי בין עורכי הדין הנ"ל ובין סעיף א של השאלה שלי.בתודה ינשוף.

DCS

New member
הבנתי

לגבי החלק הראשון אני לא מאמין שיש מכיוון שאינטרס של עו"ד בסופו של דבר להרוויח כמה שיותר כסף ולא נראה לי שיש הסכם של שתיקה או משתפים מכיוון שמשהב"ט לא ישלם את ההפרש שהלקוח הנכה לא ישלם.(בדר"כ עלות שכר עו"ד הוא סכום קבוע +אחוז מהתגמולים ) אני לא רואה אינטרס של עו"ד לעשות זאת (לעומת זאת של רופאים בועדות אני רואה) לגבי השאלה השניה : התשובה תלוי תלוי מנק´ המבט עו"ד שהזכרת לדעתי מקושרים לעיתונות לא בכדי התיקים המוצלחים שלהם מופיעים בעיתונות מה קורה עם שאר התיקים - יכול להיות שנכשלו בעמידה ביעד או הצליחו אני במחשבה לאחור לא הייתי אמור לקחת עו"ד מהתחלה היה ידוע לי כי אקבל אחוזים נמוכים הייתי אמור לעבור לבד ועדה ראשונה +עליונה ואז לעשות הערכת מצב. אז לא עשיתי זאת. ועכשיו אני חכם לאחר ניסיון אספר לך איך הכרתי את עו"ד צח וכס השתחררתי מהצבא מישהו נתן לי 4 שמות של עו"ד שהתמחותם נכי צהל קבעתי פגישה עם כולם וסגרתי עם וכס לא ידעתי אם הוא מפורסם או לא ולא ידעתי מה אחוזי ההצלחה שלו פשוט היה לי את הרושם הראשוני ומענק השחרור של הצבא אין ספק שעו"ד הנ"ל שהזכרת ורבים אחרים וטובים לא בכדי הגיעו למעמד זה אלא לאחר עבודה קשה והישגים בתחום דרך אגב שמם עובר מפה לאוזן באוכלוסיית נכה צהל שורה תחתונה אם משהו רוצה לקחת עו"ד ומתלבט במי? כמה? ואיך? התשובה היא תלוי בברכה DCS

עו"ד צח פועל רבות למען נכי צה"ל

הי מתוך הכרה אישית עו"ד יואב צח פועל רבות למען נכי צה"ל, עו"ד צח שולח באופן שוטף בקשות לחברי כנסת עם הצעות לתיקון החקיקה והתקנות. אריק

c a t c h 22

New member
ינשוף23 עורכי דין מושתלים../images/Emo96.gif

קשה להאמין מפני שאפשר ליתבוע אותם גם האיגוד לא יאפשר זאת מכבוון שזה פוגעה באמינות של עו"ד בכלל מה טיבם המלצות זה רק מניסיון אישי לי אין האפשרות השניה היא קשר טוב אם ארגון נכי צהל זה מאוד עוזר לעו"ד מול משהב"ט

ינשוף23

New member
סליחה על הבורות אבל..?

שלום רב catch 22 אבל לא יכולתי להתעלם מ"קשר טוב עם ארגון נכי צהל זה מאד עוזר". אני חבר בארגון כבר שנתיים פלוס, וחוץ מעיתון משעמם כל 3 חודשים, כ 50 ש"ח בחודש, וללא שום עזרה בנוגע לתביעה.את האמת אין לי שום מושג על איזו עזרה את מדברת....ואני מתכוון לעזרה אמיתית! אנא פרטי הסבירי ונמקי-בתודה מראש ינשוף!

c a t c h 22

New member
בקשר טוב בין ...../images/Emo96.gif

מצטער על איחור ראשית מדובר בקשר טוב בין העו"ד לארגון אך יחד עם זאת שנתיים נכה ולא מבין את יתרונות של הארגון ראשית שמירה ודרישות של זכויות מול אגף שיקום פעיות שיקום וחברה בתי לוחם מפגשים וכו.. ברמה אישית יעוץ ויצוג לחבר האירגון במשרדי המחוזות ובשלוחות ראה פרסום לוחם

למעלה