עוצמת את עיניי

עיילה28

New member
עוצמת את עיניי

אנחנו בחוף הים. יום בהיר שטוף שמש. שנינו בבגדים לבנים דקים וחופשיים הבליטה במכנס שלך מגרה אותי אתה מתקרב אליי, אוחז בשתי כפות ידיך את פניי ואומר עד כמה אתה רוצה וחושק בי. מקרב את פיך אל פי שפתיך החושניות מעבירות בי צמרמורת שפתיים מצויירות בפנים הכהות, היפות אפך השטוח והקצר כל כך יפה בעיניי עיניך החומות המשגעות שחודרות לתוך עיניי בתאווה ורצון אתה משתוקק אליי, עומדים מחובקים ליד המים הגלים מתפרצים ושוטפים את רגלינו ואנו מביטים זה בזו ברעב וברצון עז לפרוק הכל מתחבקים חזק. ידיך אוחזות בישבני נסיכה סקסית שלי אתה קורא לי מתנשקים. נשיקה טעימה. אתה אוכל אותי לוגם אותי ואני אותך נושך קלות בשפתיי, ושואף אותי אליך צווארך כה יפה, אני חופנת פניי בתוכו מלקקת אותו. מגיעה לכוון התנוך שלך אתה רועד כולך מתענוג. לאט לאט אנחנו יורדים מטה ונשכבים על החול החם ידיך לא מפסיקות לגעת בי לרגע כאילו מחפשות עוד ועוד חלקים מגופי אתה מלטף אותי מתחת לבד הלבן החופשי והסקסי וידי מגששת מתחת למכנס שלך נוגעת בעדינות באיברך המגרה אתה מלטף את פניי ומביט בי. לא מפסיק להביט. אני רואה את האהבה בעיניים שלך את הרצון לענג אותי את כולי לא אכפת לנו מאחרים מודעים רק לעצמנו נהנים אחד מהשני מהמגע, החיכוך, הנשימות אתה נושף לי באוזן ואומר כמה אתה אוהב אותי ורוצה אותי עכשיו השמש אט אט יורדת ומתחיל להתרוקן מאדם אנחנו ממשיכים במעשינו לא מודעים לסביבה. השמש שוקעת לאיטה אנחנו לבד. בטבעיות אתה מסיר את בגדיי ממני ואני מסירה את שלך שנינו עירומים על החול נהנים מהמגע אחד של השניה מתחככים זה בזה. איברך מתחכך בפות שלי אני כבר נמסה רוצה שתחדור אליי בחוזקה אתה אומר: עוד לא. אני מייחלת שכן אבל אתה בשלך. ממשיך לענג ולענות אותי ולעסות את כולי, את הפטמות מלטף בעדינות ויורד לאט לכוון הטבור יורד עוד ומלטף את הכפתור שלי שנהייה מלא ונפוח ומצפה ואז... אתה כבר לא יכול יותר ומחליק לתוכי ונשאב וממשיך יוצא ושוב נכנס והפעם בחוזקה אנחנו מתפרקים מהנאה... שני אנשים בעולם שאוהבים ועושים אהבה.

אהבתי

את העדינות את הרכות את האווירה הרומנטית מרגישים שהגיע האביב

למעלה