עוצו עצה

yovavv

New member
עוצו עצה

בן 40 רכבתי בזמנו על טריומף ב.ס.א גאווה קטנועים, לאחרונה לפני כ 10 שנים. רוצה לקנות אופנוע לנסיעות בת ים תל אביב הרצליה +נסיעות לפעמים לחיפה תקציב 25000-30000 ב.מ.וו משומש עושה לי את זה אם כן איזה דגם. לחילופין אופנוע אחר. רוצה שהאופנוע גם יוכל לנסוע בעיר וגם לשייט ב120-140 מחוץ לעיר אנא תגובת המקצוענים

כRובי

New member
לא רק KLE..

אם הבימר עושה לכבודו "את זה" , שיילך עליו.. אך כעיקרון , ישנם מפלצות קילומטראז'ים מעולות לא פחות שיכולות לעמוד בדרישותייך..האפריקה טויין של הונדה או הטנרה של ימהה יכולים לתת פאן ופרקטיות במחיר הנ"ל ..

RaananC

New member
אני חושב ש ה-KLE הוצע מכיוון שהוא

עומד במגבלות התקציב שהנ"ל הציב לעצמו.

alfred

New member
האיש רוצה בימר.

שיקנה בימר. בתקציב המדובר, אלפרד היה הולך על R80GS מתחילת שנות התשעים. נוח, רך, ובנוי בדיוק לפרופיל המוצע. האחזקה יחסית זולה, והחלפים מצויים בשפע. עומד איזה בימר לפרסום בלוחות. נסה להתחיל שם. בוקר טוב ישראל.

alfred

New member
../images/Emo42.gif גם לכרוב...

הכרוב מתכוון לסופר-טנרה, כן? (ולא. הבימר ההוא לא של אלפרד. הוא גם לא מכיר אותו.)

כRובי

New member
"שברתי דיסטנס עם הסופר טנרה"..

אני כבר קורא לו בשם חיבה מתוקצר..

xfwind

New member
../images/Emo23.gifהידד לXF

וגם ישאר לך משהו בכיס בשביל מעיל/קסדה ופיצוחים. סינגל- עובד כל השבוע, צנוע בדרישותיו,צייתן, נוח לבריות (למרות ששותה ומעשן), תמיד דובר אמת, לא ספונטני, לא אוהב שירה בציבור, כן אוהב טיולים. יודע ואוהב גם לחמוק בשבילי
יער רומנטיים. כן, וגם: (לטעמי ולטעמה של אשה אחת) גם גבוה, כחול עיניים ונאה למראה.

נתן.ל

New member
זה לא מצחיק

אני באמת חושב שXF הוא אופנוע נהדר. לפני כמה חודשים שקלתי למכור נשמתי לשטן בתמורה לכמה זוזים לקניית XF חדש. אך לתערי הרב מבירור קצר באבניר (יבואן סוזוקי) נודע לי שאין דבר כזה XF חדש מהניילון (בטח שלא בארץ), אם ארצה בכך יש רק משומש. החלום עדיין קיים (XF650) אך נישמתי כבר לא מעוניינת בחברתו של השטן, אולי בעתיד אצליח להתארגן על כמה זוזים לרכישת כלי משומש במצב טוב.

xfwind

New member
../images/Emo88.gifוהעיקר, והכי חשוב

שיהיה כחול.... כמו שכמה מחשובי הפורום טוענים וחזור....

bigi800

New member
ממליץ בכל לב - DR BIG 800

עונה על כל הדרישות בהצטיינות יתרה: משייט בקלות ב140 - 150 מחוץ לעיר וקל מאד לניוד בתוך העיר , אמינות מאד גבוהה ומחירי אחזקה מצחיקים , נוח ביחיד ובזוג , בולע בורות ומהמורות , בקיצור השותף האידיאלי. בתקציב שלך אפשר יהיה אפילו להשיג ביג 97 שזה די חדש יחסית לביג שקיים עד מודל 98. שווה בדיקה לדעתי.

SCOOTERMAN

New member
לא מקצוען אבל מגיב סדרתי

השאלה שלך קצת קשה, לא תארת מה אתה מחפש, כח, ספורטביות, תיירן מצטיין, מאיץ אנדרנלין. אם אני קורא בין השורות את מה שקראו שאר המגיבים אתה מחפש משהו רגוע אז הדושים הגדולים הם בחירה נהדרת אבל הכי חשוב הוא לשמוע ללב ואם אוזני פיל עושות לך את זה לך על הבימר, לא תאהב תחליף.

למעלה