עוצו עצה .....ו

galigam

New member
דינה שירה לא לריב

ההצעה לסכום היא על סמך רמת החיים הנוכחית.בנוסף הוצאות חוגים וכדומה. מתגוררים בשכונה טובה בעיר שמוגדרת כאחת העניות בארץ.השאלה האם לאחר שהיא יזמה את הפרידה אני צריך להמשיך ולהעלות לה את רמת החיים. כשהיינו יחד היא היתה מאד חסכנית ולא ניצלה הרבה מהפוטנציאל

ש י ר ה 42

New member
זה פסדר, אפ'חד לא רב

רק תהיתי בכמה ענינים

חחח...

אני מציעה לך להקשיב קודם מה היא דורשת ומשם להתחיל מו"מ אם יהיה בו צורך בכלל. אין טעם להקשיב לעצות אחרים לגבי הסכום... אין ספק שרמת ההכנסה שלכם ורמת החיים שלכם גבוהה פי כמה וכמה מהממוצע... מה שבטוח אתה יכול להרשות לעצמך עו"ר. למיטב ידיעתי והיא אינה מקצועית - כל מה שניצבר מיום שאתם פרודים רישמית... משמע מהיום שהתחלתם בהליכים לא כלול בחלוקה.

הסוכן64

New member
הוא יכול לעשות איתה 2 הסכמי גירושים

אחד של 3000$ מבלי לרשום את התאריך,והשני סכום נמוך בהרבה לפי שיקול דעתו עם תאריך. כל זמן שהיא תהיה "ילדה" טובה היא תקבל 3000$ .ומתי שהיא תרד מ"הפסים"...יפעיל את ההסכם החוקי ! עם התאריך והיא לא תוכל לעשות דבר. ולא יזיק לה עם היא תצא לעבוד. עו"ד טוב יעלה בין 10000-15000$ נכון שיש מחירון אבל אין מציאות... ככה שעם יש לך כסף כמו שאתה אומר קח עו"ד טוב ואל תחפש מציאות.

שיכין הסכם אחד...

שמתאים לרמת החיים והצרכים שלהם ותמיד יוכל לפנק את הילדים עוד ועוד ככל שירצה... מי כמוכם הגברים יודעים שאתם מוציאים עוד הרבה מעבר למזונות חובה. היא לא חייבת לו כלום והיא יכולה להיות גם ילדה 'רעה' ולרדת מהפסים ככל שתרצה... צריך להיות הסכם אחד... ככה היא יכולה לבנות את רשימת ההוצאות שלה ושל הילדים ע"פ סכום מסויים מבלי לחשוש מה יהיה החודש... הייתי ילדה טובה או לא? - איזה גיבוב שטויות. מחר הוא יקים מששפחה נוספת ואישתו תגיד לו תשלם מהיום את הסכום הנמוך כי בא לי... ואני צריכה 1000 דולר לכיכר המדינה. להזכירך - הם מתגרשים.

הסוכן64

New member
ברור שחלקנו מוציאים כספים מעבר למזו

נות כי אנו רוצים גם להעניק וגם יש באפשרותנו.אבל החיים ממשיכים הלאה ואנו צריכים לחשוב גם על עצמנו...כנ"ל לגבי המזונות.

לא אתה ולא אני...

יודעים מה גובה ההכנסות שלהם לא יודעים מה ההוצאות שלהם... יכול להיות שגובה הארנונה שלהם עומד בגובה המשכורת שלנו... יש אנשים שמרווחים 50-60 אלף בחודש וגם הרבה יותר אז לשלם מזונות בגובה 14-15 אלף הוא לא יירעב ללחם. תאמין לי שהוא לא היה מציע 3000$ אם ההכנסה שלו הייתה ממוצעת פלוס. והעצה שלי עומדת בעינה - הוא צריך להקשיב קודם מה היא דורשת.. אולי היא תדרוש 2000 או היא תדרוש 6000 אין לי מושג... לנו זה נישמע המוןןןןןןןןןןן ובשבילה זה יכול להיות רק סיבוב קניות סימלי.

ש י ר ה 42

New member
וואלה

עזוב מה באמת אנחנו באמת חושבים, אנחנו רק "זוממים"
בחן את האפשרויות שלך מול הצרכים של ילדיך ושלה, רק אתה יודע מה אפשר מה מחוייב ומה מיותר. בהצלחה

galigam

New member
מה שהיה היה

רציתי לדעת מה דינם של חסכונות בין תקופת הפרידה לגירושין.מקווה קאת צודקת אוף כמה שאני גרוע כשצריך לריה על כסף

מה רמת החיים שהילדים והאשה

חיו? אתה יודע שגם בזה מתחשבים. אם היתה רגילה לרמת חיים של 6000 דולר 3000 כניראה לא מספיק לה. חסכונות משותפים מתחלקים וכן כל רכוש משותף שצברתם יחד. ובמקום לדאוג לה..תחשוב שהמזונות הללו הם לילדים שהורגלו לרמת חיים מסויימת..ואם היית נשאר נשוי היית מפרנס אותם נכון??????????

תכתבו גם הסכם פרידה

בהמלצת המגשר שלנו אנחנו כתבנו הסכם פרידה בינינו (מסתבר שיש לזה תוקף משפטי). ביו היתר צויינו שם המזונות וכו' בזמן הפרידה, וגם הוזכר שם גורלם של רכוש וכסף שנצברו מאז הפרידה ועד לגט. בזמן הפרידה אתה חייב מזונות לאשתך, ולכן מותר לה להמשיך ברמת החיים לה הורגלה וגם לא לעבוד. אחרי הגט אינך חייב לה עוד מזונות, אלא רק לילדיך, ולכן יש סיכוי שהיא תצטרך לעבוד...

אה, ונדמה לי שהיה שם משפט בסוף

(אני יכולה לבדוק, אנחנו עדיין "בפרידה", אם כי הסכמנו כבר על פרטי הגט) שלתוכן הסכם הפרידה אין קשר להסכם הגט, ואין צד אחד יכול להתבסס עליו בעת כתיבת הסכם הגט. ז"א שהיא לא יכולה להגיד שאם בפרידה הסכמת לסכום מסויים, אז גם מזונות סופיים יהיו אותו דבר. בהצלחה ! זהב (שמגעגעת למשרה החלקית שהיתה לה כל השנים ולארוחות צהריים עם הבנות
)

r o n35a

New member
לך לבלבל ביצים במקום אחר

מי שאמור לשלם שלושת אלפים דולר!! בטוח שיש סביבו יועצים משפטיים. אתה לא היית אמור להכנס לפורום לפרסם את הסכום ולשאול שאלות אלא לקחת עו"ד ולהעזר בו. לדעתי 3000 דולר מצוץ מהאצבע ונועד למטרות אחרות.

:)

קרואלה!! {איזה כייף שמישהי אחרת כותבת את מה שאת רצית לכתוב... רק פיחדתי שזה ישמע ירוק ולא רציונלי מהמקלדת שלי..}

למעלה