עורי עור/אביב גפן

עורי עור/אביב גפן

האימה, האיבה קולות המלחמה ושנאת אחים שבכל יום גוברת. הזקנה מביכה הם מתים פה מבושה בקולם הם לוחשים ואת שותקת. עורי עור, עורי עור מולדת אהובה כי אנחנו עייפים מאד זקוקים למנוחה. עורי עור, עורי עור מולדת אהובה פעם בחיים אנו חיים תתני קצת אהבה. אלימות, השפלה גזענים לעליה ועוד ילד שפוחד לחזור הביתה. האימה, האיבה שירים של מלחמה ושנאת אחים שבכל יום גוברת. עורי עור, עורי עור מולדת אהובה כי אנחנו עייפים מאד זקוקים למנוחה. עורי עור, עורי עור מולדת אהובה פעם בחיים אנו חיים תתני קצת אהבה. ותני לי ת´כוח לאהוב אותך מין פינה קטנה לשמוח איך לפעמים קשה לסלוח לך... "והיה אם מישהו בא, אל תסתובב, כי זה תמיד יכול להיות, זה שידליק לך את הלב, יפרוק את הכאב, בשלווה..."

פתאום העולם נהיה כ"כ קטן....

פתאום העולם נהיה כ"כ קטן הכל מתגמד ותופס פרופורציות אחרות. הקרקע המוצקה נשמטת מתחת, לועגת לכל המובן מאליו. קפצנו ישר לשלב שאחרי. אין טעם להבין והחלל בתובנה עומד על שלו להשאר בריקנותו. פתאום, ואולי, וכלום, ושוב, ושתיקה. ומביט מהצד משתאה מול אובדן בעל אלף פנים. עומד בקצה הצוק בידיים פרושות. לא גיבור תהילה או קרבות. לא אנשים, לא מילים. נחתם בחותמת הזמן אדם וחיוך. והלך.

sahr12

New member
נו פנטי??????איזה שיר אה??

יש לי טעם טוב...נכון???? (תזהר להגיד לא......חחחחחחחחח)

שיר עצוב/אביב גפן

בלילה שוב קם מחלום עליך חלמתי שאת בחיים עדיין רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי, בליבי לא הספקתי לומר לך שלום שירי לי, שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך... תודה שנתת לי להיות מה שבא לי ואיך לפעמים את ראית איך כאב לי רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי, בליבי לא הספקתי לומר שלום שירי לי, שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך... רציתי להגיד שבכל מקום את איתי, בליבי לא הספקתי לומר לך שלום שירי לי, שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך... בשבילך אחי - שנדע רק שמחה...

מרי-לו

New member
../images/Emo12.gif

כבר יומיים אני מזמזמת את השיר הזה...
בשבילך

למעלה