עורכים טובים...

MotiAd

New member
עורכים טובים...

דרוש עורך טוב לסביבת דוס (עובד בדוס). ללא סביבת ווינדוס. לשפת אסמבלי( ו-C ו-BASIC) שאפשר לקמפל ולהריץ ממנו תוכניות ממש כמו PWB. דרך אגב אם למישהו יש אותו אני אשמח. תודה.

jolp1

New member
עורכים לשפות תכנות

אוקיי- יש את Tasm IDE. זהו פרוייקט, שהעבודה עליו הופסקה, אך עדיין ניתן להוריד אותו מהרשת. יש את התוכנה ASM Edit 2.7. תוכנת Shareware, שאמורה להיות מאוד טובה. היא כוללת סימוני צבעים של syntax, קבצי עזרה פנימיים הכוללים מידע על תכנות אסמבלי, VGA, פסיקות ועוד. שווה לנסות. מהדר חינמי לשפת C++ (ומן הסתם ל- C) הכולל IDE הוא Dev-C++ מהדרים נוספים נוספים לשפת C, הכוללים IDE, מופיעים ברשימת הקישורים בתחתית ההודעה. מקווה שסייעתי!

jolp1

New member
סוף סוף קצת ההערכה! :)

הספקתי לענות כבר למספר הודעות שלך ורק עכשיו קיבלתי את ה"תודה" לה ייחלתי!

MotiAd

New member
מצטער אם נפגעת...

צאמתוך הנחה שאני שמח לגבי כל תשובה של כל אחד גם אם היא לא עזרה לי כ"כ. אני אומר תודה מראש. לפעמים גם אין לי את האפשרות לענות מרוב לחץ. :)

jolp1

New member
מה לגביו? TASM הוא מהדר אסמבלי

לא סביבת פיתוח (IDE)

MotiAd

New member
הבנתי שיש לו IDE שצריך לבוא בנפרד..

ככה לפחות אמרו לי. אמרו לי גם שיביאו אחד כזה מחר. אין מושג בדיוק כמוך.

jolp1

New member
אני לא חושב שיש לו IDE שבורלנד

הוציאה. ייתכן שחברה אחרת הוציאה IDE ל- TASM (בדיוק כמו ה- TASM IDE, שהצגתי בתגובה הקודמת) אגב, מהדרים וסביבות פיתוח נוספות לשפת C (בדוס ובחלונות) ניתן למצוא באתר הבא.

jolp1

New member
אגב- ל- NASM יש IDE מעולה ששכחתי

להזכיר. השתמשתי בו בעבר ונהניתי מכל רגע. הוא ניתן להורדה פה. מן הסתם, אתה חייב להשתמש ב- NASM יחד עם סביבת פיתוח זו.

MotiAd

New member
תודה... דרך אגב...

היום קיבלתי את PWB של מייקרוסופט ואת MASM שלו ייחלתי כ"כ. יש ניסים בעולם (ואלוהים).

למעלה