עוקצ-מספר שאלות.

WingedDemon

New member
עוקצ-מספר שאלות.

נניח ואני רוצה להיות לוחמת בעוקץ )יחידת הכלבנים(. אילו שלבים/מיונים עלי לעבור? מה הנתונים להתקבל? האם כדאי/לא כדאי, למה?

lala land

New member
לא בטוח לגבי המיונים...

נראה לי שזה גיבוש מקרק"ל, אבל בכל אופן לדעתי זו היחידה הכי טובה שבנות יכולות להגיע אליה מבחינת לחימה, עניין וחשיבות ! מאחל לך בהצלחה ושתוכלי לספר חוויות מהיחידה בעתיד :)

t i p o

New member
לעבור גיבוש לוחמות

להתגייס לקרקל, ובתנאי שאת בעלת פרופיל 82+ לעבור גיבוש עוקץ בשלב כלשהו בטירונות.

קרנפים

New member
שלבים

לעבור גיבוש לוחמות ולהתקבל לקרקל להתגייס בנובמבר (כן רק נובמבר) ולקוות שישלחו אותך לגיבוש עוקץ

WingedDemon

New member
לגבי הגיבוש וגיוס

..נובמבר. כרגע אני תלמידת י`א ובנובמבר של שנה הבאה עדיין אהיה תלמידה. כלומר אצטרך להתגייס בנובמבר של שנה לאחר הי`ב שלי לאותו קרקל מדובר. אם כך, באיזה שלב יהיה הגיבוש לוחמות הזה? תחילת/אמצע/סוף י`ב או שזה לא קבוע? אני מתנצלת על החפירה, זה פשוט קריטי.

t i p o

New member
תאריך הגיבוש הוא לא קבוע

תלוי במחזור, בגיל ובכמות הבנות המבקשות אותו.

קרנפים

New member
עד כמה שידוע לי

אז כן, בשביל להגיע לעוקץ תצטרכי לחכות לנובמבר שאחרי י"ב.. מה שקורה זה ככה, אחרי שתדרגי את המנילה שלך תתחילי לקבל זימונים, אם תציבי את אשכול הלוחמה התנדבותיתת במקום גבוה יש יותר סיכוי שתקבלי את הזימון המדובר. את תעברי את הגיבוש מתי שישלחו לך זימון ובמידה ועדיין תהיי מעוניינת פשוט תפני ללשכת הגיוס ותסבירי שאת רוצה לדחות את מועד הגיוס (שייקבע לך זמן קצר אחרי הצו הראשון) לחודש נובמבר כדיי שתוכלי להגיע לעוקץ.. אין על מה להתנצל..=) תשאליחופשי

WingedDemon

New member
אמם..

כבר עברתי צו ראשון וקיבלתי מועד גיוס ליוני 2008. אם אני דוחה אותו האם אני זו שתבחר האם הוא ידחה דווקא לנובמבר? ובכלל אם אני דוחה מועד גיוס אז זאת תהיה הטענה שלי לדחיה? אם לא, אז מה היא תהיה?

IrIsH BaBe

New member
תראי

כשאת תגידי ללשכת הגיוס שאת רוצה להיות לוחמת, ונגיד ועברת את הגיבוש, תאריך הגיוס שלך ישתנה לאחד מהחודשים: מרץ, אוגוסט, נובמבר. וזה כי אלו הם החודשים של הגיוסים הקרביים, ובינהם גם "קרקל"

WingedDemon

New member
עוד משהו..

מה קובע אם לבנות יהיו תפקידי לוחמה במנילה? זה רק הנתונים או שהן גם היו צריכות להגיד על זה משהו ביום של הצו ראשון או ביצירת קשר עם לשכת הגיוס? האם העובדה שאני בת יחידה משפיעה משמעותית באם בסופו של דבר אני אהיה לוחמת או לא? )חוץ מהקטע של אישור הורים(

למעלה