עורך עבור PHP מומלך בחום רב ....

hezy45

New member
עורך עבור PHP מומלך בחום רב ....

למי שלא מכיר \ מומלץ למסות _( עורך חינמי) אני משתמש בו בחלונות 98 http://www.maguma.com/en/index.html

kensaggy

New member
מממ...

תודה על הטיפ אבל אני חושב שאני ישאר עם הZend שלי...

Megapuzik

New member
../images/Emo32.gifאני היחיד שמשתמש בPHPed ?

(לא php editor, משהו אחר)

Mr Boggy Man

New member
מישהו מכיר עורך ללינוקס?

אני משתמש בquanta אבל אין לו השלמת מילים לphp למרות שהוא יחסית תומך בעניין (מדגיש פקודות וכולי...). אבל אולי זה רק האדיטור של kde שעושה את זה ולא qunata

udicol

New member
אכן עורך נחמד...

אני מנסה אותו כעת ... תודה רבה.

White Trash

New member
HomeSite

מזה שנים שאני משתמש ב- HomeSite כרגע בגירסה 5, היתרונות שלו הם: שאני יכול בקלות להוסיף לו סרגלים וקיצורי מקלדת (יש אפילו סרגל PHP להורדה ברשת), תכונות ה SEARCH AND REPLACE המתקדמות, הוא מאפשר עבודה נוחה מול שרת מרוחק ובנוסף הוא מגיע באינטגרציה מלאה עם TOP STYLE שלטעמי זו התוכנה הטובה לעריכת CCS. כמו כן אני משתמש בתוכנה קטנה בשם EDITPAD כתחליף ל NOTPAD שסובל מכמה בעיות כגון הגבלה בגודל העמוד אותו הוא יכול לפתוח ועבודה לא נוחה על מספר קבצים במקביל. ובכל זאת חסרות לי מספר תכונות בעורך, בעיקר השלמה של פקודות (עם אני זוכר נכון קוראים לזה InteliSence) ואפשרות להריץ את הקוד על השרת מתוך העורך כדי לקבל יכולות לדבג בקלות, כן הבנתם נכון, משהוא בסגנון ה- InterDev אבל ל- PHP. בהזדמנות זו אני אשמח לשמוע המלצות (או גינויים) לעורכים שאיתם אתם עובדים/עבדתם.

kensaggy

New member
וייט טראש...

בדיוק מה שאתה מחפש: Zend Development Studio. פונקציית ה Search and replace, השלמת פקודות, תיעוד, מנוע דיבוג מתקדם. ניהול פרוייקטים, עבודה נוחה עם מספר קבצים בו זמנית...הכל...לי אישית זה ממש ממש נוח.

למעלה