עורות שמן - מה ההבדל ??

harelmoshe

New member
עורות שמן - מה ההבדל ??

אנשים מה ההבדל בין עורות שמן לעורות לבנים, ואל תתנו תשובה ברורה כמו הסאונד, תהיו יותר מפורטים

HelloweeN

New member
ההבדל הוא בצבע.

יש עורות שקופים, ויש עורות לבנים וכחולים ושחורים. כפי שאתה מבין יש הבדל בין צבע שקוף, לבין צבע לבן או שחור. אתה בעצמך ענית על השאלה שלך. אם אתה רוצה תשובה מפורטת ומדעית, לך לאתר של רמו או אוונס, ותקרא (באנגלית) את זיוני השכל שלהם על ההבדלים בין סוגי העורות. ושוב תגיע למסקנה שההבדל הוא בסאונד.

Kodak997

New member
אצל ארתור המנ מנ מנ מנ

FUCKING מניאק! למישהו היה נסיון עם כחולים? במה הם שונים מעורות שקופים חוץ מהצבע?

HelloweeN

New member
אמממ ראיתי לא רק אצל ארתור

ניראה לי שיש ל-Evans עורות כחולים. בכלל, יש עורות במלא צבעים, רק שלארץ לא מייבאים כלום, אלא רק את "מה שנמכר הכי טוב", שבמיקרה הם עורות לבנים ושקופים למיניהם. תבינו, השוני בין העורות הוא בסאונד. נקודה. אל תנסו לחפש הסברים מדעיים, ו"תיאורי סאונד" למיניהם.. אם אתם מעוניינים, לכו לאתרים של החברות המובילות ותקראו.

HelloweeN

New member
אותי הוא כבר לא דופק, אני מניח

אחרי שהוכחתי לו שיש לי ידע מועט בתופים ומצילות הוא הפסיק לנסות למכור לי חרא.

dizzy pumpkin

New member
מממממ... ארתור

ארתור הזבלן... ארתור מכר לי את המג´יק המסריחות שהייתי בתחילת הדרך ושלא הבנתי כלום לפני שנה ומשהו ומכר לי את המג´יק המסריחות ואת ה peace למרות שגם הוצאתי ממנו אלה דברים רייד משומשת של סביאן וקראש ספלאש של איסטנבול

PorTnoY

New member
בעקרון ההבדלים של העורות הם בגלל...

סגנון הנגינה שאתה מעדיף. סתומרת עם את מעדיף לנגן ג´אז הרבה אז תקנה עורות לבנים. אם אתה מעדיף לנגן רוק וגא´ז או כל סגנון תקנה שקופים. אם אתה מעדיף ממש ממש מטאל עם סאונד טוב אז או שחורים או עורות שמן. אנ ילא בטוח במאה אחוז אבל ככה אני הבנתי מלראות אנשים. תגידו לי אם אני טועה. אני יודע לג´ון דג´נט יש מערכת עם עורות שחורים

elad2002

New member
לי יש עורות לבנים

והם מתאימים לכל דבר שאני מנגן זה העורות הכי טובים שהיו לי ואני בקושי מנגן ג´אז

Kodak997

New member
אתה מתכוון לג´ק דג´נט?

כי הוא מנגן ג´אז ויש לו עורות שחורים. ראיתי גם הרבה מטאליסטים כבדים ביותר שמנגנים עם עורות לבנים - אז נראה לי שאין ממש קשר בין העורות לבין הסגנון.

Blakey

New member
לי יש עורות לבנים...

אני לא מת עליהם ואני מנגן הרוב ג´אז. יש להם סאונד קצת בלוע, אפילו אם אני מכוון את הטמטם על sestain ארוך. יש סאונד של מכה ולא של צליל.

PorTnoY

New member
לידידיי קודאק ואלעד ../images/Emo98.gif

אלעד: אני לא בטוח בקשר לכל העורות אבל בלבנים כן !!! עורות לבנים הם מיוחדים בשביל ג´אז. ברור שאפשר לנגן איתם גם לא ג´אז אבל לג´אז הם הכי טובים... אני מכיר אותך טוב ואני יודע איזה סגנון אתה אוהב ואני ממליץ לך עורות שמן רגילים. גם אני קונה. קודאק 90210 או מה שזה לא יהיה: איזה פדיחה שקראתי לו ג´ון חחח ידעתי שזה משהו כזה כמו גיאק טוב בכל מקרה אני לא חושב שיש מטאליסטים שמנגנים עם עורות לבנים לא לפי מה שאני הבנתי... וגיאק דג´נט מנגן גם ג´אז אבל מאוד חזק... ראיתי את הווידיאו שלו.

למעלה