עורך דין עסוק (בדיחה)

עורך דין עסוק (בדיחה)

עורך דין עסוק היה פעם עורך דין שלא היו לו אף פעם לקוחות. יום אחד הוא ראה שמישהו עולה לכיוון המשרד שלו. סידר את העניבה, הרים את הטלפון והתחיל לדבר לשפופרת. "מצטער, גברת, אמרתי לביל שאני לא מוכן לייצג אותו בתביעה של מיקרוסופט, לא, זה לא הכסף, אני יודע שביל גייטס יכול להרשות לעצמו לקחת אותי, פשוט אין לי זמן ". העורך דין ניתק וסימן ללקוח להמתין, כי יש לו שיחה ממתינה. "כן, כן, אל תדאג", הוא צעק לשפופרת, "אני אוציא את דרעי זכאי בעליון, שלא יהיו לך ספקות". כעבור חצי שעה הוא סגר את הטלפון והתנצל בפני הבחור שישב וחיכה לו בסבלנות. "תשמע, אני מצטער שחיכית כל כך הרבה. כמו שאתה רואה, אני עו"ד עסוק מאוד. במה אני יכול לעזור לך?" ענה לו הבחור: "אני יוסי מבזק, באתי לחבר לך קו טלפון".

הצופה.

New member
חחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......קרעת אותי...חחחחחחחחחח ששששששששש.בין 1400-ל1600 אסור לצחוק בקול.......אבל לא יכול!!! נשפך פה...........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרמבובת

New member
../images/Emo6.gif

ומקרה שהיה כך היה: קרמבו, מורה מתחילה, מלמדת ביולוגיה באחת מעיירות הפיתוח בארצנו המפותחת.. תחילת הקיץ, מזגנים הם חזון אחרית הימים.....התלמידים מריחים את החופש בקצה האף חחחחחחחחחחחחחחח וקרמבו יודעת שהתוצאות לא תהיינה מזהירות ... אלא אם כן...... יתחילו בחנים קטנטנים באמצע השיעור ....
אז מפסיקים לרגע ללמוד, דפים, עפרונות, ...בעיניים מתרוצצות מתחילים לכתוב.. שאלה ראשונה שנייה שלישית... 5-10 דקות לענות ואוספים את הבחנים... קרמבו מסתובבת לצייר תרשים זרימה לסיכום הנלמד על הלוח ומגלה שכל התשובות לבוחן היו שם עוד מקודם
פשוט...שכחתי למחוק
קרמבו

למעלה