עוצו עצה...

עוצו עצה...

אנחנו כבר 25 יום מזריקים גונל. התחלנו במינון של X1 , עברנו ל 1.5X ועכשיו אנחנו כבר ארבעה ימים על מינון של 2X , והתוצאות מה US בבוקר הן ש.. אין תוצאות. רק הרבה זקיקים קטנים
(כמו בכל US בשבועיים האחרונים). מישהי כאן הייתה במצב דומה? זה הגיוני שאחרי כל כך הרבה גונל הזקיקים לא גודלים? האחות בבית החולים כל פעם בשוק שהזקיקים לא מראים כל נכונות לזוז. אוף. (וזו הסיבה לחוסר השרשור השמח אתמול... נראה, אולי מחר.)

ססוני

New member
אני מניחה שאת לקראת IUI?

25 ימים הנם ה-מ-ו-ן זמן! האם דברת עם הרופא שלך באופן אישי? לאור האדישות השחלתית שלך נראה לי מוזר מאד שהרופא מעודד אותך להמשיך להזריק תרופה/ מינון שאינם עושים את העבודה. אני מניחה שעצם העובדה שיש לך כמות זקיקים (אפילו שהם קטנים) מעודדת, אבל ללא ספק הגיע הזמן להחליט על גורל הטפול הנוכחי, הרי הזקיקים אינם גדלים. הרופא שלך חייב להחליט על שינוי אסטרטגי, או הפסקת הטפול הנוכחי או שינוי דרסטי בטפול. מה עם בדיקות הדם? האם הוא עוקב אחרי ערכי הפרוגסטרון וה E2? תעדכני אותנו!

עינת ב6

New member
כדאי מאוד לברר מה קורה!../images/Emo24.gif

מסכימה מאוד אם ססוני. יקירתי, לדעתי את לוקחת יותר מדי זמן הורמונים וזה פשוט לא בריא!!! את צריכה לקבוע תור לרופא שלך כי מאוד יכול להיות שזה פשוט לא ההורמון שמתאים לך ואת צריכה אחד אחר! גם עלי עברו מס' ניסיונות עד שמצאו את ההורמון שהגבתי אליו אבל אף פעם לא לקחתי כ"כ הרבה זמן... בקיצור מותק לעשות בדיקות ולדבר עם הרופא וכמה שיותר מהר יותר טוב! שולחת לך המון בהצלחה!

כן...

כל בדיקת US כוללת גם בדיקת דם. נראה מה הוא יגיד היום. יכול להיות שהוא פשוט רוצה להיות זהיר ולהתקדם אט אט... ? הרי את המינון הוא הגדיל אבל עדיין אין תוצאות. השאלה היא האם יש תרופה נוספת שעשויה לגרום לזקיקים לפרוץ במחול?

ססוני

New member
אפילו אם הוא זהיר, ההתקדמות איטית

מדי... פשוט לא בריא להמשיך גרוי כל כך ארוך, בייחוד כאשר אין תוצאות.. השחלות מגיבות באופן שונה בכל טפול וטפול (אפילו אם הפרוטוקול זהה) ומתרופה לתרופה. ישנן דרכי טפול רבות (איקקלומין, מנוגון, פיורגון וכו'), אבל על הרופא שלך להחליט אם יש טעם בהמשכת הטיפול הנוכחי כיוון שדי ברור שהוא אינו מתאים לך. את חייבת לקבל ממנו תשובות, באופן אישי, עוד היום! המון הצלחה ותעדכני אותנו!

../images/Emo45.gif

אפילו הארכנו את התוקף של טפסי ה 17 מקופת החולים
. נראה מה ימסרו לנו היום בהוראות לטיפול - מקסימום נבקש לשוחח עם הרופא.

