עוקבת מזה זמן רב

מצב
הנושא נעול.
גם לי הפרוגינובה עשתה מאוד רע בקשתי

מנפלאות הפרוגינובה
משהיא יודעת מה תפקידה של הפרוגינובה מלבד ההורמונים? האם היא מעכבת ביוץ? או מחזור? בטיפול האחרון היא עשתה לי תחושה רעה עד שחשבתי שאני בהריון
להחליפה ובמקומה נתנו לי אסטרופם .אותם כדורים-אסטרוגנים .מינימום תופעות לוואי. מומלץ. לדעתי גם הרירית שלי היתה יותר יפה איתם .

אדוינה

New member
מסכימה

להחליפה ובמקומה נתנו לי אסטרופם .אותם כדורים-אסטרוגנים .מינימום תופעות לוואי. מומלץ. לדעתי גם הרירית שלי היתה יותר יפה איתם .
מסכימה
גם לי אסטרופם יותר מתאים.

ברוכות הבאות, קיידי וכמהזמן1, ../images/Emo39.gif

עוקבת מזה זמן רב
אני מזה מס' חודשים עוקבת אחרי אתר זה ואני תוהה מה גיל המשתתפות בפורום זה ? קצת על עצמי, אני בת 45 ,נשואה באושר, אך מה לעשות אנו לא מצליחים להרות מזה מס' שנים, לאחר מס' רב של טיפולי IVF החלטנו על תרומת ביציות נסענו לקייב ואני מאוד נהנתי, כי הלחטנו אם נוסעים אז בכייף והארכנו את שהייתנו בעוד יומיים לנוח ולטייל ובאמת נהניינו. אך מה לעשות שהטיפול לא הצליח, הוחזרו לארץ 5 עוברים שחלקם יוחזרו במחזור הבא,אך אני לא מוצאת מנוח לנפשי,אני עייפה ומיואשת שלא לדבר על כואבת. אני רוצה לדעת אם אני במקום הנכון, ומצב הבנות שכותבות כל כך יפה פה הוא דומה לשלי, אם כן אמשיך להיות בקשר. מחכה לתגובותיכם/כן
ברוכות הבאות, קיידי וכמהזמן1,

ובהצלחה! אף אני אהיה בת 45 תוך זמן קצר מאוד, ויש עוד כמה וכמה "קשישות" כאן. כולנו הגענו לכאן כואבים ודואבים וחסרי מנוח וחלקנו הגדול הרינו במשך שהותינו בבית החמים הזה, אז בקרוב אצלכן! כה לחי אוריינית

sagivkr

New member
שלום לך וברוכה הבאה

עוקבת מזה זמן רב
אני מזה מס' חודשים עוקבת אחרי אתר זה ואני תוהה מה גיל המשתתפות בפורום זה ? קצת על עצמי, אני בת 45 ,נשואה באושר, אך מה לעשות אנו לא מצליחים להרות מזה מס' שנים, לאחר מס' רב של טיפולי IVF החלטנו על תרומת ביציות נסענו לקייב ואני מאוד נהנתי, כי הלחטנו אם נוסעים אז בכייף והארכנו את שהייתנו בעוד יומיים לנוח ולטייל ובאמת נהניינו. אך מה לעשות שהטיפול לא הצליח, הוחזרו לארץ 5 עוברים שחלקם יוחזרו במחזור הבא,אך אני לא מוצאת מנוח לנפשי,אני עייפה ומיואשת שלא לדבר על כואבת. אני רוצה לדעת אם אני במקום הנכון, ומצב הבנות שכותבות כל כך יפה פה הוא דומה לשלי, אם כן אמשיך להיות בקשר. מחכה לתגובותיכם/כן
שלום לך וברוכה הבאה
כמו שכתבה לך איוש, אני לא הצלחתי עם הטריים, וההצלחה הגדולה שלי הגיעה דווקא עם החזרת המוקפאים. לגבי שאלתך בעניין מצבן של בנות הפורום: יש כאלה שמתמזל מזלן ומצליח להן די מהר (בנסיון הראשון או השני), ויש כאלה שהולך להן יותר בקושי (כמוני למשל...). בכל אופן, בדרך כלל שווה להתאזר בסבלנות ולא להתייאש!!! שיהיה לך בהצלחה! יפעת

מצב
הנושא נעול.
למעלה