עורו, עורו...

המממ

New member
עורו, עורו...

קצת חידות הגיון קלילות, לרענון השכל. התשובות מגיעות מעולם המוזיקה הלועזית... הרי: 1. ובשבילי- בתוך קו. 2. בוש וג´ורדן, בואו נצא החוצה! 3. עגבניה לעורב. 4. הם לא, והאות ה- 13 בתוכם. 5. את מה ג´ים פותח? 6. ריבת דבורין. 7. צ´מברליין נפח? 8. כלי תקשורת עם בת קול. 9. אנגלי נכשל בהטלת חניתות. 10. גיבסון- סוג של ויטמין. אני לא יודעת אם לכתוב לכם כמה אותיות יש בכל מילה או לא, כי נראה לי שאז זה יהיה קל מידי. אם אתם רוצים בכל זאת שאכתוב לכם- תגידו.
וזכרו! לא לכתוב תשובות בכותרת. וגם- תנו הסבר בתשובתכם לטובת אלה שלא הבינו. בהצלחה! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

Cantinflas

New member
2,6,10

2: ג´ורג´ מייקל: Let´s go outsidfe ג´ורג´ (בוש) ומייקל (ג´ורדן) 6: pearl jam pearl=פנינה (דבורין) Jam=ריבה 10:מל סי. מל (גיבסון) ו(ויטמין) C

sunset*

New member
1-10

אין לי שמץ.... לא טובה בלועזית... אבל ניסיתי.. זה גם משהו

Crazy_Bitch

New member
9 (אולי)

יכול להיות בריטני ספירס? לא יודעת איך ממש, אבל חניתות- ספירס אנגלי- בריטי נשמע לי הגיוני...

המממ

New member
הסבר ל-9.

אנגלי נכשל... אנגלי= בריטי כמו שאמרת, ו"נכשל" זה בעצם האות נ´. וכך יוצא בריטני. אם תהית.

המממ

New member
ובכן...

2,3,4,8,9,10 נכון! אבל 1 לא. למרות שעקרונית זה נכון, אך לא לזה התכוונתי... וזהו.

המממ

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

כל הכבוד... אפי, את חושבת לכל הכיוונים האפשריים...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
אבל אנשים, מה עם 5?!

עדיין לא פתרתם אותו. אז כדאי שפתרו... זה דוקא אחד הקלים, אל תנסו לחשוב מעוות מידי.

המממ

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

אפי היקרה, את באמת יקרה וסיימת את המשחק.
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה