עורב בחלום

gdesign

New member
עורב בחלום

שלום,
חלמתי חלום מאד מוזר, חלמתי חלום על עורב ועד שלא קראתי את הפירושים על עורב בחלום הייתי מאד רגוע וחיובית והייתה לי הרגשה חיובית מהחלום, אבל לאחר שקראתי את הפירושים ממש נלחצתי כי רשום שעורב בחלום זה לא משהו טוב.
אשמח אם תוכלו לפרש את החלום, חלמתי שאני מטיילת ומזג האוויר נעים לידי עף עורב יפה (אני אוהבת את החיה הזו) לכן ההרגשה הייתה חיובית, לאחר מכן העורב מתיישב לי על היד (כמו תוקי) ואני מרשה לו ואני מרגישה סוג של ביטחון הדדי בין העורב וביני, הרגשה של אושר...
זה החלום, אני כל כך מבולבלת כי הפירושים שליליים אבל ההרגשה בחלום הייתה חיובית, מה זה אומר?

אני לפני כמה זמן

חלמתי משהו עם עורב גדול ומפחיד מאד שעמד ברחוב וברחתי ממנו שלא יזיק לי עם המקור שלו.
&nbsp

טופי33

New member
ציינת שזו החיה האהובה עלייך וזה חשוב למדי

האווירה טובה הרגשתך טובה לכן העורב מייצג בחלומך חברות טובה שמתפתחת ואת גם תורמת לכך בהצלחה

ganonimus

New member
עבר זמן ולא ידעתי שיש תגובות

קודם תודה רבה לכל העונים וסליחה שעד עכשיו לא עניתי, לא ידעתי שקיבלתי תשובות, אז החוויה בחלום הייתה חיובית ותחושבת ביטחון, עורב לא גרם לי לחששות אלא ההפך הייתה הרגשה שהוא משגיח אלי, עד עכשיו זוכרת את החלום ואת ההרגשה, בעיקר תחושה של בטחון, אני זוכרת טוב שהוא התיישב לי על היד ואני המשכתי ללכת יחד איתו

יש פירוש כללי ויש ספציפי אצל כל אחד זה אחרת

כי כל אחד מייחס משמעות שונה לסמלים אם העורב אהוב עליך ככול הנראה הפירוש אינו שלילי.
הסיבה שמייחסים לעורב תכונות שליליות בין השאר זה כי הוא חיה מאוד חכמה שמסמנת אותך
למשל אם מישהו נוגע בגוזל עורב שנפל מהקן והעורבים ראו אותו הם יזכרו אותו ויתקפו אותו
אם יחזור לאותו מקום. ולכן גם המשחק מילים של טופי עורב אורב יכול להתאים במקרים מסויימים.
וכן דרוש רקע על מה שחווית לאחרונה ומה העסיק את מחשבתך במיוחד בימים שלפני החלום

למעלה