נועם@בת

New member
זה אכן קורה לפעמים

לפני כמה שנים הכנתי את הלוח הזה לרחל אמא של ענבל רועי וכפיר. הפרוטוקול האינסופי שלה הניב בסופו את ענבל ומהמוקפאים שנותרו ממנו נולדו אחרי כשנתיים רועי וכפיר. מתאים לך? יש נשים שהשחלות שלהן לא קראו את הספר, לכן הן מגיבות איך שבא להן. תמיד עדיף ללכת לאט מידי מאשר מהר מידי, אבל כדאי לשאול שוב את הרופא מה דעתו. בהצלחה נועם

abby1

New member
25 יום זה יותר מידי

גם אני עברתי פעם טיפול עם גונל וזה לא השפיע עלי. הרופא ניסה להגדיל את המינון אבל אחרי 10 ימים שלא היתה תגובה ראויה, פשוט הפסקנו. דרך אגב בטיפול הבא הרופא החליף לי למנוגון וזה עבד. לדעתי את חייבת לדבר עם הרופא שלך ואם הוא אומר לך להמשיך אז לעורר אותו משנתו.

../images/Emo79.gifעידכון...

כרגע הגיעו הוראות ההזרקה מבית החולים... עוד יומיים של גונל X2 ואז שוב US ובדיקות דם. נקווה שהם יודעים מה הם עושים שם... בשיחת הטלפון נאמר שסגן מנהל המחלקה הביט בתוצאות וזה מה שהוא החליט.

נועם@בת

New member
מצטרפת לתקווה שהם יודעים מה הם

עושים, ומוסיפה תקוה שהזקיקים העצלים שלך יתעוררו סופסוף. אני אזכיר לך את זה כשתתלונני שהבן של השכנה כבר מתהפך והבת שלך עוד לא
. נועם

3333A

New member
ימי הזרקה ארוכים

הי, אני הזרקתי 26 יום גונלF ואצלי הזקיקים גדלו קצת אבל במקום להתפתח ולהגיע לבשלות, הצמחתי עוד ועוד זקיקים בגודל 11,10,9 וכו' שהם קטנים. הזקיקים הכי גדולים שלי היו 15 ו 14 וזה היה כבר ביום ה31 למחזור וביום ה26 להזרקות. גם אני לא הגבתי לאמפולה אחת, אמפולה וחצי הניבה אצלי זקיקים בינוניים (12,13) ו2 אמפולות במקום לפתח את הקיימים הביאה עוד בינוניים. הרופא החליט להפסיק לי את הטיפול ביום ה31 כי גם הפרוגרסטורון שלי קפץ פתאום (תוך יומיים עלה מ2 ל5.6 ולמחרת ל8.6 ) והE2שלי היה 4400!!! אני עכשיו בחודש הפסקה בגלל ציסטות אבל, בחודש הבא מתחילה ישירות עם אמפולה וחצי ולא עולה . נראה מה זה יעשה. הוא אמר שאם גם זה לא יתן תגובות רצויות - נעבור למונגון. הרופא אמר לי שזה פשוט משחק של למצוא תרופה מתאימה ומינון מתאים. מחזיקה לנו אצבעות שהכל יצליח. ואגב, אפילו שאני בהפסקה , אני והבעלול לא מפסיקים לעבוד קשה.... אולי בכ"ז ספונטני (למרות שחלות פוליציסטיות שלא מגיבות לאיקקלומין ואפילו לא לגונל... - אופטימיות זה שם המשחק! תחזיקי מעמד ובהצלחה!

ל א ו

New member
אז למה בטיפול הבא לא לנסות ישר

את המונוגון? אבל את יודעת מה עזבי אותי, מגיע לך ספונטאני אחרי 31 (
) ימי זריקות

3333A

New member
תודה... אנחנו עדיין מקווים

ואת יודעת מה מצחיק? שרק עכשיו שהתחלנו לעבוד כמו שצריך (יום כן יום לא...) אני מרגישה שכאילו רשמי אנחנו מנסים. למרות שאני כבר חצי שנה בטיפולים והשחלות לא ממש הגיבו טוב.... כנראה שבאמת אני אופטימית ללא תקנה

למעלה