עורו עורו

RaZiK4

New member
איזה טוב שאפשר לשים פליקסים

כמו תמונה
חחחח זה אדיר ביותר

N0 far

New member
אדיר../images/Emo47.gif

(הכוונה למילר
) נוווו איך היה????????? ספר... מחכים לשמוע
לפחות אני
ותעלה תמונות שלך

RaZiK4

New member
היה כייף אחושלוקי

נסעתי עם המשפחה לשישי-שבת-ראשון-שני וחברים שלי באו יום ראשון-שני-שלישי אבל באתי אליהם רק ביום שני
עם המשפחה סתם בטן גב.. קצת נסיעות וזהו
הלכתי לחברים והם בדיוק סיימו לעשות אבובים, בננות, פדלים וכל מיני
בערב לקחתי שתי ילדות איתי ואמרתי להם שמעו עכשיו אנחנו עומדים באמצע הדשא הראשון שעובר אומרים לו שלום
עברו שתי בנות אמרנו להם שלום ושאלנו אותם מאיפה הם, הם אמרו מזכרת בתיה. אחרי זה סתם הסתובבנו איתם והלכנו לחוף אחר וראינו את שתי הבנות ועוד כמה אנשים באוהל
הם היו בני 17-18 והיה נחמד
פתחנו נרגילה, שתי ילדים שם השתכרו
והיה מצחיק רצח... אחרי זה בבוקר הם באו להגיד לנו שלום [הלכנו לישון ב-4 בבוקר והתעוררנו ב-8...] אחרי זה נסענו לעשות קיאקים בירדן
ואת מי ראינו? את דון לני גבאי [רוני מהשמינייה] וצעקנו לה דון והיא לא התייחס ואז ילדה אחת צועקת לה "דון יאללה מה את משחקת אותי לא מתייחסת האעלק מפורסמת לכי לכי" חחח ואז זה שעשה איתה ת'קייאק אמר "מה זה אין פרטיות בעולם הזה?" וצחקנו
אחרי זה היה מכות כשסיימנו ת'מסלול עם איזה חבורה של ערסים בני איזה 17 מול הצוות של המקום
פתאום אתם רואים איזה 8 אנשים נופלים על הריצפה ומתחילים לריב על משוט
אחרי זה יצאנו חזרה הביתה והאוטובוס שנסענו בו נתקע קצת ליד טבריה אז ירדנו לשוליים של הכביש ו8חיכינו שעתיים ורבע לאוטובוס אחר
זה היה מייאש... אחרי זה הגיע האוטובוס ובאמצע פקק ליד קריית מלאכי נתקענו שוב.. כוסעמק עם האוטובוסים האלו
נגמר אוויר באיזה צינור או משהו כזה-ונתקענו באמצע פקק... אז עשינו פקק ענק נאחורינו
כולם ירדו מהאוטובוס וחיכינו עוד שעה לאוטובוס אחר.. גם מייאש
אחרי זה נסענו ועצרנו בצומת מסמייה לאכול.. באיזה 00:00...
[שחכתי להגיד שיצאנו ברבע לארבע אחה"צ מהירדן בדרך חזרה] אחרי איזה שעה וחצי שכולם אכלו חזרנו לאוטובוס והגענו הביתה ב-2:00
נסענו איזה 10-11 שעות| חבול|... טוב לא כ"כ נסענו
אבל בסכ"ה היה מצחיק רצחח..

N0 far

New member
יאאאא

נשמע שווה אחושרמוטה
וואי **מקנאה** שמחה בשבילך
אתה רואה ש=איזה כיף בצפון
(ואל תגיד עכשיו אבל אצלנו יותר שווה
) גם לנו קרה משהו היום עם מכונית (גדולה
) וחשבתי שיש מצב שהאוטו יתפוצץ
הוא היה רותח
ואחרי זה בתוך האוטו נשפרצו מים רותחים!
זה היה מפחיד
ויאללה מה עם תמונות?????

N0 far

New member
תיקון* והערה!../images/Emo3.gif

אתה רואה איזה כיף בצפון;)* ופחחח בטח עכשיו אתה דווקא תרשום אבל אצלנו יותר כיף ובטח אחרי שאמרתי שבטוח תכתוב אתה בטוח לא תכתוב ובטוח שעכשיו בעצם... ***חשה את עצמי רז*** ***נרגעת***

RaZiK4

New member
../images/Emo3.gifאצלנו עדיין יותר כייף../images/Emo13.gif

אין כמעט תמונות משם
ואם יש תמונות הם לא שלי
שונא להצתלם..

למעלה