עוצו עיצה איך אפשר

yarrin

New member
../images/Emo45.gif גם אצלי זה ככה

רק אם אני מתנזרת לגמרי אני נגמלת מהצורך למתוק.

אז מחליטים על שעה ביום של מתוק בו מותר לאכול

מתוק עד 100 קלוריות לפי הדאיטה של שומרי משקל. ואז לא צריך להתנזר מכלום. רק לקחת בחשבון למשל שאם שותים כוס יין זה גם נחשב באותן 100 קלוריות היומיות. מה ששומרי משקל עוד עושים ומצא חן בעיני שיש אפשרות לאסוף את המאיות האלה ליום אחד ואז אפשר לחטוא ביום אחד בשבוע בעד 700 קלוריות למשל עוגת סברינה עם הקרם

תקפידי על אכילה של פחממה מורכבת כל

2.5-3 שעות. זה שומר על איזון סוכר וסרוטונין ולאחר מספר ימים כאלה החשק למתוק יורד משמעותית.

יומטוב5

New member
כדי לא לפתוח שרשור חדש שאלה

סמתי לב שכל אחת מספרת קטת על עצמה ואנ סתם התפרצתי אז מתקנת אני בת 45 אמא לשישה בנים התחלתי את ההריון האחרון שלי שהיהכבר מזמן במשקל 80 קילו למזלי אני יורדת במשקל בהריונות ועולה בהנקות ירדתי בהריון 6 ק"ג ומיד נכנסתי לשמירה והתחלתי ללכת לדיטנית וסטדוי Cאחרי שלושה חודשים וירדתי במשך שנה כ-20 קילו אבל בעוונותי הרבים עברו מאז 7 שנים ואני במצב עליה היום אני מתנדנדת בן 65 ל67 ואני כל יום מפתיחה הבטחות והם מחזיכות מכסימומ עד שבת ולפעמים גם לא את זה וכאן מגיע השאלה אולי משהיא יכולה לתרום לי תפריט לא מסובך כי אני עובדת המון שעות ביום וכרגע אין ביכולתי לתזור לדיטאנית תודה מראש ושבת שלום

קרמבו 112

New member
יומטוב באמת את אמא ל-6 בנים../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

יקירתי מורידה בפנייך את הכובע
ולועסת אותו גם
אני אמא לשני בנים
ואני אוטוטוטו באברבאנל
..... לשנה לפחות
אני אחשוב על משהו בשבילך .... על דייאטה שתעזור לך אבל המירדפים והעצבים אחר יהבנים לא עוזרים לך לרדת יודעת על עצמי בשני ההריונות עליתי 30 ק"ג ותוך חצי שנה ירדתי את כל ה-3- ויותר.... עכשיו פשוט העליתי 5 ק"ג שפשוט תקועים לי במקומות שהכי קשה להוריד האגן הים התיכון מכירות חחחח

יומטוב5

New member
הגוף שלי התרגל כנראה

חוץ מיזה אני לא רצה אחרהם רובם גדולים הם משגעים אותי בעניניים של גדולים חוץ מיזה הם כבר יזמינו לי מקום בגהה

למעלה