עוצו עיצה איך אפשר

עוצו עיצה איך אפשר

לצאת ממעגל הרצון למתוק?? מה עושים בנדון, יכולה לאכול כל היום דברים טובים דברים בריאים, לאשתדל לאכול בזמנים קבועים וכו' אבל,,,,,,,,,,,,, המתוק הזה משגע אותי אני לא יודעת כבר מה אפשר לעשות נגדו, מה ואיך להעביר את דחף הזה.

../images/Emo13.gifלמצוא תחליפים ראויים

כמו סוכריות מותר סוכריית מותר על מקל. את מניחה אותה בפה וזה עוזר. חטיף אנרג'י קל. את צריכה שיהיו לך דברים בהישג מיידי בעלי קלוריות נמוכות ומתאימות לךומעלח הכל- אל צענישי את עצמך. בא לך שוקולד? קחי קוביה אחת וזהו. בא לך עוגיה? עוגיה קטנה וזהו. תדעי שזה הstop שלך ולא מעבר לזה.

אני קניתי תמרים

אבל מקציבה לעצמי 2 תמרים כל פעם. אוכלת 2 בבוקר ו-2 אחרי ארוחת צהרים

קסם אחת1

New member
את מסוגלת לעצור את עצמך אחרי ביס?

אם כן, את יכולה לקחת חטיף מיני אחד של שוקולד, טעמי או פסק זמן, או החטיף של שוקולד עלית 92 קלוריות. אם לא, את יכולה לקחת שתי כפיות של ממרח שוקולד בלי כלום. בדרך כלל שתי כפיות כאלה זה ממאיס וממצה את הצורך במתוק ולא נורא. אני עושה את זה מדי פעם...

michahz

New member
כשלי בא מתוק אני אוכלת ארטיק גלידל. יש וניל

שוקולד וקפוצינו וכל ארטיק שווה 33 קלוריות. יש גם מצופה בפירות שזה קצת יותר קלוריות.

shirka

New member
או קוביית שוקולד או אייס ארומה דיאט

טעים טעים! או קפה או תה ירוק ממותק [בסוכרה דיאט] אפשר גם מסטיק ללא סוכר או סוכריות ללא סוכר [נסו את הריבת חלב, טעימות מאוד]

../images/Emo13.gifאייס דיאט מארומה- טעים מאוד ואני אוהבת

כל כך רק ש.. הקלוריות לגביע-117 קלוריות אי אפשר כל יום ממליצה גם על סוכריות ריבת חלב

תוסיפי קינמון לגבינות הלבנות

לי זה ממש עוזר. אני חולה על קינמון. אפשר גם גלידות או ארטיקים לייט/דיאט, שרובם ממש טובים. קרקים דבש של שכחתי את החברה, יש 8 קלוריות לאחד וזה ממש מתוק (יחסית ל8 קלוריות...).

קרמבו 112

New member
../images/Emo140.gifאני רצינית בעצה שלי זה עזר לי מאוד----

גם מהגמילה מהסיגריות
... וגם מהגמילה מהמתוקים
... תקני חפיסה של מסטיקים בטעם מנטה ללא סוכר קצת חריפים וכל פעם שבא לך מתוק תכניסי במקום מסטי לפה... בחיי שזה יעזור לך תנסי ותדווחי אני כאן

הגמילה מסגריות לא היתה כל כך קשה

כמו הגמילה ממתוקים, נגמלתי לפני שנה וקצת מסגריות תוך כדי דיאטה הצלחתי בכך לתקופה די ארוכה שבה הצלחתי להוריד 6 ק"ג. היום אני כבר כמעט החזרתי את כל המשקל בחזרה, רק בגלל המתוקים............. זה פשוט נורא אין סגריות אבל מתוקים יש ויש . פשוט נורא............. בכל מקרה תודה על העצות שנתתם לי כאן.

יעל י

New member
אחלה רעיונות...

גם אני מאמצת כמה מפה קרמבו,בקשר לרעיון שלך,מה יהיה עם תקציב לרופא שיניים?גם בלי סוכר מזיק...

קרמבו 112

New member
יעלי את לא צודקת ואני אסביר למה../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif

קודם כל המסטיקים הם ללא סוכר והמסטיקים של אורביט הם מאוד רכים תאמיני לי מניסיון עד היום לא עף לי כתר מהפה
.... חוץ מזה שלא חייבים ללעוס כל הזמן כמו
אפשר פשוט לשחק עם המסטיק בפה... מספיק שהחריפות של המנטה
בפה עושה את העבודה לי זה עזר ועוזר עד היום מאוד הטריק הזה... בהצלחה
לגבי תקציב
לרופא שיניים אז לי אין בעיה יש לי ביטוח מהעבודה
אז אני מכוסה לגביכן אממממ זו באמת בעיה

dor and more

New member
גם לי זה מאד עזר,

המסטיקים הפכו להיות החבר הכי טוב שלי כמו הארנק והפלאפון והסיגריות- תמיד איתי בתיק! וכל פעם שיש ארוחה גדולה שאני לא רוצה להתתף בה בהתלהבות יתר, או כל פעם שאני מרגישה צורך לנישנוש בין הארוחות אני מכניסה מסטיק מנטה, שממש עוזר לי. עוד דבר שעוזר נגד המתוקים - קפה מתוק או תה מתוק עם סוכר עדיף מבחינת אחוזי השומן על כל המתוקים שבדר"כ משמינים. לנסות שיהיה בבית גם מתוקים "כשרים" כמו ריבה או דבש שזה 0% ומן, ולא שוקולד.

