עוצו עיצה

peegee

New member
עוצו עיצה

אני בדילמה קשה ומתלבט (כבר מספר הימהה מקסטר 125סמ"ק שעלותו 17,885ש"ח לבין B&W הקימקו 250 סמ"ק שעלותו 17,900ש"ח שזהו שבועות...) בין תחום המחירים שלי. לאחר בדיקת ההיצע בשוק התבייתתי על שני אלו. להלן יתרונות הימהה לפי דעתי: עיצוב מטמטם טיפול כל 6000ק"מ ישיבה זקופה ספורטיבי ימהה!!! שירות מוסכי מטרו להלן חסרונות הימהה מקסטר: מחיר... אין וו תליה?!?!? מיקום כניסת הדלק מתחת למושב רק 125סמ"ק להלן יתרונות הקימקו B&W נפח 250 סמ"ק מחיר כניסת הדלק בחלקה הקדמי של הקטנוע חסרונות הקטנוע הנ"ל: טיפול כל 4000ק"מ מהלך סיבוב גדול בצמתים נוחות ישיבה טייוואני... אולי ההחלטה אינה הרת עולם, אבל אני רוצה לעשות את הבחירה הטובה בין השניים,(כבר נכוויתי עם בחירה לא נכונה של ליאונרדו אפריליה... ולכן הזהירות...) טווח הנסיעה היומי שלי נע בין 30ק"מ ל-70ק"מ עם נסיעות בין עירוניות פעם או פעמיים בשבוע. אודה לכל מי שיכול לעזור לי לבחור את הטוב שביניהם... תודה

שניהם....

לדעתי לא מומלצים....אני לא יכול לומר על אף אחד שהוא טוב יותר מהשני.... הייתי אומר ללא ספק B&W אבל לאור בעיות שהתגלו במספר כלים לא הייתי הולך עליו עד שיוברר העניין סופית. בהצלחה ומצטער שלא עזרתי....
השדון

peegee

New member
איזו בעיות נתגלו?

בעופר אבניר אמרו שהבעיות קלות מאוד ושהופיעו במספר מועט ביותר של קטנועים! האמנם?!? האם אתה מכיר אלטרנטיבה לשני הקטנועים הנ"ל????????

ממממ.....

לגבי הבעיות.... דפדף אחורה יש דיון על זה. התגלתה נזילה בכמה כלים מאטם בסיס המנוע. לגבי אלטרנטיבה.... בגלל ששמת את המראה בראש הרשימה.... אז ...לא !!! אין !!! אלו שני הכלים היפים ביותר שיש... אחרת הייתי ממליץ על אליאזו של פיז´ו או CH....
השדון

peegee

New member
לא משווקים

יותר את ה-CH ואני עם אירופאיות (אופנועים...) גמרתי

peegee

New member
אחלה רעיון...

חתכת יפה, אבל הרעיון הוא לא ליפול.....

עידן24

New member
הגילוי המפתיע והלא מפתיע בשורות ..

ובכן ידידי ראשית כל אל תלך על ה-B&W או הגראנד דינק מהסיבה הפשוטה: לעת עתה שמעתי מ-3 אנשים על בעיות מנוע חמורות בכלי זה.יש לציין שקצב המכירות של ה-B&W ושל הגראנד דינק שובר שיאים אבל הבעיות עדיין בעינם. לדעתי פרסום העניין והתבהרות התמונה על ידי המגאזין מוטו תתבצע רק לאחר שהנ"ל יאזרו יושר אינטלקטואלי ויושר מצפוני ופשוט יפרסמו את חוות הדעת המקצועית. שוב אני מציין:בעיות מנוע חמורות ששמעתי מ-3 אנשים ישירות.ויש עוד די סיפורים.{אגב הבעיות מתחילות לצוץ בסביבות ה-6000 ק"מ+} לגבי הימאהה אין לי מושג. מה שכן אני יכול להמליץ לך על הגילוי הלא מפתיע שהוא הכלי פיאגו SKR 150 סמ"ק שהוא הכלי הכי חזק היום בשוק עד ה-150 סמ"ק.פשוט יש לי אותו וכבר 7 חודש ואני מרוצה ממנו חבל"ז.עיצוב נהדר.היגוי קטלני.המנוע הכי חזק עד עד ה-150 לדעתי.הבעיה היחידה שלו זה הקפיץ הקשוח.מי שסובל מבעיות גב לא מומלץ. לגבי הסאן יאנג החדש 150 הבנתי שזה אותו מנוע שהיה לסופר דיוק 150 מה שאומר אי אמינות. כל טוב ויום טוב מקווה שעזרתי הכי חשוב אל תתפתה לקנות את ה-B&W או הגראנד דינק על אף העיצוב המרשים שלה והמחיר הזול יחסית לשאר אחיותיה היפניוות{אני מדבר על הג´אז וכו´..}

איילR

New member
באיזה בעיות נתקלו?

