עורך לקבצי PDF בלועזית

עורך לקבצי PDF בלועזית

מצאתי כלי שעדיין בפיתוח המאפשר עריכת קובץ PDF. ניתן להוריד אותו . עריכת קובץ מתבצעת בתוכנה DRAW . בעברית זה לא עבד, הכתב הפוך. ניתן לשמור את הקובץ בסיום העבודה שוב כ-PDF. חשוב לעדכן את הפורום בגילויים שונים ! גמר חתימה טובה

שוּלה

New member
תודה! ודרך אגב, חשבתי שאופןאופיס 3 יכלול בתוכ

חשבתי שאופןאופיס 3 יכלול בתוכו ייבוא מובנה של PDF בתפריט הפתיחה (לפחות בגלל הודעות בפורומים).. אז או שאני טועה או שעושים את זה באופן אחר.. אגב אם זה ב-DRAW זה לא נשמע ממש שימושי במקרה של מסמכים או ספרים שהעיקר שלהם טקסטואלי, אבל אני אנסה. למי שרוצה פתרון בהמרת קבצי טקסט, שיוריד תוכנה שנקראת PDFTOHTML אין לה ממשק גרפי עד כמה שאני יודע, אבל היא פותרת הרבה בעיות למי שרוצה ללכלך את היידיים בשורת הפקודה (חלונות ו/או לינוקס ו/או מק) במיוחד היתה לי בעיה לקחת ספר בפורמט PDF שרוב התוכן שלו היה בטורים (כמו טורים בכתבה בעיתון) כי המרה רגילה מה-PDF ייצרה לי אחרי שורה בודדת מטור א' - שורה מטור ב'\ ואז השורה הבאה מטור א' וכו', כך שהטקסט היה משוגע לגמרי. בעזרת הפרמטר -C יצרתי "מסמך מורכב" והתוצאה היתה משביעת רצון. סתם טיפ

את צודקת , חלק זה שייך לגרסה 3

כרגע ניתן לנסות את התוכנה בנפרד, לפי התוכנית זה יהיה בתוך גרסה 3 של אופן אופיס. אישית ניסיתי את התוכנה. זה עובד גם ב-DRAW ,ניסיתי פרסום של טקסט שהודפס בשורות. התוצאה הייתה בסדר. בעברית DRAW פשוט הופך את האותיות, אולי פעם זה גם יעבוד בעברית ? חשוב מאוד לדווח על הנסיונות של כל אחד . חלק מהתוכנות האלה יכולות לעזור מאוד .

למעלה