אורנייה

New member
../images/Emo211.gifלגבי מתוקים...

אכן בעיה קשה אני פשוט הגעתי למסקנה שהם בגדר "אויבים שלא מכניסים הביתה" אם אין אז גם אין פיתוי(וזה הדבר שהכי הכי שובר אותי) הבעיה....אני לא לבד יש
ילדה בת 4 ויש עכשיו הרבה אורחים (אני כמעט חודשיים אחרי לידה) אז חייבים עוגה טובה בבית ...ועוגיות ונישנושים בקיץ לא היתה בעיה ,היתי מארחת על אבטיח קר או גלידה ולילדה היתי קונה ארטיק/ממתק מידי פעם במכולת בישוב עכשיו ףגם בגלל מזג האויר וגם בגלל התינוקת החדשה
אני מעדיפה לארח מאשר להתארח עצות לגבי "שיטות אירוח" יעילות ולא משמינות יתקבלו בברכה(לגדולים וקטנטנים ) עצה אחת ממני: עוגת שמרים (קראנץ) פרוסה לפרוסות במקפיא-להוציא רק שבאים אורחים

net the jet

New member
אז את יכולה עוד מלא דברים להכין ולהקפיא

אצלי תמיד יש במקפיא שמריפ, עוגות בתבניות אינגליש, עוגיות שונות בקופסאות סגורות ( הכל אני מכינה כמובן ) וזה מאד נוח כי גם יש תמיד לאורחים, אפילו פתאומיים, יש במה לכבד את החברים של הילדים, תמיד יש את "אמא, יש לך משהו קפוא ? ל.... יש יומולדת"..... שאלת השאלות- אם זה במקפיא, זה מחוץ לתחום?! אם כן- סבבה! עוד דברים לאירוח לא משמין- פירות יבשים, עוגיות מלוחות עם גבינות, זיתים טובים, ירקות חתוכים, ( כל אלא אפשר להכין מראש, לקנות ו|או חלק לשמור במקפיא ) עוד דברים אבל שצריך להכין- אנטי-פסטי, סלטים טובים, לחמים, ( בהנחה שכשיש סלט טוב וגבינות וכ"ו... מי ששומר יכול לוותר על לחם, יכול לבחור ממבחר גבינות שונות את היותר רזות וכ"ו.)

Aviv Finkel

New member
אני פועלת עפ"י שיטה של סבתא שלי

לא לאכול ממתקים כשרעבים במקום אוכל! כי זה לא יגמר. המתוק הוא רק הקינוח! בגלל זה כל פעם שאני מרגישה רעבה, אני ישר אוכלת ואז אני שבעה במקום להתנפל על המתוק. ואם יש לי עדיין חשק למתוק אז אני פשוט אוכלת חטיף גרנולה/שוקולד92קל'.. וזה כבר לא אמור להשביע אותי, כי אני שבעה. זה רק אם עדיין יש לי חשק למתוק. זה רק הקינוח. ואחרי החטיף הזה לא בא לי יותר גם אני ממליצה לך אם בא לך משהו, תשתי כוס נס קפה זה מפוצץ ומשביע ואחרי זה אם עדיין בא לך תקחי משהו מתוק

אצלי המתוק בא לא במקום אוכל

אלה כתוספת, כקינוח כמו שאת אומרת או סבתא שלך שצדקה. בינתיים כבר יומיים אין לי את החשק לכך אולי, ............. אולי ................ אחרי שאני מדברת וכותבת ומתייעצת זה יעבור לו לבד החשק הזה..........?????

שלום לכולכן, אני חדשה פה

לאחרונה (מאז אפריל) הורדתי הרבה במשקל מסיבות בריאותיות. בתור מי שאכלה הרבה מאוד מתוק, עברתי לקיצוניות השניה, ואני לא אוכלת בכלל דברים שמכילים סוכר. המתוק שלי זה דיאט למינהם : מעדנים (של שטראוס טובים), ארטיקים, מעדני פרי ללא סוכר על לחם, ופירות במידה. אני יכולה לומר שלי אישית זה מאוד הועיל, הורדתי 22 קילו עד עכשיו, ומבחינת הכמיהה למתוק - ממש נרגעתי. אומנם בראש זה עדיין קוסם לי, אבל אני מרגישה שמבחינה פיזית יש שינוי. כשלא אוכלים סוכר האינסולין לא קופץ כמו משוגע למעלה-למטה, ויש כאלה שזה מאוד עוזר להן להרזות.\ בכל מקרה - בהצלחה לכולכן!!

למעלה