חוץ מהבעיה הידועה של נזילה מבסיס המנוע? מאיזה שנתון היה הקטנוע? איך טיפלו אבניר בתופעה?

הכי חזק ../images/Emo12.gif

ידידי... ה-SKR אומנם קטנוע טוב, עד כמה שידוע לי...למרות שהתלוננו כאן על מחירי הטיפולים שלו כבר... אבל לומר שהוא החזק במנועים עד 150 ??? אני לא חושב.... בדקת שהוא יותר חזק מהשארק ? או מלאונרדו ? או מהאליאזו ?? אני לא חושב... !!! יש לו היגוי עירוני נפלא, זה נכון, הוא די נוח ויעיל, זה נכון אבל גם אמינותו עדיין מוטלת בספק בצל היותו חדש בשוק. ה- B&W אכן קטנוע בעייתי, כך מסתבר, לפחות בחלק מהמקרים (שבאופן מפתיע גם אני שמעתי את אותו הפזמון של "6000-7000 ק"מ"...) ולא הייתי הולך על ימאהה שכבר פישלו בקטנועים הבינוניים... (ראה מקרה FLY ONE או בשמו הידוע בציבור "אף-אחד" 125) כרגע, בתחום הקטנועים החדשים (מבחינת הדגם) לא הייתי ממליץ בלב מלא על אף אחד והייתי הולך על משהו בטוח כמו הרואיזם, או 250 סמ"ק ! אוווו....
ללכת על איזה טייפון רוצח ולשפר....כמו שאיזי עושה בימים אלו והשדון עוזר לו....בתנאי שאיזי יעזור לו למצוא אחד...
השדון

איילR

New member
אני מכיר בחור שמתעניין ...

במכירה של טייפון 125 אם אתם מעוניינים אני אקח את הפרטים שלו. הקטנוע במצב מצוין לפי מה שראיתי.

מצב מצויין ../images/Emo35.gif ממממ.... ../images/Emo12.gif

זה לא ממש טוב לכוחותינו.... כוחותינו מחפשים אחד שפוך-מנוע ובזול מאד. אבל אם תוכל להתעניין ולומר כמה, איך ולמה.... זה יהיה נחמד !!! אני אומנם מעדיף איזה סקיפר (הם ממש זולים) אבל גם טייפון יתקבל בשמחה.
השדון

איילR

New member
דברו איתו...

הקטנוע שלו במצב טוב אבל בכל מקרה זה הפרטים של הקטנוע והבחור: טייפון 125 שנת 96 26000 ק"מ 050654696 לבחור קוראים עמיחי

dyanai

New member
SKR 150 ../images/Emo45.gif

אחי קנה פיאגו SKR 150 מבסוט מאד ממנו דודי

peegee

New member
לא מתקרב לאירופאיות

במיוחד לא האיטלקיות, לא הלך לי איתם!

יוני.א

New member
לא B&W רק ימהה או הסאןיאנג 150 החדש

בB&W נתגלו הרבה תקלות כמו נזילות שמן ומים ואכילת שמן גבוהה לכן הוא לא מומלץ על אף מחירו הנמוך לעומת זאת הימהה הוא כלי איכותי על אף שהוא מורכב בספרד ויש לו לא מעט חלקים ארופאים אבל הכלי שנראה הכי מבטיח הוא הסאןיאנג גוירייד 150 החדש הכלי פשוט משיכמו ומעלה באיכותו והוא יהיה בארץ לשיווק בתחילת אוגוסט שווה לחכות.

איילR

New member
מאיפה אתה שואב את המידע ?

א. אני בעל B&W ועשיתי מחקר קטן בנושא האמינות ועדיין אין תשובות סופיות. כנראה שבכמה כלים מהסדרה הראשונה התגלו בעיות (די נפוץ בשנה ראשונה של כלי) כמו כן לגבי כמות כזו גדולה של כלים שנמכרו יש אחוז מסוים של בעיות. הבטחתי לחברי הפורום שאעדכן אותם על בעיות אם יתגלו בקטנוע שלי. לגבי עניין האמינות יש לחכות עוד כמה חודשים לתשובות סופיות. ב. לפי ההמלצה שלך על הגוירייד יש לי חשד שאתה בעל אינטרס. הנסיון עם הדיוק 150 לא היה טוב.

zataomm

New member
נו באמת...

המידע להלן מוטל בספק אך מאידך ישנו חשש מבוסס שיוני א. שלנו הוא יוני אופנועים בעל המוסך- מונופול הידוע בירושלים ויוני שלנו הוא מוסך מורשה מטרו היחיד בירושלים, כלומר המשווק המורשה מטעמם לקטנועי סאן יאנג ולאחרונה גם ימאהה (ראוי לציין שגם מוסך נוסף בשם דראג מורשה ימאהה מקדמת דנא, לגבי רמזור אני לא יודע מה נתון בחיקו) אי לכך ובהתאם לזאת מובן למה הוא ממליץ בחום על הימאהה והסאן יאנג ולא על הקימקו. א"ב בתורת הקונספירציה

למעלה