עוצו עיצה..

peegee

New member
עוצו עיצה..

אני בדילמה קשה ומתלבט (כבר מספר שבועות...) בין הימהה מקסטר 125סמ"ק שעלותו 17,885ש"ח לבין B&W הקימקו 250 סמ"ק שעלותו 17,900ש"ח שזהו תחום המחירים שלי. לאחר בדיקת ההיצע בשוק התבייתתי על שני אלו. להלן יתרונות הימהה לפי דעתי: עיצוב מטמטם טיפול כל 6000ק"מ ישיבה זקופה ספורטיבי ימהה!!! שירות מוסכי מטרו להלן חסרונות הימהה מקסטר: מחיר... אין וו תליה?!?!? מיקום כניסת הדלק מתחת למושב רק 125סמ"ק להלן יתרונות הקימקו B&W נפח 250 סמ"ק מחיר כניסת הדלק בחלקה הקדמי של הקטנוע חסרונות הקטנוע הנ"ל: טיפול כל 4000ק"מ מהלך סיבוב גדול בצמתים נוחות ישיבה טייוואני... אולי ההחלטה אינה הרת עולם, אבל אני רוצה לעשות את הבחירה הטובה בין השניים,(כבר נכוויתי עם בחירה לא נכונה של ליאונרדו אפריליה... ולכן הזהירות...) טווח הנסיעה היומי שלי נע בין 30ק"מ ל-70ק"מ עם נסיעות בין עירוניות פעם או פעמיים בשבוע. אודה לכל מי שיכול לעזור לי לבחור את הטוב שביניהם... תודה

3dba

New member
חשבת על הגרנד דינק?

מבעלי הכלי שמעתי שהוא אחלה.

peegee

New member
העיצוב שלה

יותר מדי רציני, אני מעדיף לוק ספורטיבי במקצת..

3dba

New member
חשבת על הגרנד דינק?

מבעלי הכלי שמעתי שהוא אחלה.

איילR

New member
אני עברתי את אותה הדילמה...

ובסוף בחרתי בB&W למה? 1.כי אמנם המקסטר מדהים ביופיו אבל הB&W גם כן יפה בכל קנה מידה. 2. 18000 ש"ח לקטנוע 125 עם מנוע זהה למג´יסטי 125 עם כולה 13 כ"ס - קצת מוגזם. 3.מנוע הB&W פשוט אדיר - אתה נותן בראש לCH ים ואפילו לGN ים וKLR ים. 4. החלטתי להפעיל את ההגיון - היה לי כבר אפריליה יפהיפה שהפסדתי עליו יותר מ50% תוך שנתיים. עם קימקו סביר להניח שלא יקרה - הסחירות של הB&W כנראה תהיה טובה , הרבה כלים כאלו נמכרו בשנה האחרונה. 5. האחזקה של הקימקו מאוד זולה יחסית לאיטלקים ויפנים. 6. לגבי הנוחות - זוהי הגזמה - תנוחת הרכיבה בB&W "אופנועית" (זקופה, רגליים אחורה) - שזה אומר פחות נוח אבל יותר נכון מבחינה דינמית. 7. אני מרכיב הרבה את זוגתי - המקסטר לא ממש מתאים להרכבה. 8. לשאלתך 70 ק"מ על קטנוע 125 זה קצת הרבה. לסיכום כרגע הB&W לדעתי הוא העסקה הכי טובה בשוק כיום. אבל האמת קשה לעמוד מול העיצוב של המקסטר במיוחד המתלים האחוריים. חבל שמטרו לא מתמחרים אותו בסביבות ה15000 ש"ח - שאז הדילמה היתה הרבה יותר קשה.

oded_b

New member
גם אני עברתי את אותה הדילמה

ובסוף בחרתי במג´סטי250 למה? רק בגלל היחס והשרות במטרו. למרות שעם יד על הלב.. אני ממש מתגעגע לדיוק שלי

oded_b

New member
גם אני, אבל אישתי לא מרשה לי אופנוע

ומג´יסטי כידוע לך הוא קטנוע

oded_b

New member
גם אני עברתי את אותה הדילמה

ובסוף בחרתי במג´סטי250 למה? רק בגלל היחס והשרות במטרו. למרות שעם יד על הלב.. אני ממש מתגעגע לדיוק שלי

peegee

New member
כמה זמן?

יש לך את ה-B&W, האם התגלו לך הבעיות שאומרים שמאפיינות את הכלי? גם אני אכלתי אותה עם אפריליה, ולכן המשנה זהירות....

איילR

New member
לי יש 1500 ק"מ על הכלי

ובנתיים אין בעיות רציניות. היתה בעיה של עודף גריז בוואריאטור שגרמה להתחלקות הרצועה שתוקנה במסגרת האחריות (לא משהו רציני). חפש בפורום יש הסטוריה ארוכה של דעות בעד וכנגד הB&W . דרך אגב אתה צריך לקחת בחשבון שהכלי חדש והתגלו בו מחלות ילדות. ונמכרו ממנו הרבה מאוד חתיכות לכן הבעיות בטח לכלים הראשונים שבאו צפות מעל פני השטח. תחשוב שנגיד ל 5% מהקונים היו בעיות במספרים שהכלי נמכר זה דיי מורגש. תראה אני קניתי את הכלי בגלל שגם לי העיצוב חשוב. והB&W והמקסטר הם האלטרנטיבות היחידות. אני לקחתי את הסיכון כי אני מאמין שקימקו יפתרו את הבעיות - הכלי הזה והגרנד דינק שחולק אותם מכללים הם כלים חשובים מאוד באיסטרטגיה של קימקו. מה עוד שתיקונים בקימקו מאוד זולים (גם לי הייה אפריליה). אני מקווה שהגורל של הB&W לא יהיה כמו של הלאונרדו שנת 99 שסבל מהמון בעיות שדרך אגב אני משוכנע שנפתרו בדגמים מאוחרים יותר כי אותו מנוע משמש גם בBMW C1 והבנתי שלכמות הקטנה של אלה שקנו את דגם 2000 לא היו עוד בעיות אבל בנתיים הקטנוע המעולה (אך לא אמין ) הזה מת בשוק הישראלי. דבר אחד אני כן יכול להבטיח לך שמבחינה דינמית הקטנוע פצצה, חזק מהיר ומתנהג כמעט כמו אופנוע. האם לקחת את הסיכון? זה אישי הייתי מחכה אולי עוד כמה חודשים . אני עושה מחקר קטן לגבי השמועות על הבעיות ואמשיך לעדכן בעתיד מקווה שעזרתי לך.

peegee

New member
האם השירות של עופר אבניר שווה משהו?

האם אתה מטפל במוסך מרכזי או סוכן מורשה? טיפלתי באפריליה שנים במוסך המרכזי של מטרו והטיפול היה כל כך מקצועי ואדיב...ויקר
שלמרות המגרעה קשה לרדת בסטנדרטים. מטופלים של עופר אבניר טוענים שהטיפול פחות טוב ממטרו....? כמו כן אני גר רחוק מת"א ואת הטיפולים כנראה אצטרך לעשות אצל סוכן מקומי מורשה שלעומת המוסכים שהורגלתי אליהם נראה כמו מוסך מתחילת המאה

איילR

New member
אני לא מטפל במרכזי

תמצא לך מוסך מורשה טוב תמיד עדיף לדעתי על המוסך המרכזי שטוחן אותך במחירים.

למעלה